dissabte, 21 d’abril del 2012

Victòria de fe!


Aquesta nit el Vallès Calafell CP ha aconseguit una important victòria in extremis a la difícil pista de l'HC Esplugues. El marcador ha estat sempre molt anivellat, però ha acabat amb un gol en els últims segons de partit que ha posat el 3-4 definitiu en el marcador.

Per l'HC Esplugues han jugat Manel Estrada (porter), Jordi Alonso, Rodrigo Lagos, José Pueyo, Joaquin Bádenas, Eduard Rodríguez i Tomàs Oltra.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Tutusaus (porter), Eugeni Collado, Javi Luna, "Epi", "Cachi" (cinc inicial), Gregorio Ponce, Ramon Ferré i Josep Maria Hernàndez (porter)


Un partit equilibrat en el marcador, tot i l'aparent superioritat visitant. Un marcatge a l'home ofegava l'Esplugues, però, que ha aguantat el ritme fins els darrers minuts de partit. Ajudats pel seu porter Estrada, que ho ha aturat gairebé tot, han posat dificultats per aconseguir els tres punts durant tot el partit.


L'HC Esplugues, a manca de set minuts per acabar la primera part, ha marcat el 1-0, després d'un rebot de la pilota a la valla de darrera la porteria. La pilota ha passat per damunt de la porteria i un jugador de l'Esplugues ha rematat, sense que l'àrbitre pités pilota alta.


El Vallès Calafell CP no ha afluixat i ha continuat fent el mateix, de forma persistent. Atacs llargs i perillosos, però sense veure porta, i una defensa a l'home asfixiant que impedia jugar a l'Esplugues. En un descuit de l'Esplugues, en una falta que havien de picar, el jugador Javi Luna roba la bola i la llença a Epi, que materialitza l'empat en elk contracop, sol davant del porter. Era l'1-1 i així s'arribava a la mitja part.


El Vallès Calafell CP sabia que hauria de suar sang per guanyar el partit. I així ha estat! En el minut deu de la segona part, Gregorio Ponce "McGregor", d'un xut de mitja pista escopint la bola, ha aconseguit que el porter de l'Esplugues, tapat, se l'empassés i ha posat el 1-2 en el marcador.


Semblava que aquest gol donaria la victòria al Calafell, que només havia d'aguantar la bola i deixar passar els minuts. Però no ha pogut ser i el partit s'ha complicat i de quina manera!


L'Esplugues ha empatat el partit en un gol que ha arribat després d'una falta al defensa que l'àrbitre no ha pitat. L'Esplugues ha arribat a les deu faltes i Epi ha fallat el llençament. Els del Llobregat perdien temps de forma descarada. L'àrbitre no parava el cronòmetre, fins i tot, quan el porter local es cordava les guardes. Increïble!


El Vallès Calafell CP ha comès la desena falta i l'Esplugues no ha fallat, posant el 3-2 en el marcador. La defensa visitant seguia sense deixar jugar l'Esplugues que llençava les pilotes al fons de la pista des del seu camp propi. Aquest fet i el cansament dels jugadors provocava perill en l'àrea del Calafell.


A manca d'un minut i mig, el resultat era de 3-2. Però en una jugada de murri i un gran contracop, Epi aconseguia l'empat que, semblava, definitiu. No obstant, el Vallès Calafell CP volcat sobre la porteria local buscava desequilibrar el marcador. El porter Estrada ho impedia, un cop rere un altre!


Però, a manca de 10 segons, Javi Luna fa una jugada personal, retrassa a Epi que no té opció de xutar i la juga cap a Ramon Ferré que, a 3 segons per finalitzar, escup la bola a la porteria, desvia lleugerament en l'estic d'un jugador rival i descol·loca el porter que s'empassa el gol. L'euforia esclata i els jugadors del Vallès Calafell CP s'abracen per la victòria aconseguida en el darrer instant de partit que els permeten seguir amb opcions d'assolir la tercera plaça.



La fe en el triomf ha estat la clau del partit. Per això, acabarem la crònica d'avui amb la cançó Faith de George Michael. Veterans som tots!

11 comentaris:

  1. som uns putos cracKKKKKssss jejejeje

    ResponElimina
  2. som uns putos cracKKKKKssss jejejeje

    ResponElimina
  3. UUUUUUUiiiiiiiiiiiii.... arrisqueu molt no??? ejejejje va continueu aixi!!!

    ResponElimina
  4. 3. Bases de Competició
    ......
    4. Els partits es jugaran en dues parts de 25 minuts cadascuna, de temps seguit.
    ......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però amb aquesta excusa, un porter no pot perdre un minut i mig cordant-se les guardes de forma tant descarada.

      Elimina
  5. Que li diguin al López Vega, que contra vosaltres a casa vostre va parar el temps a cada falta,...ufff, ni una cosa ni l'altre.

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. eso pasa xq hay jugadores k se aprobechan d k el tiempo es sin parar.... sobre todo cuando van ganando ....
      yo lo haria parando ..y con dos cojones !

      Elimina
  7. Juanjo, també posa a les bases de la competició que no es poden inscriure jugadors nascuts a partir del 81 en endavant i no ens han donat els tres punts del Vilanova A a casa nostra!

    A més, hi ha molts equips que fan jugar jugadors sancionats amb fitxes d'altres companys. Nosaltres juguem net!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no us critico a vosaltres, critico l'actuació de l'arbitre, i en els casos que esmenteu també són els àrbitres qui tindrien que prendre mesures, i sempre hi ha un terme mig per totes les situacions, com dic al final ni molt ni poc, una cosa intermitja.

      Elimina