dilluns, 16 de setembre del 2019

Bronze de Vanessa Sans al Campionat d'Espanya Aleví de Patinatge Artístic

Vanessa Sans, al podi del Campionat d'Espanya Aleví, cedida per Marian Peeters

L'any 1994 va destacar pel podi aconseguit per Vanessa Sans, en el campionat d'Espanya Aleví. La patinadora calafellenca va ocupar el tercer lloc, després de quedar campiona provincial, en el campionat organitzat a Calafell. Aquell any, Calafell seria la seu de diversos campionats importants.

Publicada al Diari del Baix Penedès, cedida per Marian Peeters

Calafell acolliria el Trofeu del Penedès de Patinatge Artístic, en les categories Aleví i Infantil. Emma de Bargas va ser primera, en categoria Infantil, en la modalitat de combinada i figures obligatòries. En lliure individual, va ser segona clasificada.

Publicada el 20 de maig de 1994, a El 3 de VUIT, cedida per Marian Peeters

Publicada el 20 de maig de 1994, al Diari de Tarragona, cedida per Marian Peeters

Portada del tríptic del Campionat Provincial de Patinatge Artístic, cedit per Marian Peeters

Interior del tríptic del Campionat Provincial, cedit per Marian Peeters

Els dies 21 i 22 de maig es va celebrar el Campionat Provincial de Patinatge Artístic a les instal·lacions del Club Patí Calafell. Vanessa Sans i Marta Fuster eren les patinadores del Calafell que competien en categoria Aleví. Emma De Bargas i Núria Rovirosa, competien en categoria Infantil.

Publicada el 27 de maig de 1994, al Diari del Baix Penedès

Publicada el maig de 1994, a la revista El Retruc

Vanessa Sans, en el més alt del podi del Campionat Provincial, cedida per Marian Peeters

Vanessa Sans va pujar al podi, en el calaix més alt, sent primera en la seva categoria. Marta Fuster va ser cinquena. Núria López i Judit Píriz (C.N. Reus "Ploms") van ocupar el segon i tercer lloc del podi.

Algunes patinadores de la secció de Patinatge Artístic, en el podi, amb Vanessa Sans. Fotografia cedida per Marian Peeters

En categoria Infantil, Emma de Bargas va ser dotzena, en figures obligatòries. Núria Rovirosa i Judith Guasch, també del Club Patí Calafell, van ser setzena i dissetena, en la mateixa modalitat. En la modalitat de lliure, van ser sisena, dinovena i vintena, respectivament. En combinada, pel mateix ordre, van ser desena, quinzena i dinovena.

Publicada el 3 de juny de 1994, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 3 de juny de 1994, al Diari del Baix Penedès

El Vendrell va acollir el Campionat Comarcal per a debutants, amb la participació dels patinadors calafellencs, Alba Olivan i Meritxell Sòria, en individual femení, i Ivan Jurado, en debutants.

Publicada l'1 de juliol de 1994, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 8 de juliol de 1994, al Diari del Baix Penedès

La jove Vanessa Sans, en la categoria Aleví, va aconseguir la classificació pel Campionat d'Espanya, en figures obligatòries i en disc lliure, al quedar en quarta posició del Campionat de Catalunya celebrat a Pallejà. L'altra patinadora calafellenca, Marta Fuster, va ser quinzena en figures obligatòries i dinovena en disc lliure.

Publicada el 15 de juliol de 1994, al Diari del Baix Penedès


El 17 de juliol de 1994 es va celebrar el Festival de Patinatge Artístic que organitzava el Club Patí Calafell. Les incipients tècniques informàtiques van servir per a fer-ne un cartell enunciatiu.

Publicada el 12 d'agost de 1994, al Diari del Baix Penedès

Algunes patinadores de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell van participar en els actes de Festa Major de Bellvei.

Publicada el 7 d'octubre de 1994, a El 3 de VUIT

La participació de Vanessa Sans en el Campionat d'Espanya Aleví va portar-la al podi, aconseguint la medalla de bronze, en escola. També, va ser sisena en disc lliure i cinquena en combinada.

Publicada el 7 d'octubre de 1994, a la pàgina 17 del Diari del Baix Penedès

El Campionat d'Espanya es va disputar a Sant Vicenç de Raspeig, a Alacant. Vanessa Sans i la parella vendrellenca, Laura Hernàndez i Pedro Piñero, van ser els representants de la comarca del Baix Penedès.

Publicada el 25 de novembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 25 de novembre de 1994, a El 3 de VUIT

Calafell acolliria el Campionat Provincial de tercera categoria, novament, en el seu pavelló. Anna Casanovas, Esther Solé i Carolina Casellas van ser les representats de la secció de patinatge del Club Patí Calafell.

Publicada el 2 de desembre de 1994, a El 3 de VUIT

Publicada el 2 de desembre de 1994, al Diari del Baix Penedès

Carolina Casellas va ser quarta, Esther Solé va ser sisena i Anna Casanovas va quedar en vuitè lloc, en la modalitat individual femenina de figures obligatòries. En la modalitat disc lliure, Anna Casanovas va ser segona classificada, Carolina Casellas va ser setena i Esther Solé novena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada