diumenge, 27 de novembre del 2011

Setena jornada de la lliga B de veterans.


Demà comença la setena jornada de la lliga B de veterans. La Salle Bonanova rebrà el G.E.i E.G., en un duel entre dos dels equips cuers de la taula classificatòria. No obstant, també són dos equips que tenen forces partits ajornats i, de ben segur, voldran escalar llocs a la classificació.

Dimarts, el líder, Valldoreix, reb a casa el Sarrià. Presumiblement un duel força desigual que té clar color local. Per tant, no creiem que tingui gaires problemes el conjunt de Sant Cugat per mantenir el liderat.

El dimecres es disputarà el gruix de la jornada. Un Cassanenc-Vilanova B que té clar color visitant. Un Cubelles-Ripollet B que sembla favorable als locals. I el Vallès Calafell que visita la UE La Garriga, en un dels duels més equilibrats, a priori, de la jornada.

La jornada acaba el divendres amb dos duels entre l'Esplugues i el Barcino, un altre partit equilibrat, i el Vilanova A contra el Monbui, que serà un partit difícil pels dos equips, on s'espera que el Montbui protesti l'acta, de nou. Veurem què passa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada