dijous, 26 de setembre del 2019

L'Aleví, subcampió provincial

Equip Júnior del C.P. Calafell, en la temporada 1994/95

L'equip Júnior del Club Patí Calafell, en la temporada 1994/95, estava format per Paco Trinidad, Damià Serrano, Josep Rion, Josep Saladié, Eugeni Collado, Jordi Rivillas, Joan Romeu, David Totosaus, José Antonio Espinosa, Javi Luna, Àlex García i David Raventós. També, hi jugaven els Juvenils Òscar Remache, Joan Romeu i Josep Costa. Els entrenadors van ser Josep Maria Palau i Josep Pallarès.

Publicada el 30 de setembre de 1994, a El 3 de VUIT

El Calafell repetia participació en el II Torneig de la Verema, organitzat pel Club Patí Vilafranca, en la categoria Júnior. Els equips als que s'havia d'enfrontar eren el Tordera, el Vilafranca i l'Azeitonense.


 


Publicada el 7 d'octubre de 1994, al Diari del Baix Penedès

Una contundent derrota davant el Tordera (0-9) i una derrota davant l'Azeitonense, van deixar en quarta posició el Calafell. En el partit davant el Tordera, va destacar Ivan Tibau, amb cinc gols.


Publicada l'11 de novembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

Eugeni Collado marcaria l'únic gol del Calafell, en la derrota davant l'Igualada H.C. (1-4).




En la jornada següent, una nova derrota a la pista del Vilafranca (3-2), deixava sense puntuar al conjunt verd-i-blanc, entrenat per Josep Maria Palau. Josep Saladié va ser l'autor dels dos gols visitants.


Publicada el 25 de novembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

La visita a Cornellà, va acabar amb victòria del Calafell (3-7). Els jugadors entrenats per Josep Maria Palau aconseguien els seus primers punts. Collado 82), Rion (2), Saladié (2) i Trinidad van ser els golejadors visitants.


Publicada el 2 de desembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

Una nova victòria de l'equip Júnior, davant el Ribes (5-4), donava dos punts més en la classificació.

Publicada el 9 de desembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

La visita a Lleida, davant el Llista Blava, va acabar en empat a quatre gols. Saladié (2), Collado i Trinidad van ser els golejadors del Calafell.


Publicada el 16 de desembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

Una nova victòria, a domicili, davant el Club Natació Reus "Ploms" (3-6), donava dos punts més al Calafell. Quatre gols de Saladié van sentenciar el partit. També van marcar Serrano i Rion.


Publicada el 7 d'abril de 1995, al Diari del Baix Penedès

Josep Pallarès, a mitja temporada, tornava al capdavant de l'equip Júnior. Després d'una primera temporada, on va haver de deixar-ho per discrepàncies amb alguns dels jugadors, i del relleu d'Epi I, Pallarès tornava a la banqueta del segon equip amb il·lusió, agafant el relleu de Josep Maria Palau.


Publicada el 3 de febrer de 1995, al Diari del Baix Penedès

Saladié va ser l'heroi del Calafell, en el derbi comarcal, davant el Vendrell, aconseguint cinc gols. Completaven el marcador Rion, Costa i Raventós, posant el 8 a 2 definitiu.


Publicada el 10 de febrer de 1995, al Diari del Baix Penedès

El potent Noia A golejava el calafell (11-1). L'únic gol visitant va ser marcat per Eugeni Collado. En la porteria s'hi va situar el porter juvenil, Òscar Remache.

Publicada el 17 de febrer de 1995, al Diari del Baix Penedès

La visita del Pro-Valls va acabar el golejada local (10-4), marcant la diferència en el primer temps, amb un 6 a 0 en el marcador. Saladié no va marcar i l'equip va jugar a mig gas.


Publicada el 17 de febrer de 1995, al Diari del Baix Penedès

El calafell s'imposava a l'U.E. Horta, en partit ajornat (2-1). Els dos gols locals els va marcar Àlex García.

Publicada el 10 de març de 1995, al Diari del Baix Penedès

Dues derrotes fora de casa, davant el Reus Deportiu (4-2) i l'Igualada (10-6), van frenar la bona marxa de l'equip Júnior en el Campionat. Javi Luna va marcar els dos gols davant el Reus Deportiu i tres davant l'Igualada. Dos gols de Saladié i un de Solé, van completar el marcador davant l'equip de la capital de l'Anoia.


Publicada el 17 de març de 1995, al Diari del Baix Penedès

El derbi del Penedès, davant el C.P. Vilafranca, va acabar en derrota (2-6). Els gols de paco Trinidad i Javi Luna van ser insuficients per a aconseguir un bon resultat.


Publicada el 24 de març de 1995, al Diari del Baix Penedès

Una nova derrota, a la pista del Ribes (7-6), per la mínima, tornava a deixar l'equip sense puntuar. Josep Rion i Javi Luna marcarien tres gols, cadascú.

Publicada el 31 de març de 1995, al Diari del Baix Penedès

La visita del Llista Blava tornava a fer que el Calafell tornés a retrobar-se amb la victòria (6-4). Tres gols de Saladié, dos de Luna i un de Rion donaven els dos punts als locals.


Publicada el 7 d'abril de 1995, al Diari del Baix Penedès

El desplaçament a Capellades va acabar en victòria ajustada (3-4). Òscar Remache va substituir el porter Joan Romeu, per lesió. Dos gols de Luna, un de Rion i un de Raventós donaven els dos punts al Calafell.


Publicada el 5 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

El mateix marcador (3-4) es repetiria en la sortida a Bell-Lloc. Rion i Saladié van marcar dos gols cadascun, donant la victòria en una pista complicada.


Publicada el 5 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

Una victòria ajustada davant l'U.E. Horta (2-1), amb gols de rion i Saladié, donava dos punts més als calafellencs.


Publicada el 12 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

La victòria davant el C.N. Reus "Ploms" (5-3), suposava els dos darrers punts del conjunt verd-i-blanc en el campionat. Luna (2), Raventós, Trinidad i Epi II eren els golejadors de l'equip.

Publicada el 19 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

El darrer partit, davant l'Horta, va acabar en derrota (7-2). Els gols van ser marcats per Saladié. D'aquesta manera, l'equip de Pallarès, posava fi a una temporada irregular, on van aconseguir tretze victòries, onze derrotes i un empat. Van marcar cent setze gols i en van rebre cent quatre.


La irregularitat de l'equip, en gran part, s'explica per les constants presències dels seus jugadors principals en el primer equip del club. El fet de compaginar les dues categories, era un handicap per a jugadors com Luna, García o Epi II.

Equip Juvenil del C.P. Calafell, en la temporada 1994/95

L'equip Juvenil estava entrenat per Miquel Serrano. estava format per Jori Romeu, Elvis Montejo, Joan Rodríguez, Gerard Solé, Damià Serrano, Daniel Palau, Josep Maria Palau, Òscar Remache, Josep Costa i Miguel Ángel Perín.

Equip Aleví del C.P. Calafell, en la temporada 1994/95

L'equip Aleví estava format per Jordi Calaf, Sergi Romeu, José Rodríguez, Òscar Vidal, Juan Martínez, Joan Raventós, Javi Martínez, David Solé i Javier Vicària. El màxim golejador va ser Javi Martínez, amb vuitanta-dos gols. L'entrenador era Anacleto Àvila.

Publicada el 26 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

En aquesta categoria, Calafell va acollir la fase final del Campionat Territorial. La van disputar el C.P. Calafell, el Reus Deportiu, el C.E. Vendrell i el Pryca-Reus "Ploms". 

Publicada el 2 de juny de 1995, al Diari del Baix Penedès

La final del Campionat Territorial Aleví la van disputar el Vendrell i el Calafell. Els verd-i-blancs no van poder aconseguir el Campionat, tot i jugar al seu pavelló.

Equip Benjamí del C.P. Calafell, en la temporada 1994/95

En la categoria Benjamí, el Calafell va quedar novè, en el Campionat Territorial. L'equip entrenat per Jaume Solé va aconseguir deu victòries i catorze derrotes, fent un total de vint punts. Va marcar cent quatre gols i en va rebre cent onze. El campió va ser el C.E. Vendrell, amb quaranta-sis punts.

Publicada el 16 de juny de 1995, al Diari del Baix Penedès

També, en la Copa Diputació, es va disputar la fase final de la categoria Benjamí, al pavelló calafellenc. La van disputar el C.P. Calafell, el C.P. Vila-seca i el C.P. Cambrils. El campió va ser el C.P. Cambrils. Joan Raventós va ser el màxim golejador calafellenc, amb vuit gols.


Publicada l'abril de 1995, a la revista El Retruc

Publicada el 26 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

L'escola d'hoquei base va participar, novament, en el torneig Penedès-Garraf. L'entrenador, Frederic Sevé, va dur l'equip en aquest torneig. La plantilla estava formada per Andreu i Ferran Ortoll, Sergi palau, Ferran casanovas, Joan Raventós, Jaume Vives, Marc Sánchez, Gerard Tejedor, Israel Seoane, Joan Pons i Oriol Palau.


Publicada el 30 de setembre de 1994, a El 3 de VUIT

En aquella temporada, també, es va disputar el Torneig d'Hoquei base de Calafell, on els equips locals van competir en totes les categories.

Publicada el 26 de maig de 1995, al Diari del Baix Penedès

Com cada any, Calafell Ràdio va repartir els seus premis als millors jugadors i els màxims golejadors dels diferents equips de la base del Club Patí Calafell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada