dijous, 5 de setembre del 2019

El Juvenil es classifica sisè al Campionat d'Espanya

Equip Juvenil del Club Patí Calafell, en la temporada 1992/93, cedida per Isidoro García

Els Juvenils del Club Patí Calafell van guanyar el seu Campionat Provincial, aconseguint el pas a les fases de sector pel Campionat d'Espanya que es disputaven a Pamplona. El Calafell va demostrar la seva superioritat i va aconseguir, també, el primer lloc de la fase, derrotant al Corazonistas (3-12), el Dominicos (3-4) i l'Overena (2-7). Això li va permetre disputar el Campionat d'Espanya Juvenil.


L'equip estava entrenat per Marcel·lí Totosaus. Els delegats eren Joan Raventós i Manuel Luna. L'equip estava integrat pels porters Joan Romeu i David Totosaus; Damià Serrano, Jordi Rivillas, Eugeni Collado, Javi Luna, Xavier Solé, Àlex Garcia, Josep Rion, Paco Trinidad i David Raventós.

Àlex García, en un partit de lliga, a Montblanc. Cedida per Isidoro García

Publicada a l'abril del 1993, a la revista El RetrucEntrega de premis, cedida per Javi Luna

Celebració en el vestidor, cedida per Javi Luna

L'equip a punt d'iniciar un partit, cedida per Javi Luna

L'expedició calafellenca, cedida per Javi luna

L'expedició a Pamplona, cedida per Isidoro García

L'entrega d'un obsequi, cedida per Javi Luna

L'equip Juvenil, abans d'iniciar un partit, cedida per Javi Luna

L'expedició a Pamplona va ser nombrosa, ja que va estar formada pels familiars i amics dels jugadors del Juvenil del Club Patí Calafell.

Publicada el 2 d'abril de 1993, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 16 d'abril de 1993, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 21 de maig de 1993, al Diari del Baix Penedès


L'equip Juvenil va disputar el Campionat d'Espanya, a Pallejà. Va perdre els seus partits davant el Liceo (4-1), el Santa Perpètua (8-4), l'Areces (8-3), el Barça (10-1). Només va guanyar el partit davant el Cibeles d'Oviedo (4-3). Van ser últims classificats, en sisena posició. Però, l'experiència els va servir de molt. El Barça va ser el campió, amb deu punts.

Portada del llibre de mà del Torneig de l'Anxaneta

En aquella mateixa temporada, el Juvenil va ser convidat al prestigiós Torneig de l'Anxaneta, a Vilafranca del Penedès, on va disputar els seus partits davant el Barça (4-2), el Vilafranca (1-2) i el Santa Perpètua (4-2). No en va guanyar cap, tot i que els marcadors van ser ajustats.

Portada d'El 3 de VUIT, feta per Lluís Padró Ferré (13 anys), cedida per Isidoro García

Publicada a El 3 de VUIT, cedida per Isidoro García

Juvenil del C.P. Calafell, publicada en el llibre de mà del torneig


Juvenil del F.C. Barcelona, publicada en el llibre de mà del torneig


Juvenil del Santa Perpètua, publicada en el llibre de mà del torneig


Juvenil del C.P. Vilafranca, publicada en el llibre de mà del torneig

Publicació d'El 3 de VUIT, cedida per Isidoro García


Publicada el juny de 1993, a la revista El Retruc

El Juvenil de primer any, Damià Serrano, va ser convocat pel seleccionador Miquel Humbert, entre els 15 jugadors escollits, per a disputar el Campionat d'Europa Juvenil, a França. El jove jugador s'entrenava al CAR de Sant Cugat.

Publicada el 22 de gener de 1993, al Diari del Baix Penedès

L'equip filial del Club Patí Calafell va patir unes derrotes contundents davant l'Aiscondel Vila-seca. Format per jugadors de l'equip Júnior, agafaven experiència pel futur, en una altra categoria.

Publicada el 30 d'abril de 1993, al Diari del Baix Penedès

Epi es feia càrrec de l'equip Júnior que, fins llavors, entrenava Josep Pallarès.

Equip Aleví del C.P. Calafell, en la temporada 1992/93, cedida per Dolors Costa

L'equip Aleví, entrenat per Jaume Solé, estava format per Jordi Calaf, Sergi Romeu, José Rodríguez, David Solé, Joan Raventós, Òscar Vidal, Javi Martínez i Javier Vicària. En aquella temporada, Javi Martínez marcava cent quaranta-cinc gols, sent el màxim golejador de la història del club en una temporada, en qualsevol categoria.

Publicada el 21 de maig de 1993, al Diari del Baix Penedès

A Calafell, es va celebrar el Torneig Penedès-Garraf, amb els equips base dels diferents clubs de les tres comarques del Garraf, de l'Alt i Baix Penedès.

Publicada el juny de 1993, a la revista El RetrucCalafell Ràdio va continuar fent la Challenge, premiant els millors esportistes locals. en la base del Club Patí Calafell, els premiats van ser com a més regular Sergi Romeu (benjamí),  Daniel Palau (aleví), Josep Costa (infantil), Javi Luna (juvenil) i Juan Luís Cachinero (Júnior). Els golejadors van ser Javi Martínez (benjamí), Pere Alari (aleví), Elvis Montejo (infantil), Xavier Solé (juvenil) i José Antonio Espinosa (Júnior).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada