dimecres, 28 de novembre del 2012

Jornada 5 - 2 de desembre

Jornada 5 - 2 de desembre

dimecres 28.
 FC Barcelona - CP Vilafranca
 UE Horta - CF Cuatro Vientos
dijous 29.
 CP Congrés - CE Noia Freixenet
divendres 30.
 HC Montbui - Vallès Calafell CP
 Mollet HC -Cerdanyola CH
CP Sant Celoni A Lab. Feltor -  CH Palafrugell
Descansa: Girona CH


La cinquena jornada de la competició d'enguany comença, avui, amb un partit entre el FC Barcelona i el CP Vilafranca, el primer i el segon classificat de la lliga A. No és arriscat afirmar que els blaugranes s'enduran la victòria, però els vilafranquins són un equip amb experiència i plantaran cara al conjunt barcelonista.

L'UE Horta s'enfrontarà al conjunt del CF Cuatro Vientos. Veurem quin és el resultat, però l'Horta és un equip fort a casa i el Cuatro Vientos voldrà recuperar-se de l'empat sofert a la seva pista davant el Sant Celoni A.

El CP Congrés rebrà a la seva pista el CE Noia Freixenet, un equip irregular que guanya sobradament a casa i pateix a fora de la seva pista. Veurem com es desenvolupa el partit i si el Congrés demostra la seva qualitat.

El divendres, per fi, arriba l'esperat desplaçament del Vallès Calafell CP a Can Passanals. L'equip de l'HC Montbui i el conjunt calafellenc són els debutants de l'edició d'enguany a la lliga A de veterans i volen demostrar el seu potencial, tot i que estan a la part baixa de la classificació. Els dos equips es coneixen prou bé i el partit serà de molt de respecte per les dues parts. L'any passat, l'HC Montbui va guanyar els dos enfrontaments de lliga, però els dos conjunts van assolir l'ascens directe. Veurem què passa aquesta temporada, on els dos equips s'han reforçat!

També el divendres, el Mollet HC rep el perillós Cerdanyola CH, un derbi comarcal que traurà espurnes i que enfrontarà jugadors que es coneixen força entre ells. Es tanca la jornada amb el partit entre el CP Sant Celoni i el CH Palafrugell, dos equips de similars característiques i qualitat, on pot passar de tot. Aquesta jornada descansa el Girona CH.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada