dilluns, 27 de gener del 2020

Ascens èpic, a 24 segons del final

Primer equip del C.P. Calafell, en la temporada 2008/09

L'ascens assolit a la Primera Nacional Espanyola va ser, sense cap dubte, una fita que va fer canviar l'història del club.

La treballada victòria, en l'últim partit, a Masies de Voltregà, amb un gol de Dani López, a vint-i-quatre segons del final, va fer esclatar l'eufòria entre l'afició calafellenca que s'havia desplaçat amb l'equip. Però, el Masies va estar a punt de marcar, a quatre segons del final, i aigualir la festa verd-i-blanca, en una temporada que va ser molt disputada.

El Manlleu va obligar al Calafell a sumar vuitanta-sis punts per a aconseguir el campionat. Però, el conjunt de Salvador Rubio va culminar una gran temporada, amb la celebració del títol de Campió.


Sergi Ferrer va aprofitar l'estiu per a operar-se de l'espatlla i poder començar el més aviat possible la temporada, amb l'equip. Els pronòstics no eren bons i semblava que es perdria alguns partits del campionat, fet que obligava al Calafell a reforçar-se.


Dani López "Danilo" fou escollit per a completar la davantera, juntament amb Ramon Bassols. El jugador provinent del Vilafranca era un autèntic killer de l'àrea.


El porter Roger Corral, provinent del Piera, també seria un bon reforç a la porteria, tot i que la titularitat semblava assegurada pel porter Francesc Rodríguez, en la seva segona temporada al club.


Un altre bon reforç per a l'equip va ser el talentós jugador reusenc, Marc Vergés, provinent de l'Areces asturià. El pare de Marc Vergés seria l'entrenador del segon equip del Calafell, en aquella temporada, també.



Per tant, la plantilla estava formada per Sergi Romeu, "Sito" Expósito, Dani López, Ramon Bassols, Marc Vergés, Daniel Libiano, Sergi Ferrer, Francesc Rodríguez i Roger Corral. L'entrenador era en Salvador Rubio, qui va donar minuts a joves del segon equip del club, com Israel Seoane, Òscar Aguilar o Ferran Ortoll. Després de l'aturada nadalenca, Javi Sama es va incorporar a l'equip i li va donar molta consistència.

Publicada al diari El 3 de VUIT

En la pretemporada, el Vallès Calafell C.P. es va adjudicar el seu trofeig "Eurònics", en un quadrangular davant el Cambrils, el segon equip del calafell i el Capellades. Els partits van ser de trenta minuts i els locals van doblegar el Cambrils (7-2), entrenats per Xavier Tarragó. Després, van superar al segon equip calafellenc (1-6). Finalment, van guanyar al conjunt del Capellades (4-3).

L'endemà, en la presentació del C.N. Reus "Ploms", de Primera Catalana, el Calafell es va imposar per 3 a 4, amb gols de bassols, Vergés, "Sito" i López.

Pòster de l'equip del C.P. Calafell, publicat al Diari del Baix Penedès

La temporada 2008/09 va ser memorable, pel primer equip del Club Patí Calafell. Es van guanyar vint-i-vuit partits, aconseguint dos empats més i, només, quatre derrotes.



El Vallès Calafell C.P. va ser l'equip més golejador de la categoria, amb cent seixanta-quatre gols. També va ser el tercer equip que va encaixar menys gols, en la seva porteria, amb setanta-vuit gols. Sense cap dubte, tota una exhibició de poder en atac i, també, en defensa.


Sorprenentment, però, el màxim golejador de l'equip no va ser un davanter, sinó el defensa Marc Vergés, amb cinquanta-tres gols. El fitxatge ofensiu, Dani López, el va seguir amb quaranta gols. Ramon Bassols en va marcar vint-i-dos. Sergi Romeu i "Sito" Expósito en van aconseguir divuit.




Publicada el 26 de setembre del 2008, al Diari del Baix Penedès
Curiosament, el Calafell començava el campionat a la pista del C.P. Manlleu, l'equip que li disputaria el títol fins l'últim partit del mateix. Per tant, un partit complicat per a encetar la lliga.


Publicada el 29 de setembre del 2008, al Diari de Tarragona
El Manlleu arrencava amb força i doblegava el Calafell, amb un contundent 7 a 3. Pel Calafell, van marcar Sergi Romeu, Ramon Bassols i Marc Vergés. L'equip encara no s'havia acoblat i va notar la manca de conjunció entre els jugadors.


Publicada el 3 d'octubre del 2008, al diari El 3 de VUIT

El Manlleu, per contra, sumava els tres primers punts del campionat i demostrava que volia ser un dels aspirants al títol.



Publicada el 10 d'octubre del 2008, al diari El 3 de VUIT

El primer partit davant l'afició calafellenca, al Pavelló Joan Ortoll, va ser contra l'Arenys de Munt, equip que venia de derrotar el Vilanova B (7-4), en el primer partit de campionat.





Publicada el 10 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès

El Calafell sumava la segona derrota consecutiva, perdent per 3 a 6, en un partit on no s'acabava de trobar el bon joc de l'equip. Sent massa tous en defensa, el Calafell deixava escapar els tres punts. "Sito" Expósito marcava un hat trick particular que no servia per a puntuar.

Publicada el 13 d'octubre del 2008, al Diari de Tarragona

Un nou partit, a casa, suposava una bona oportunitat per a puntuar. El rival era el Mollet H.C. que tampoc havia puntuat en els dos primers partits de campionat. El Calafell ho va aprofitar i va aconseguir una contundent victòria, per 9 a 4. Roger Corral debutava a la porteria, substituint a Francesc Rodríguez.



Publicada el 17 d'octubre del 2008, al diari El 3 de VUIT

Marc Vergés i Sergi Romeu van obrir el marcador, en el segon i tercer minut de partit, deixant clares les intencions del Calafell de no deixar escapar els tres primers punts del campionat, davant el seu públic. Dani López, Marc Vergés i Ramon Bassols posaven el 5 a 0, amb que s'arribaria al descans.



Publicada el 17 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès



En el segon temps, el Calafell baixaria el ritme i l'Arenys aconseguiria maquillar el marcador, tot i que el conjunt local feia quatre gols més, a través de Romeu (2) i "Sito" (2). Dos dels gols visitants van ser marcats per jugadors locals, en pròpia porta.




Publicada el 24 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès

El Tona no va ser un rival fàcil pel Calafell, ja que es va avançar en el marcador, 2 a 0. Els calafellencs van haver de remuntar-lo, per a endur-se els tres punts. Bassols, Romeu i Vergés van marcar els gols de la victòria visitant.



Publicada el 24 d'octubre del 2008, al diari El 3 de VUIT

El Calafell escalava posicions a la classificació i ja era vuitè, amb sis punts. L'Arenys, el Manlleu i el Congrés seguien sumant els seus partits per victòries.



Publicada el 31 d'octubre del 2008, al diari El 3 de VUIT

Una nova victòria, la tercera consecutiva, al pavelló Joan Ortoll, davant el Taradell, per 7 a 1, deixava en cinquena posició el Calafell.








Publicada el 31 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès

La victòria contundent l'encetaven Sergi Romeu i "Sito" Expósito, en els minuts tres i quatre de partit. Bassols, Vergés i Romeu posaven un 5 a 0 d'avantatge pels locals. El Taradell marcaria de penal, al minut trenta. Dos gols més de Marc Vergés completaven el marcador final.

Publicada el 31 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès




Publicada el 7 de novembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

El Calafell vencia a la difícil pista del Voltregà (2-3), tot i l'equip de "gala" que va presentar el conjunt local. Els germans Teixidó no van poder aturar l'allau de joc calafellenc.






Publicada el 7 de novembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

Dani López, Marc Vergés i Sergi Romeu marcaven els gols de la victòria pel Calafell. L'equip continuava en ratxa i seguia amb el ritme de victòries consecutives.

Publicada el 10 de novembre del 2008, al Diari de Tarragona

El Calafell aconseguia la seva cinquena victòria seguida, davant el Club Patí Congrés (4-2), i es posava a tres punts del líder de la categoria. López i Bassols obrien el marcador. El Congrés aconseguia empatar, en els minuts 24 i 28. Però, de nou, Dani López i Marc Vergés marcaven els dos gols definitius.


Publicada el 14 de novembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

El Calafell seguia imparable i ja era tercer, en la classificació de Primera Nacional Catalana. En aquest partit, Francesc Rodríguez tornava a defensar la porteria local, com a titular.





Publicada el 14 de novembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

Només Manlleu i Arenys de Munt seguien per davant dels verd-i-blancs, després d'una magnífica reacció del conjunt del Baix Penedès.

Publicada el 17 de novembre del 2008, al Diari de Tarragona

La visita al pavelló del Vilaseca, en el derbi provincial, acabava en una nova victòria pels Calafell (3-4). Una magnífica actuació de Francesc Rodríguez permetia endur-se els tres punts, en un desplaçament complicat.



Publicada el 21 de novembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

Dos gols de Dani López, un de "Sito" Expósito i un de Marc Vergés permetien aconseguir una nova victòria, la sisena consecutiva. El Calafell seguia tercer, a tres punts dels dos equips capdavanters.





Publicada el 21 de novembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

Els dos gols de Dani López servien per a remuntar l'1 a 0 inicial, marcat per Cañellas. Marc Vergés donava l'avantatge d'1 a 3, abans del descans. Els tres gols visitants es van produir en els quatre últims minuts del primer temps.


Un gol en pròpia porta de "Sito" Expósito va posar emoció al marcador, fins que ell mateix resolia el partit fent el 2 a 4. El gol definitiu el marcava Tello, posant el 3 a 4 al marcador final.

Publicada el 24 de novembre del 2008, al Diari de Tarragona

La visita del Ripoll va suposar una nova victòria local (5-4), amb més patiment del previst. "Sito" Expósito obria el marcador, en el minut dos. Però, el Ripoll remuntava i es posava per davant, 1 a 2. Marc Vergés marcava el gol de l'empat, a dos minuts pel descans.

Publicada el 28 de novembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

El Ripoll s'avançava 2 a 3. Però, Dani López marcava el gol de l'empat. De nou, el conjunt visitant aconseguia un nou avantatge, 3 a 4. Però, Marc Vergés feia el gol de l'empat a quatre, a un minut pel final.






Publicada el 28 de novembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

El gol de Vergés va donar ales al Calafell i, encoratjat pel públic local i la Penya dels Estrellats, Sergi Ferrer marcava el 5 a 4 definitiu, en els sis darrers segons de partit. Sergi Ferrer havia tornat a l'activitat, pocs dies abans, després de la seva operació d'espatlla, i va ser decisiu.

Publicada l'1 de desembre del 2008, al Diari de Tarragona

La victòria treballada davant el Ripoll va donar molta moral a l'equip verd-i-blanc, en la seva visita al pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú. Amb un solitari gol de Dani López, en el minut trenta-cinc, el Calafell s'enduia els tres punts.


Publicada el 5 de desembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

La victòria davant el Vilanova B donava el segon lloc de la classificació al Calafell, amb vint-i-quatre punts, després de la derrota de l'Arenys de Munt, a la pista del Voltregà.






Publicada el 5 de desembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

El Calafell va merèixer un marcador millor, en la seva visita a Les Casernes, amb sis pals a la porteria local. Però, finalment, l'únic gol aconseguit servia per a treure petroli d'un desplaçament complicat.

Publicada el 12 de desembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

La victòria a Vilanova era la vuitena consecutiva pel Calafell. L'equip i l'afició començaven a creure que l'ascens era possible.





Publicada el 12 de desembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

En aquesta segona temporada, a Primera Nacional Catalana s'havia consolidat un equip guanyador i era l'hora d'intentar assolir una nova categoria.

Publicada el 15 de desembre del 2008, a El Punt

Una nova victòria (6-2), a casa, davant el conjunt lleidatà del Bell-Lloc, donava tres punts més als verd-i-blancs.

Publicada el 15 de desembre del 2008, al Diari de Tarragona


Publicada el 19 de desembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

Tres gols de Marc Vergés, dos de Sergi Romeu i un de Dani López donaven la victòria, davant un feble Bell-Lloc. El conjunt lleidatà havia empatat a un, de penal. Però, no va poder aturar l'allau de joc local.








El Calafell seguia segon, a tres punts del Manlleu, després de la novena victòria seguida, en el campionat de lliga.

Publicada el 19 de desembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 22 de desembre del 2008, a El Punt

Sorprenentment, el derbi tarragoní, davant el Reus Deportiu no es va poder disputar, per incompareixença de l'àrbitre. El Reus era entrenat per Abraham Bages i comptava amb Roger Molina, a la porteria.




Publicada el 26 de desembre del 2008, al diari El 3 de VUIT

L'aturada nadalenca li va venir bé al Calafell. Va aconseguir el reforç de Javi Sama, un defensa robust i que va donar equilibri i experiència al joc de l'equip. Provinent de La Vendéenne francès, Javi Sama venia per a aconseguir l'ascens de categoria amb el Calafell.

Publicada el 9 de gener del 2009, al diari El 3 de VUIT

En un partit amistós, davant el G.E.i E.G. de Girona, Javi Sama va debutar amb el Calafell, abans de reprendre la competició oficial.






Publicada el 9 de gener del 2009, al Diari del Baix Penedès

El Caldes no havia de ser un rival difícil per un Calafell en ratxa, tot i l'aturada nadalenca. Per tant, era un bon partit per a veure el debut oficial de Javi Sama, amb la samarreta verd-i-blanca.

Publicada el 16 de gener del 2009, al diari El 3 de VUIT

El 2009 arrenca amb una nova victòria calafellenca, a casa, per 3 a 1, davant el Caldes. Dos gols de Marc Vergés i un de "Sito" Expósito donen els tres punts al Calafell.






El conjunt local continuava en segon lloc de la classificació, amb un partit menys, i sis punts de distància amb el líder, el Manlleu.

Publicada el 16 de gener del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 23 de gener del 2009, al diari El 3 de VUIT

La visita a Mataró culmina amb una sonada golejada visitant, 2 a 7. El Calafell continua sumant victòries consecutives i ja eren onze. Els visitants es van avançar 0 a 5 en el marcador i el conjunt local va quedar desbordat pel joc calafellenc.






Dos gols de Marc Vergés, dos de Sergi Romeu, dos de Dani López i un de Dani Libiano van donar el "set" als visitants, a la pista del Mataró.

Publicada el 23 de gener del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 26 de gener del 2008, al Diari de Tarragona

Publicada el 30 de gener del 2009, al diari El 3 de VUIT

El Calafell es desfà del Barça B, amb molta facilitat, guanyant per 7 a 1. Hat trick de Dani López i de Gerard Vergés, amb un darrer gol de Sergi Ferrer, donen un altre "set" als verd-i-blancs.





Els calafellencs continuen imparables, però no poden escurçar distàncies amb el líder, el Manlleu. Amb un partit menys, el calafell segueix segon, amb sis punts d'avantatge sobre el tercer classificat, l'Arenys de Munt.

Publicada el 30 de gener del 2009, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 6 de febrer del 2009, al diari El 3 de VUIT

El Calafell trenca la ratxa de victòries, caient derrotat a Reus (2-1). D'aquesta manera, no aconsegueixen escurçar distàncies amb el Manlleu. Marc Vergés va marcar el gol que donava esperança de puntuar als verd-i-blancs.

Publicada el 6 de febrer del 2009, al diari El 3 de VUIT

Uns dies abans, un grup de joves jugadors de la pedrera del club van ser presents al partit de l'OK Lliga entre el F.C. Barcelona i el C.P. Tenerife, disputat al Palau Blaugrana. Els petits de la base van poder conèixer els jugadors de la plantilla del primer equip del Barça.






La victòria a Piera, 3 A 6, mantenia les opcions del Calafell intactes, sense poder retallar avantatge amb el líder. El Calafell es va avançar 0 a 3, en la primera meitat, i va mantenir l'avantatge en la segona part. Els golejadors van ser Marc Vergés (2), Sergi Romeu (2), Dani López i Javi Sama.

Publicada el 6 de febrer del 2009, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 13 de febrer del 2009, al diari El 3 de VUIT

En l'últim partit de la primera volta del campionat, el Calafell es desfà del Masies de Voltregà, per 5 a 2, i manté la segona posició, a sis punts del líder, però amb un partit menys. Vergés (2), Bassols, Romeu i López van ser els golejadors locals.


Publicada el 20 de febrer del 2009, al diari El 3 de VUIT

La visita del Manlleu, al Pavelló Joan ortoll, suposava una oportunitat d'or per entrar en la lluita pel liderat i escurçar distàncies. Però, el conjunt osonenc va ser molt sòlid i va endur-se la victòria, per 2 a 5, i els tres punts.




Publicada el 20 de febrer del 2009, al Diari del Baix Penedès

El Manlleu donava un cop d'efecte a la lliga, aconseguint un avantatge de nou punts sobre el Calafell. El líder es posava 0 a 5 en el marcador i Bassols i López marcaven dos gols que maquillaven el resultat final.







Publicada el 27 de febrer del 2009, al Diari del Baix Penedès

la visita a la pista de l'Arenys de Munt es presentava clau per a recuperar la moral de l'equip, després de la derrota soferta davant el màxim rival.

Publicada el 2 de febrer del 2008, al Diari de Tarragona

Així va ser, el Calafell s'emportava els tres punts, amb una victòria treballada, per 4 a 6. López i Vergés obrien el marcador visitant, 0 a 2. Al minut quinze, el conjunt local escurçava distàncies, 1 a 2. Però, dos gols més de Vergés i un de Dani López sentenciaven el partit.

Publicada el 6 de març del 2009, al diari El 3 de VUIT

L'Arenys havia escurçat distàncies amb el Calafell, posant-se 4 a 5, en el marcador. Finalment, Bassols posava el 4 a 6 definitiu i donava els tres punts al conjunt visitant.






El Manlleu empatava amb el Mollet H.C., a casa, i el Calafell es posava a set punts. Precisament, el Mollet era el proper rival dels verd-i-blancs.

Publicada el 6 de març del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 9 de març del 2008, al Diari de Tarragona

Però, el Calafell no fallava, al Pavelló Riera Blanca, i sumava els tres punts, derrotant el Mollet per 2 a 4.

Publicada el 13 de març del 2009, al diari El 3 de VUIT


Els golejadors verd-i-blancs van ser "Sito" Expósito, Ramon Bassols, Dani López i Marc Vergés, posant un 0 a 4 en el marcador que resultava insalvable pel conjunt local.

Publicada el 14 de març del 2008, al Diari de Tarragona

Al Pavelló Joan ortoll, el Vallès Calafell C.P. es mostrava intractable, novament. Després d'acabar amb empat a zero el primer temps, el conjunt local va sentenciar en la segona meitat.

Publicada el 20 de març del 2009, al diari El 3 de VUIT
 
Els golejadors locals van ser Sergi Ferrer, Sergi Romeu, Marc Vergés i "Sito" Expósito. Amb aquest resultat, el Calafell seguia en segona posició, a set punts del Manlleu.






El Manlleu guanyava el Taradell, per 5 a 1. El proper rival del Calafell seria, precisament, el Taradell.

Publicada el 20 de març del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 23 de març del 2008, al Diari de Tarragona

El desplaçament a Taradell acabava amb una plàcida victòria (1-7) i una gran notícia, la derrota del Manlleu, a la pista del Voltregà. Aquest fet, li permetia escurçar distàncies amb el líder i col·locar-se a només quatre punts.

Publicada el 27 de març del 2009, al diari El 3 de VUIT

En la primera meitat, el Calafell ja havia sentenciat el partit, amb un clar 0 a 4. Els golejadors van ser Marc Vergés, Javi Sama i Ramon Bassols (2).



Publicada el 27 de març del 2009, al Diari del Baix Penedès

En la segona meitat, el Taradell marcava el gol de l'honor. Però, el Calafell en feia tres més, amb Sergi Romeu, Dani López i Sergi Ferrer com a protagonistes.

Publicada el 28 de març del 2008, al Diari de Tarragona

La victòria davant el Voltregà (6-1), combinada amb una nova derrota del Manlleu, davant el Congrés (1-3), posava el Calafell a només un punt del liderat de la categoria.

Publicada el 3 d'abril del 2009, al diari El 3 de VUIT

Un excel·lent partit dels locals, servia per a remuntar el gol inicial del Voltregà. En el primer temps, el Calafell ja guanyava per 5 a 1. En la segona meitat, un solitari gol de Ramon Bassols tancava el marcador.






Els golejadors, en la primera meitat, van ser "Sito" Expósito (2), Marc Vergés, Dani López i Sergi Romeu. El gol visitant el va fer Vosni, de penal, als deu segons de començar el partit.

Publicada el 3 d'abril del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 6 d'abril del 2008, al Diari de Tarragona

El Congrés, doncs, no semblava un rival fàcil pel Calafell. En la seva pista descoberta, els barcelonins semblaven infal·libles. Així ho van demostrar, avantçant-se en el marcador, 1 a 0.


Publicada el 10 d'abril del 2009, al diari El 3 de VUIT

No obstant, el Calafell va remuntar, amb un gol de Marc Vergés i dos gols de Dani López que donaven una victòria important als visitants i tres punts d'or.




Publicada el 10 d'abril del 2009, al Diari del Baix Penedès

Però, a més, el Calafell assolia el primer lloc de la classificació, després d'una nova punxada del Manlleu, a Vilaseca (2-1). Per primer cop, el Calafell es situava líder de la categoria, amb dos punts d'avantatge respecte el Manlleu.

Publicada el 17 d'abril del 2009, al diari El 3 de VUIT

Tornava el derbi tarragoní, davant el C.H. Vilaseca, amb el Calafell primer i havent d'aguantar la pressió del liderat.






Publicada el 17 d'abril del 2009, al Diari del Baix Penedès

El conjunt visitant comptava entre les seves files a noms il·lustres com Pau Pujals, Francesc Sellés, Esteve Pujals, Joan Cañellas, Marc Montardit,...

Publicada el 20 d'abril del 2008, al Diari de Tarragona

El Calafell va golejar al Vilaseca i va defensar amb força el liderat de la categoria. El Manlleu guanyava a Ripoll (6-2) i es mantenia a dos punts.

Publicada el 24 d'abril del 2009, al diari El 3 de VUIT


Dani López obria el marcador, al minut nou de joc. Ell mateix feia el segon gol, en el minut disset. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans.






En la represa, Marc Vergés feia el 3 a 0 que semblava sentenciar el partit. El Vilaseca escurçava distàncies. Però, Marc Vergés tornava a donar l'avantatge de tres gols als locals, marcant el 4 a 1. El Vilaseca feia el 4 a 2. Però, Vergés marcava un hat trick i "Sito" Expósito feia el definitiu 6 a 2.

Publicada el 24 d'abril del 2009, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 27 d'abril del 2008, al Diari de Tarragona

El cuer, el Ripoll, no havia de ser obstacle per a un Calafell en ratxa. El desplaçament va acabar amb un clar 1 a 4, amb Dani López (2) i Marc Vergés (2) com a golejadors de l'equip.


Publicada l'1 de maig del 2009, al diari El 3 de VUIT

Tot i l'empat local, en el minut 21 del primer temps, el Calafell va poder arrencar els tres punts de la pista d'un necessitat Ripoll.







El proper partit, davant el Vilanova B, suposava una pedra de toc per al conjunt del Baix Penedès. El partit es plantejava interessant, donava la dificultat que va tenir el Calafell per a marcar, en el partit de la primera volta, a Les Casernes.

Publicada l'1 de maig del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 4 de maig del 2008, al Diari de Tarragona

Així va ser, el partit va acabar en empat a tres gols i el Calafell deixava escapar dos punts importants. El Manlleu, amb un partit menys, no deixava escapar l'oportunitat d'escurçar distàncies, guanyant al Bell-Lloc (4-2).

Publicada el 8 de maig del 2009, al diari El 3 de VUIT

El Calafell va haver de remuntar un marcador advers de 0 a 2, en el minut 45, i va aconseguir empatar, mitjançant Sergi Romeu i Dani López. Semblava que el Calafell havia fet el més difícil, empatar a manca d'un minut pel final.











En l'últim minut, dues faltes directes podien haver decidit el guanyador. La primera la va transformar Oriol Ortells, pel Vilanova. La segona, Marc Vergés era l'autor del gol de l'empat definitiu.

Publicada el 8 de maig del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada l'11 de maig del 2008, al Diari de Tarragona

La visita del Calafell, a Bell-Lloc, va acabar en victòria sòlida (2-5). Els visitants van saber aguantar el joc dur de l'equip local que va acumular fins a deu targes. Sergi Romeu no va disputar el partit, complint sanció per acumulació de targes.


Publicada el 15 de maig del 2009, al diari El 3 de VUIT

El Calafell s'avançava 0 a 3, amb dos gols de Dani López i un de "Sito" Expósito que li donaven un clar i còmode avantatge en el marcador. Marc Vergés faria l'1 a 4 i Sergi Ferrer el definitiu 2 a 5.








El Manlleu continuava sumant els tres punts, a la difícil pista del Reus Deportiu. Quedaven sis jornades per a acabar el campionat.

Publicada el 15 de maig del 2009, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 22 de maig del 2009, al diari El 3 de VUIT

El sorprenent empat del Manlleu, a casa, davant el Caldes (2-2), permetia al Calafell tornar a dependre d'ell mateix per a assolir el campionat i l'ascens. La solvent victòria davant el Reus Deportiu (8-4) donava tres punts importants als verd-i-blancs. Els gols del Calafell es van repartir entre Javi Sama (2), Marc Vergés (2), Dani López (2), Ferrer i Bassols.

Publicada el 25 de maig del 2008, al Diari de Tarragona

El Caldes havia aconseguit un empat a la pista del Manlleu i volia posar les coses difícils als visitants. Però, un sòlid Calafell aconseguia una contundent victòria (2-7).


Publicada el 29 de maig del 2009, al diari El 3 de VUIT

La primera meitat del Calafell va ser històric i memorable, posant-se 0 a 4 en el marcador. Dos gols de Ramon Bassols, un de Dani López i un de Marc Vergés donaven un clar avantatge, en el descans.








En el segon temps, Ramon Bassols marcava dos gols més i Marc Vergés en feia un altre. Sense cap dubte, Ramon Bassols, amb quatre gols, va ser el millor jugador del partit.

Publicada el 29 de maig del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada l'1 de juny del 2008, al Diari de Tarragona

El Calafell volia assolir l'ascens per la via ràpida i va golejar al Mataró, 8 a 0. Els del Maresme estaven en una còmoda posició a mitja taula i no van presentar oposició a l'allau de joc local.

Publicada el 5 de juny del 2009, al diari El 3 de VUIT

El Calafell marcava quatre gols, en el primer temps, i quatre gols més, en el segon. Marc Vergés, amb un hat trick, era el màxim golejador de l'equip.









Dani López (2), "Sito" Expósito (2) i Ramon Bassols van completar la golejada verd-i-blanca, davant l'afició local.

Publicada el 29 de maig del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 8 de juny del 2008, al Diari de Tarragona

El partit davant el Barça podia haver suposat un distanciament important amb el Manlleu. Però, el Calafell va patir molt per a arrencar un punt, en la seva visita al filial blaugrana.

Publicada el 12 de juny del 2009, al diari El 3 de VUIT

Els gols de Sergi Romeu, Marc Vergés i Dani López van servir per a remuntar un 2 a 0 en contra. Però, Ferrer va fer el gol de l'empat, en el minut trenta-nou.










A manca de dues jornades, no hi havia marge d'error possible per a mantenir el liderat i assolir el campionat i l'ascens. El Manlleu havia guanyat 1 a 8, al Piera.

Publicada el 5 de juny del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 15 de juny del 2008, al Diari de Tarragona

L'últim partit de la temporada, al pavelló Joan Ortoll, va acabar amb una golejada (8-0), davant el Piera. Els golejadors van ser Marc Vergés (2), Ramon Bassols (2), Javi Sama (2), Dani López i Dani Libiano.

Publicada el 19 de juny del 2009, al diari El 3 de VUIT

El penúltim classificat no va presentar oposició i la porteria de Roger Corral va acabar a zero. La victòria del Manlleu (6-3), davant el Masies de Voltregà, posava tota l'emoció en la darrera jornada del campionat.

Publicada el 22 de juny del 2008, al Diari de Tarragona

L'afició del Calafell va omplir el pavelló de les Masies de Voltregà. L'equip local no comptava amb aficionats a la graderia i els verd-i-blancs semblava que jugaven a casa. La victòria (2-3), el campionat i l'ascens no es van escapar, tot i el patiment final.



Publicada el 26 de juny del 2009, al diari El 3 de VUIT

El Masies de Voltregà s'havia avançat en el marcador (2-0), en el primer temps, amb gols de Caballeria i Jordi Rodríguez. Però, en el segon temps, Dani López es convertiria en l'heroi de l'equip, marcant un hat trick històric.


Publicada el 26 de juny del 2009, al diari El PUNT Avui

Dani López escurçava distàncies, a vuit minuts pel final. Aconseguia l'empat, a sis minuts de l'acabament. Però, el gol decisiu i que va fer esclatar d'eufòria l'afició verd-i-blanca, el va marcar a vint-i-quatre segons per a acabar el partit i la temporada. Un gol anul·lat al Masies, per falta prèvia, a quatre segons pel final, va posar emoció i èpica al partit.




L'afició del Calafell va omplir la pista, després de la victòria. Va ser un esclat de nervis, pressió i alegria quan Dani López marcava el tercer gol dels visitants. Però, els últims vint-i-quatre segons van ser de molts nervis i els aficionats ho van seguir enganxats a la tanca de la pista, cridant i plorant d'emoció.







Publicada el 12 de juny del 2009, al Diari del Baix Penedès


La remuntada va ser èpica i històrica, ja que retornava el Calafell a la categoria de plata, després de quinze anys de no ser-hi. A l'arribada, un improvisat sopar al pavelló, amb una rebuda apoteòsica de l'afició local, van tancar una jornada memorable pels aficionats de Calafell.




Ascens a primera nacional espanyola
Publicat a la web del Club Patí Calafell


El passat dissabte dia 20, al pavelló de Masies de Voltregà, el nostre VALLÈS CALAFELL C. P., es va proclamar Campió de Primera Nacional Catalana al vèncer brillantment en un partit molt apassionant i disputat amb el resultat final de 2-3.

L'afició va acompanyar a l'equip amb dos autocars i altres cotxes particulars, no van parar d'animar a l'equip fins que al final es va aconseguir el triomf.
Moltes felicitats a tots per l'èxit aconseguit.


Per a celebrar l'ascens, el Calafell va tancar la temporada amb un partit amistós, davant la selecció d'Angola que es preparava pel Mundial de Vigo. Ramon Bassols el va disputar, amb la selecció d'Andorra.


Publicada el 3 de juliol del 2009, al diari El 3 de VUIT




Publicada el 3 de juliol del 2009, al Diari del Baix Penedès

A l'inici del partit, es va fer l'entrega de la copa de Campió de la Primera Nacional Catalana, al conjunt local. El delegat territorial de la Federació Catalana de Patinatge, Rafael Serrano, i l'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, van entregar la copa a l'equip, després d'una temporada de somni, amb un final apoteòsic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada