dimecres, 9 d’abril del 2014

Jornada 20



La vintena jornada del campionat de veterans comença avui dimecres amb el partit entre el C.P. Congrés i el F.C. Barcelona. Els locals han encadenat una bona ratxa de resultats que els ha tret de la zona de perill i volen mirar més amunt. Els blaugranes volen mantenir la bona línia i el liderat.

El dijous, el C.E. Noia Freixenet rep el C.P. Malgrat, un partit de Final Four que caldrà seguir d'aprop. El duel promet ser molt interessant entre dos equips d'alt nivell. En joc estarà la segona posició provisional de la categoria, amb el permís del Mollet H.C.

Divendres es disputa el gruix de la jornada. L'U.E. Horta visita la pista de l'H.C. Montbui. El partit es presenta molt igualat i els locals voldran sumar algun punt per a sortir de la zona calenta de la classificació. Els barcelonins, ja salvats, es jugaran ben poc en aquest partit.

El C.P. Calafell visita la pista del Mollet H.C. en un partit de clar color local. Els vallensans, tot i empatar el partit de la primera volta disputat a Calafell, estan en els llocs de privilegi, mentre els visitants ocupen el darrer lloc de la classificació. A més, ja compten amb Raigoso que no va poder jugar a l'anada. I veurem si pot jugar Pepe Busquets. No obstant, la superioritat del Mollet fa pensar en una nova derrota pel conjunt del Baix Penedès.

El Vilafranca, en un alt nivell de joc, rep el Sant Celoni A. En principi, no acostuma a donar-los bona sort als visitants el pavelló vilafranquí. Veurem què passa en aquesta ocasió! Finalment, el C.H. Ripollet A rep el campió, el C.F. Cuatro Vientos. Els visitants no es poden deixar punts a Ripollet si volen mantenir les opcions d'entrar en la fina a quatre d'enguany. Els locals volen distanciar els dos perseguidors que ocupen llocs de descens directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada