dimarts, 15 d’abril del 2014

Resultats de la jornada 20



En l'aturada de Setmana Santa, després de la jornada 20, la victòria balsàmica del Montbui, davant l'U.E. Horta, deixa els de Santa Margarida al mig de la classificació. Però, la victòria del Ripollet "A" davant el Cuatro Vientos, un campió en hores baixes, sorprèn tothom i torna a posar a diversos equips en situació de risc. El Ripollet torna a la posició que li permetria jugar la promoció, després d'aquesta impressionant victòria a casa.

El partit entre el Vilafranca i el Sant Celoni ha estat resolt pel Comitè de Competició, donant els tres punts al conjunt visitant. El Vilafranca, sorprenentment, ha estat sancionat amb la pèrdua d'un punt.

El Congrés derrotava el Barça, per fi, el 30 d'abril. Els jugadors locals van celebrar una merescuda victòria, davant un equip que se'ls resistia sempre.

El Mollet no va permetre una nova ensopegada davant el Calafell i va amarrar la victòria amb un ampli resultat. Els calafellencs van plantar cara en el primer temps, encaixant alguns gols amb molta fortuna per part local i patint l'anulació de l'àrbitre del què podia haver estat l'empat a tres gols.

Finalment, en partit jugat el passat 20 de maig a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, el Noia guanyava de forma clara el Malgrat, presentant candidatura ferma a ser un dels equips que entraran a la Final Four d'enguany. Cabestany va fer el cinquè gol del Noia i el Malgrat no va entrar en el partit en cap moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada