dilluns, 7 d’abril del 2014

Resultats de la jornada 19



La dinovena jornada del campionat de veterans ens ha portat als veterans del C.P. Calafell a ocupar la darrera posició de la classificació, tot i el bon partit fet davant el C.P. Congrés. La visita de l'equip barceloní va acabar amb una derrota per la mínima, per 6-7.

Això, combinat amb la victòria del Cerdanyola C.H. davant l'H.C. Montbui per 6-5, ens deixa en el darrer lloc. Els vallesans del Cerdanyola van aconseguir la seva segona victòria en aquest campionat davant el conjunt de l'Anoia. No obstant, els tres equips que ocupem la part baixa de la classificació estem en un puny, a un sol punt de distància, i pot passar qualsevol cosa d'aquí al final de la competició.

La victòria contundent del Barça davant el Ripollet A permet mantenir els blaugranes com a líders i als vallesans en la posició que permet disputar la promoció. El Ripollet veu com s'acosta el Cerdanyola a un sol punt i el Calafell es manté a dos.

El campió, el C.F. Cuatro Vientos desmostrava el seu potencial guanyant un Malgrat llençat, per un contundent i ampli 10 a 5. Amb aquest resultat, el campió es treia l'espineta i les puces de sobre i tornava a entrar en la lluita per accedir a la Final Four.

El passat sis de maig es va jugar el partit entre l'Horta i el Mollet, acabant amb una sorprenent victòria local que deixa el Mollet un xic tocat de cara a entrar en els llocs de privilegi. No obstant, continúa sent un dels quatre equips amb més opcions de disputar la Final Four.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada