dijous, 17 de novembre del 2011

Un sopar romàntic...


Després del partit, els jugadors del Valldoreix ens van "convidar" a sopar al mateix lloc que ells, aquella pizzeria que ens va dir l'Oriol en un comentari. El lloc era agradable, de disseny modern, amb bona pinta i es menjava molt bé. El Cachi, però, va trigar a trobar la pizza 4 formatges, amagada sota el nom de Il carpone (o alguna cosa per l'estil).


El lloc, al principi, semblava tenir poca llum, però era que no s'havia posat bé el flash de la càmara. En aquesta foto sembla un sopar romàntic...


En els primers minuts del sopar, tothom es presentava un a l'altre i es temptejaven. Altres, passant de tot, tenien gana i no paraven de buscar la 4 formatges...


Els de Valldoreix al fons i els de Calafell en primer terme... però, aviat es començar a festejar!


La primera parella, la més "cervesera", la que formaven el Tututs i el MVP de la nit, el Javi. Segur que ja s'estava pensant la crònica!


Una altra parella de la nit, el Tutus i el Rion. Ben acaramelats!


Però, el Tututs va descobrir els encants del Cachi. O, potser, es volia menjar la seva... amanida!


¿Què passa neng?



El Rion, mosca pel flirteig del Tutus amb el Cachi. El Pitu, encara emprenyat pel partit i per... (ja ho explicarem en una nova entrada).


Però, sense cap mena de dubte, la parella de la nit, el Tutus i el Javi, al costat d'una llum vermella, demostren la cara més romàntica del sopar!

3 comentaris: