divendres, 2 de novembre del 2012

(1975/76) CP Calafell - CD Vendrell


El primer derbi amb el CD Vendrell, a la nova pista, va acabar amb una contundent victòria de l'equip local, el CP Calafell, per 10-3. Era el darrer partit de la primera volta, en la jornada 13 del campionat.

Al video veiem un jove Joan Montejo, un dels Pioners del club. També veiem arribar la furgoneta de Marbres Costa, amb Eugeni Collado i la seva esposa Maria dels Àngels Costa. Tot seguit, el senyor amb ulleres que arriba a peu és Joan Ortoll i Sardà, pare del batlle de Calafell en aquell moment, Joan Ortoll i Tetas. Era un gran aficionat que no es perdia cap partit del seu equip.

Les grades començaven a créixer i el públic s'atrevia a asseure's en unes peces de formigó prefabricat i que, poc a poc, anaven donant forma al futur pavelló. El partit va tenir gran afluència de públic. Entre ells, al descans, al costat del marcador que assenyalava una victòria local per 6-2, hi veiem a José Collado i a José Luís de la Cruz. Després, veiem marxar de la pista a Joan Ortoll i Tetas, fruit dels nervis del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada