dijous, 12 de setembre del 2019

La base passa a tenir, només, sis equips

Equip Júnior al I Torneig de la Verema, fotografia cedida per Javi Luna

L'equip Júnior estava entrenat per Josep Maria Palau. El Delegat era Isidoro García. Els jugadors eren David Totosaus i Joan Romeu (porters), David Raventós, Eugeni Collado, Josep Rion, Àlex García, Xavier Solé, Javi Luna, Frederic Sevé i José Antonio Espinosa.

Publicada el novembre de 1993, a la revista El Retruc

Publicada l'abril de 1994, a la revista El Retruc


Portada del programa de mà del Torneig de la Verema

L'equip Júnior va disputar el I Torneig d'Hoquei Base de la Verema, a Vilafranca del Penedès. En aquesta categoria hi jugaven el F.C. Barcelona, el C.P. Voltregà i el C.P. Vilafranca. També hi havia equips en les categories Benjamí (Igualada, Sant Ramon, El Vendrell i Vilafranca), Aleví (Voltregà, El Vendrell, Samà i Vilafranca), Infantil (F.C. Barcelona, Cubelles, Noia i Vilafranca) i Juvenil (F.C. Barcelona, Horta, Vilanova i Vilafranca).









Publicada l'1 d'octubre de 1993, al Diari del Baix Penedès

En la categoria Júnior es van donar els següents resultats:

Semifinals
F.C. Barcelona  2 - 3  C.P. Voltregà
C.P. Calafell  2 - 8  C.P. Vilafranca
Tercer-Quart lloc
F.C. Barcelona  4 - 3  C.P. Calafell
Final
C.P. Voltregà  6 - 0  C.P. Vilafranca







Publicada el 8 d'octubre de 1993, al Diari del Baix Penedès

El Calafell va perdre els dos partits disputats, però li va servir de rodatge per a la temporada i per a anar agafant experiència davant d'equips de major nivell.

Publicada el 28 de gener de 1994, en el Diari del Baix Penedès

El Júnior va derrotar a l'Esplugues de Francolí, a casa, per 17 a 4 i, a domicili, per 3 a 7, en dos dels partits del campionat. El partit va ser xiulat per Honorino Boada, un conegut àrbitre de la demarcació de Tarragona.

Publicada el 6 de juny de 1994, en el Diari del Baix Penedès

La victòria de l'equip Júnior davant el Futbol Club Barcelona (6-5) va ser destacada en la premsa comarcal. Destaca la presència de Miguel Plaza, en l'equip blaugrana, sent un dels golejadors visitants. Pel Calafell, van marcar Xavier Solé (2), Àlex Garcia (2), Epi II i Luna.

Publicada el 20 de maig de 1994, al Diari del Baix Penedès

La derrota davant l'Igualada H.C. (3-7), en el segon partit del Campionat de Catalunya, deixava en res la victòria davant els blaugranes.

Equip Juvenil, publicada a la revista El Retruc

El Juvenil estava entrenat per Rafel Weiler. El Delegat era en Francesc Solé. Els jugadors eren Jordi Romeu, Elvis Montejo, Joan Rodríguez, Gerard Solé, Damià Serrano, Òscar Remache, Josep Costa i Víctor Vellvé.

Equip Juvenil de la temporada 1993/94

L'equip Juvenil va disputar el I Torneig Internacional de Vilanova i la Geltrú, en aquella temporada, al pavelló de Les Casernes.

Equip Infantil, fotografia cedida per Miguel Ángel Perín

L'equip Infantil estava entrenat per Antoni Nicolau. El Delegat era Miguel Perín. Els jugadors eren Josep Maria Palau, Miguel Ángel Perín, Oriol Miracle, Daniel Palau i Pere Alari.

Equip Infantil, fotografia cedida per Miguel Ángel Perín

L'equip Infantil va ser novè, en el Campionat Territorial, amb catorze punts. Va guanyar sis partits i en va empatar dos, disputant-ne un total de vint-i-dos. Va marcar cent tretze gols i en va rebre cent setanta-tres.

Equip Aleví, fotografia cedida per Maria Dolors Costa

L'equip Aleví era entrenat per Josep Solé. Els Delegats eren Francisco Martínez i Òscar Vidal. Els jugadors eren Sergi Romeu, Javier Martínez, Òscar Vidal, José Rodríguez, David Prieto, Gerard Baulies, Joan Raventós, Enric Gómez, Josep Maria Solé, Javier Vicària i Jordi Calaf.

Equip Aleví del C.P. Calafell, en la temporada 1993/94

Equip Aleví, publicada a la revista El Retruc

L'Aleví va ser vuitè, en el Campionat Territorial, disputant trenta partits. En va guanyar catorze i en va empatar tres, fent un total de trenta-un punts. Va marcar cent setanta-sis gols i en va encaixar cent vint-i-set. Javi Martínez va ser el màxim golejador, amb setanta-set gols.

Publicada el 20 de maig de 1994, al Diari del Baix Penedès

L'equip Aleví seria el Campió de la Copa Diputació de Tarragona, campió del II Torneig Andreu Santacana del Vendrell, campió del Torneig de Montgrós de Sant Pere de Ribes i campió del Trofeig de Festa Major de Sant Pere de Riudebitlles.

Estades d'estiu al Vendrell, cedida per Miguel Ángel Perín

També, a les instal·lacions del Club d'esports Vendrell es van celebrar, aquell estiu, les estades d'hoquei base. Jugadors dels diversos equips comarcals compartien experiències i milloraven la seva tècnica amb jugadors del màxim nivell.

Publicada el 27 de maig de 1994, al Diari del Baix Penedès

El Club Patí Calafell va disputar el torneig Andreu Santacana, que organitzava el Club d'Esports Vendrell, en les categories Infantil i Aleví. En aquesta última, es va proclamar campió, per davant del Vendrell, el Llista Blava i el Blanes. En la categoria infantil va ser quart.

Equip Benjamí

L'equip Benjamí estava entrenat per Miquel Serrano i Frederic Sevé. Els Delegats eren Francisco Sedano i Jordi Capapey. Els jugadors eren David Sánchez, Javier Vicaria, Francisco Sedano, Marc Solé, Albert Capapey, Joan Raventós, Albert Pulido, Joan Papiol i David Solé.

El Benjamí va disputar vint-i-quatre partits, en el Campionat Territorial. En va guanyar sis, marcant cent-tres gols i encaixant-ne cent-quinze. Això el va portar al desè lloc de la classificació.


Equip Pre-Benjamí, publicada a la revista El Retruc

L'equip Pre-Benjamí estava entrenat per Joan Rovira. El Delegat era Joan Serafí Gómez. Els jugadors eren Miquel Solé, Xavier Riera, Joan Carles Gómez, Pere Collado, Rafel Solé, Joan Marcas, Oriol Palau i Joan Sevé.






Publicada el 23 de juny de 1994, al Diari del Baix Penedès

La Challenge de Calafell Ràdio va tornar a premiar els esportistes del municipi i la comarca. En la base del club van ser guardonats, com a jugadors més regulars, Òscar Vidal (Benjamí), Sergi Romeu (Aleví), Miguel Ángel Perín (Infantil), Gerard Solé (Juvenil) i Àlex García (Júnior). També, com a màxims golejadors, van rebre un trofeig Joan Raventós (Benjamí), Javi Martínez (Aleví), Daniel Palau (Infantil), Joan Rodríguez (Juvenil) i Javi Luna (Júnior).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada