dilluns, 21 d’abril del 2014

Jornada 21



La jornada 21 comença amb un duel molt interessant entre dos equips que intenten arribar al grup capdavanter de la classificació per a disputar la final a quatre. Qui perdi dels dos pot quedar fora de la lluita per entrar en la zona de privilegi, tot i que ambdós conjunts ho tenen difícil. El Cuatro Vientos s'ha situat a prop del grup capdavanter, però té alguns partits més. El Congrés està més lluny.

El Cerdanyola visita la pista de l'U.E. Horta en un partit on s'hi juga molt i els locals no s'hi juguen res. És una bona ocasió per a puntuar i sortir de la zona de descens directe pel conjunt vallesà.

El Barça rep el Mollet H.C. en un partit que s'ha donat molts cops en les darreres temporades dins les diferents finals que hi han hagut. El Barça surt com a favorit, però el Mollet ja els va derrotar en la primera volta, demostrant tot el seu potencial. El duel a la porteria pot ser clau.

El Calafell visita la pista de l'H.C. Montbui en un partit entre dos equips que es coneixen prou bé i amb dos estils de joc diferents. En l'anada, l'empat a sis va arribar després d'un partit extrany, on els jugadors de l'Anoia van protestar molt les decisions arbitrals. Aquest cop, el partit es presenta molt diferent i surten com a favorits, amb el factor pista a favor.

El Ripollet A rep el Noia Freixenet en un partit, a priori, molt desigual. No obstant, faran bé els de Sant Sadurní de no confiar-se i sortir a per totes, si volen treure els tres punts de la pista vallesana. Amb una victòria, el Noia es podria posar segon. Però, el Ripollet ha guanyat aquesta setmana el campió, el C.F. Cuatro Vientos, en el seu pavelló.

Finalment, el Malgrat vol mantenir el segon lloc visitant la pista del Sant Celoni A. Els locals, fora de tota possibilitat de lluitar per la Final Four voldran demostrar el seu alt nivell davant d'equips que estan en les posicions de privilegi. No obstant, el Malgrat té suficient potencial per a guanyar a domicili. El Sant Celoni necessita la victòria per a sortir de les posicions de perill, de manera definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada