dijous, 10 de novembre del 2011

Escenes del partit de la setmana.


El "Tutus" a la mitja part, encara no sabia que seria l'MVP, però ja bromejavem amb aquesta possibilitat. Ens havia aguantat el resultat, sobretot en els moments en què el cinc inicial estava en pista. 


Li va agradar la foto de "MiniSuper Tutus" que li vam dedicar abans del partit al bloc. Segur que el va motivar els vídeos de la Sabrina. És el porter menys golejat de la categoria, amb només dos gols encaixats, un ahir i l'altre a la pista del G.E.i E.G. de Girona.


Preparats pels canvis, a la segona part, amb ganes de sortir. Gairebé el cinc inicial, que no va arrencar a la segona part en pista, sinó castigats a la banqueta pel seu mal paper a la primera. A la segona, però, ho vam maquillar amb quatre gols en 10 minuts.


Banqueta de luxe disfrutant del partit. El Javi Luna i el "Tututs", l'altre superman de l'equip. MVP a la passada jornada, contra el Ripollet B. Va seguir fent les seves carreres, però, aquest cop, va destacar per la falta directa que va llençar a l'escaire, suposant el seu primer gol en lliga.


Una jugada del partit que mostra el "McGregor" en acció. Ni se'l veu! És una bala. Ahir, però, no va marcar. Però sí va lluitar, com sempre. La seva entrega ha fet que el batejessim com "l'escocès". El proper dia faldilles i tocarem la gaita.


Deixeu-me que surti en alguna foto. Li vaig donar la càmara al Pitu, que volia comprar-ne una pels veterans. Però, si és nova! Surto borrós, però es veu bé qui porta el 4 en aquest equip, Guardiola! 


Aquí ens teniu celebrant un dels gols de la segona part. Està clar que li vaig donar al Pitu la càmara per sortir a les fotos? Em sembla que és evident!


"Pichichi" Tutus, després de marcar la falta directa, celebrant el gol amb la banqueta local.


Al final, tots contents cap a sopar... alguns saludant el públic que es va quedar per veure'ns. Veterans som tots!

1 comentari: