dilluns, 12 de novembre del 2012

Jornada 3 - 18 de novembre

Jornada 3 - 18 de novembre

dimecres 14.
UE Horta - CP Vilafranca
Girona CH - CF Cuatro Vientos
dijous 15.
FC Barcelona - CE Noia Freixenet
HC Montbui - Cerdanyola CH
 divendres 16.
Mollet HC - CP Congrés
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Vallès Calafell CP
Descansa: CH Palafrugell


La tercera jornada del campionat de veterans en la seva màxima categoria es juga en dos dies, el dimecres i el divendres, amb tres partits cada dia. El primer d'ells és el que enfronta el FC Barcelona i el CE Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní visiten el Palau, després de marcar deu gols a l'HC Montbui. Però el Barça és molt Barça!


El segon partit enfronta l'Horta i el Vilafranca, en un duel que es preveu força interessant. Els d'Horta s'han mostrat com un equip difícil a la seva pista i els vilafranquins venen de guanyar en el darrer partit al Sant Celoni. Els dos equips voldran guanyar i seguir sumant punts.

El líder, el Girona CH, visitarà la pista del Cuatro Vientos. L'equip de Blanes jugarà el seu primer partit aquesta temporada i vol demostrar el seu potencial i que és un dels equips a tenir en compte, ja que l'any passat va disputar la Final Four de la lliga A.

Ja el divendres, el Montbui rep el Cerdanyola en un partit que es presenta força equilibrat. Els de Santa Margarida ja van guanyar el Cerdanyola en el seu partit al torneig de la Festa Major de Calafell. Però, aquest partit és de lliga i els dos equips es juguen tres punts que poden ser importants en el campionat. Apostem per una victòria dels locals, tot i que el Cerdanyola plantarà cara i farà servir la seva major experiència en aquest tipus de partits.

Un altre partit important serà el que enfronti a dos equips dels més forts del campionat, el Mollet HC i el CP Congrés. Els dos han perdut davant del FC Barcelona i voldran sumar aquests tres punts, especialment els jugadors del Mollet que, encara, no han puntuat aquesta temporada. Segur que serà un partit bonic de veure!

I, finalment, el Vallès Calafell CP visitarà la difícil pista del CP Sant Celoni A. Els visitants volen sumar els seus primer tres punts i sortir dels darrers llocs de la classificació. Els locals, però, venen d'encaixar una derrota a la pista del Vilafranca. El Sant Celoni voldrà estar, de nou, en els llocs capdavanters de la lliga A, però els calafellencs no són el que diu la classificació i ho voldran demostrar plantant cara. Veurem què passa, però esperem que el Calafell pugui sumar ja els tres primers punts d'aquest campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada