dilluns, 13 de gener del 2020

Comença l'era Guinovart, amb el Campionat i l'ascens a Primera Nacional Catalana

 `
La temporada 2006/07 va ser de gran record pels aficionats del Club Patí Calafell. Amb el relleu a la presidència entre Ramon Ferré i Josep Maria Guinovart, l'aposta per Salvador "Salva" Rubio com a entrenador del primer equip, el retorn de Sergi Romeu i alguns fitxatges destacats, els aficionats van poder viure l'ascens a la Primera Nacional Catalana i veure el Calafell, novament, Campió de Primera Catalana. Sense cap dubte, aquella temporada va ser el començament d'una nova i fructífera etapa pel club.

El primer equip estava format per Francesc Rodríguez, Armand Beltran, Daniel Libiano, Sergi Ferrer, David Aguilar, Javi Martínez, Sergi Romeu, Ivan Velasco, Armand Pérez i Pere Collado.

Publicada el juliol del 2006, a El 3 de VUIT

El relleu a la presidència del club va ser tranquil. Ramon Ferré passava de presidir la Junta Directiva a formar-ne part i Guinovart passava de tresorer a President. Per tant, es donava continuïtat al projecte engegat quatre anys abans, on s'havien assentat les bases per al creixement de l'entitat. Josep Maria Guinovart iniciava una etapa plena d'èxits pel club.








Josep Maria Guinovart havia estat jugador, en les categories base. També, va ser en la Junta Directiva, com a tresorer, en diverses etapes de la història. Amb Guinovart arrencava una etapa diferent, però continuïsta, amb nou entrenador, nou patrocini i un reforç que es convertiria en el jugador franquícia del club.


L'aposta de "Salva" Rubio, rellevant Anacleto Àvila, en la banqueta del primer equip, donaria els seus fruits. Rubio era un entrenador veterà que s'havia format al Club Natació Reus "Ploms" i coneixia molt bé la categoria. Havia adquirit experiència en el Vilaseca, el Cambrils, el Juneda i havia aconseguit l'ascens de categoria amb alguns d'aquests equips.


En aquell estiu, el pavelló Joan Ortoll canviava el paviment, col·locant-se un de nou, just al damunt de l'antic, també de terratzo. Els equips de la base, van jugar un torneig a Pamplona. També, va jugar un amistós el segon equip sènior del club, davant l'Oberena, aconseguint dues còmodes victòries (11-5).







Sense cap dubte, la incorporació de Sergi Romeu, jugador format a la base del club, després de passar pel Barça, en categories inferiors, i pel Vilafranca, aportava solidesa i projecció de futur per a la plantilla. Era l'aposta estratègica sobre la que pivotaria el primer equip, amb la idea de portar-lo a la màxima categoria, novament.





També, els canvis es van produir a nivell de patrocinis. L'empresa local Excavacions i Enderrocs Vallès, S.L. apostava pel Club Patí Calafell i tancava un patrocini important, en aquell moment, per l'economia del club. La samarreta taronja es va fer, també, amb motiu del nou patrocinador i el seu color corporatiu.






La renovació de la plantilla, després de la retirada de Javi Luna, la tancaven les incorporacions dels davanters Sergi Ferrer, Daniel Libiano i el porter Francesc Rodríguez, procedent del Pla de Santa Maria. L'equip estava pensat per a aconseguir l'objectiu de l'ascens a la Primera Nacional Catalana.

Publicada el 8 de setembre del 2006, a El 3 de VUIT

La presentació de la plantilla es va fer en un partit amistós, davant el San Antonio de Pamplona. Aquell cap de setmana, també, es disputaria la XXIII edició del Torneig d'Hoquei Base del Club Patí Calafell, amb la participació de tots els equips base. El diumenge, 10 de setembre, es disputaria un nou partit del primer equip, davant el Sant Vicenç de Raspeig.

Publicada el 15 de setembre del 2006, a El 3 de VUIT

El San Antonio de Pamplona jugava a la Primera Nacional Espanyola i va demostrar la seva superioritat, guanyant per 3 a 6 al Calafell. En canvi, l'altre rival que també estava a Primera Nacional Espanyola, el Sant Vicenç de Raspeig, queia davant el Calafell per 5 a 2.

En el XXIII Torneig d'Hoquei Base del Club Patí Calafell, el Prebenjamí va derrotar el Sant Josep de Sant Sadurní d'Anoia en les tres parts del partit. El Benjamí va derrotar el Samà, també en les tres parts. Els Alevins van empatar a quatre i van guanyar als penals, al Sant Josep. Els infantils també van empatar a quatre gols.

Publicada el 22 de setembre del 2006, a El 3 de VUIT

Amb un audiovisual, Josep Maria Guinovart presentava el nou projecte, amb alguns noms destacables dins la Junta Directiva. El seu sogre i vendrellenc vinculat a l'esport, Joaquín Seijo, s'implicava en la Junta. Roberto Rambaudi, un dels antics patrocinadors, també s'implicava en la Junta. Ramon Ferré faria de Director Esportiu, apostant per l'hoquei base.


El Calafell aconseguia l'ascens a la Primera Nacional Catalana i, també, es proclamava Campió de la Primera Catalana, en aquella temporada. També, va pujar el Sant Cugat. Van baixar de categoria el Riudoms, el Juneda, el Mollerussa i el Martinenc.


Va guanyar vint-i-sis partits i va aconseguir, també, quatre empats. Va ser el tercer equip més golejador, amb cent cinquanta gols a favor. I l'equip menys golejat, amb Francesc Sánchez a la porteria, encaixant només vuitanta-quatre gols.


Sergi Romeu, tot i ser defensa, va ser el màxim golejador de l'equip, amb trenta-quatre gols. El va seguir Javi Martínez, amb vint-i-set gols. Sergi Ferrer, l'altre davanter incorporat en aquella temporada, en va marcar vint-i-dos.

Publicada el 15 de setembre del 2006, a El 3 de VUIT

En el Grup A de la Primera Catalana hi havien quatre equips de les terres del Penedès: Monjos, Pla del Penedès, Sant Ramon de Vilafranca i Vallès Calafell eren els quatre participants, en aquell grup.



Publicada el 22 de setembre del 2006, a El 3 de VUIT

El primer partit de la temporada era a la pista dels Monjos. Els locals es van imposar (3-2), en l'últim minut de partit, amb gol de Martí. Els gols visitants els van marcar Javi Martínez i Armand Pérez.

Publicada el 22 de setembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Calafell va remuntar el 2 a 0 pel conjunt local, però va deixar escapar el punt en el darrers quaranta-cinc segons del partit.

Publicada el 29 de setembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

Però, el Calafell es va recuperar de la derrota soferta i va golejar (10-2) al Riudoms. Els gols els van marcar Sergi Romeu (4), Ivan Velasco, David Aguilar, Sergi Ferrer (2), Javi Martínez i Aitor Fonollosa.

Publicada el 6 d'octubre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El debat sobre els usos de les instal·lacions esportives continuava ben viu. Aquest cop, van fer nit al pavelló les colles geganteres que van participar a la Festa Major de Sant Miquel. L'endemà, el pavelló estava impracticable i no es podia entrenar.


Publicada el 6 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

Publicada el 6 d'octubre del 2006, al Diari del Baix Penedès

La visita a Les Casernes va acabar en una important victòria (2-3), a domicili, contra un dels candidats a assolir l'ascens. Els gols visitants els van marcar Sergi Ferrer, Javi Martínez i Ivan Velasco.


Publicada el 6 d'octubre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Vilanova no cedia i el Calafell sempre prenia avantatge en el marcador. Al descans, el Calafell dominava 1 a 2. Entre els dos equips, hi participaven sis jugadors vendrellencs. Oriol Palau, d'orígen calafellenc, no va jugar aquell partit, amb el Vilanova, per lesió.




Publicada el 6 d'octubre del 2006, al Diari de Vilanova

Els dos equips van demostrar la seva competitivitat i les aspiracions d'ascens que tenien, en aquella temporada. Els dos gols locals els van marcar Borja Ferrer i Ortega.

Publicada el 13 d'octubre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Martinenc arrencava un empat, en els darrers quaranta-cinc segons de la segona meitat. El Calafell guanyava 5 a 1, al descans. Però, els visitants van aprofitar el relaxament local per a treure un punt del Pavelló Joan Ortoll.



Publicada el 13 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

Els gols locals els van marcar Javi Martínez (2), Ivan Velasco (2), Sergi Ferrer i Dani Libiano. L'únic gol del segon temps, el va marcar Javi Martínez, en transformar una pena màxima.

Publicada el 13 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

En la categoria Infantil, el Noia derrotava (5-3) al Calafell. En Juvenils, el Noia golejava (3-8) al Calafell. Finalment, en la categoria Júnior, el Noia B guanyava (1-3) al pavelló Joan Ortoll.


Publicada el 20 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

El Calafell derrotava el Piera (2-4), a domicili, demostrant la seva superioritat. Els golejadors visitants van ser Ivan Velasco, Sergi Romeu, Sergi Ferrer i Dani Libiano.

Publicada el 20 d'octubre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El segon equip sènior va guanyar (4-1) al Casal Montblanquí, amb dos gols d'Israel Seoane, un d'Òscar Aguilar i un altre de Josep Saladié.

Publicada el 20 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

En les categories base, aquella setmana, el Calafell va caure derrotat (1-3) pel Reus Deportiu, en benjamins. En canvi, en juvenils, el Calafell golejava (9-0) al Piera.

Publicada el 27 d'octubre del 2006, al Diari del Baix Penedès

La següent jornada, al Pavelló Joan Ortoll, va ser fructífera pel Calafell. El conjunt local guanyava (3-1), al Pla del Penedès. Els gols locals els van marcar Ivan Velasco, Sergi Ferrer i Javi Martínez.


Publicada el 27 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

El Calafell era segon, en la classificació provisional, amb tretze punts. El líder era el Club Natació Reus "Ploms". Els dos equips ocupaven les places d'ascens. El Corbera era el tercer classificat, empatat amb el Calafell.

Publicada el 27 d'octubre del 2006, a El 3 de VUIT

En la categoria Juvenil, el Calafell guanyava a la pista del Laietà (4-6). En la categoria Júnior, el Calafell tombava el Piera (3-4), a domicili.

Publicada el 3 de novembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

La victòria (1-4), a la pista del Pla de Santa Maria, posava líder al Calafell. Sergi Romeu (2), Sergi Ferrer i Javi Martínez eren els golejadors visitants.


Publicada el 3 de novembre del 2006, a El 3 de VUIT

La derrota del Club Natació Reus "Ploms" (3-2), a la pista del Sant Ramon de Vilafranca, donava el primer lloc provisional al conjunt del Baix Penedès.

Publicada el 10 de novembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

La visita del Sant Cugat acabaria en una solvent victòria local (4-1). Sergi Romeu (2), Ivan Velasco i Javi Martínez serien els autors dels gols del conjunt verd-i-blanc.


Publicada el 10 de novembre del 2006, a El 3 de VUIT

El Calafell era líder en solitari, per davant del Corbera i el Reus "Ploms", amb dinou punts. En aquell moment, també, era l'equip més golejador del campionat i el menys golejat. Francesc Rodríguez s'anava fiançant a la porteria del Calafell.

Publicada el 10 de novembre del 2006, a El 3 de VUIT

El Prebenjamí i el Benjamí guanyaven les tres parts al Reus "Ploms", a domicili. En la categoria Aleví, el Bell-Lloc guanyava (3-1), al Calafell. El Sitges s'imposava (6-1), en la categoria Infantil. En la categoria Júnior, el Calafell aconseguia els tres punts (4-5), a Bell-Lloc.

Publicada el 17 de novembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Sant Ramon arrencava un punt (3-3), després de que el Calafell s'avancés 0 a 3. Javi Martínez (2) i Sergi Ferrer eren els autors dels gols verd-i-blancs. El Sant Ramon també va demostrar les seves aspiracions d'entrar a la zona d'ascens.



Publicada el 17 de novembre del 2006, a El 3 de VUIT

El partit no va acabar massa bé pels interessos calafellencs, ja que dos dels seus millors homes es van lesionar, concretament Sergi Ferrer i Sergi Romeu. Això va permetre aconseguir l'empat al conjunt local.


En la categoria Aleví, el Calafell golejava l'Olesa (12-1). En la categoria Juvenil, també, golejava el Calafell (10-3), al mateix rival. En canvi, en la categoria Infantil, era l'Olesa qui guanyava (2-10).


Publicada el 24 de novembre del 2006, a El 3 de VUIT

Les nombroses baixes van provocar l'ajornament de l'interessant i esperat partit davant el Corbera, un dels equips aspirants a l'ascens. El Reus "Ploms" va aprofitar aquest ajornament per a empatar a punts amb el Calafell, en el lideratge.

Publicada el 24 de novembre del 2006, a El 3 de VUIT

En les categories Prebenjamí i Benjamí, el Vendrell guanyava dues parts al Calafell. En la categoria Aleví, l'Igualada golejava el Calafell (12-1). En la categoria Aleví, els dos equips empataven a tres gols. En Juvenils (9-2) i en Júniors (6-1) l'Igualada s'imposava clarament.


Publicada el 1 de desembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

La visita al pavelló del Cambrils va acabar en una ajustada derrota (2-1). El gol visitant el va marcar Armand Pérez. Sergi Romeu va errar un penal que li podia haver donat l'empat, al Calafell. Sergi Ferrer continuava lesionat i Sergi Romeu estava amb molèsties en els abductors.


Publicada l'1 de desembre del 2006, a El 3 de VUIT

El Calafell baixava fins la quarta plaça, a dos punts del líder, el Corbera. Reus "Ploms" i Vilaseca passaven el Calafell, en la classificació.

Publicada l'1 de desembre del 2006, a El 3 de VUIT

En la categoria Prebenjamí, el Cambrils guanyava dues parts al Calafell. En canvi, en la categoria Benjamí, era el Calafell qui guanyava dues parts al Cambrils. En la categoria Infantil, el Calafell queia (2-3) davant el Noia. El Juvenil perdia a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní per 7 a 1.

Publicada el 8 de desembre del 2006, a El 3 de VUIT

Veient la bona marxa de l'equip, el club va crear la grada jove que animava els partits que es jugaven al Joan Ortoll. Això va ser l'embrió per a la creació posterior de la Penya dels Estrellats.



Publicada el 8 de desembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

La important victòria (2-1), davant el Vilaseca, rival directe en la classificació, deixava el Calafell en places d'ascens, a dos punts del líder, el Vilanova. Els dos gols locals els va marcar Sergi Romeu.

Publicada el 8 de desembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

Calafell i Vendrell disputaven el derbi de Segona Catalana, amb victòria verd-i-blanca, a domicili, per 4 a 7. El Juvenil guanyava a Piera (2-4). L'Aleví perdia a Corbera (7-1).

Publicada el 15 de desembre del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Calafell perdia un partit que tenia controlat (5-2), en els últims cinc minuts, al Pavelló de Les Comes d'Igualada. Sergi Romeu i Javi Martínez havien remuntat el gol inicial dels locals. Amb 1 a 2 s'arribava al descans. Però, quatre gols locals en els últims cinc minuts suposaven la pèrdua dels punts.


Publicada el 15 de desembre del 2006, a El 3 de VUIT

Tot i això, el Calafell seguia en segona posició, dins la zona d'ascens, a dos punts del Vilanova que continuava líder de la categoria. Corbera, "Ploms" i Pla del Penedès estaven a un sol punt del Calafell. Així acabava l'any 2006.

Publicada el 15 de desembre del 2006, a El 3 de VUIT

En la categoria Benjamí, el Calafell guanyava les tres parts al Reus Deportiu. En Alevins, el Vendrell s'imposava (2-5), al Calafell. En Infantils, el derbi acabava amb victòria visitant (1-5). El Juvenil guanyava (6-1), al Laietà. En la categoria Júnior, finalment, el Calafell s'imposava al Piera (6-4).

Publicada el 12 de gener del 2007, a El 3 de VUIT

La Federació, sorprenentment, va obligar a disputar els partits ajornats en menys de quaranta-vuit hores. Un cop més, el pavelló Joan Ortoll estava ocupat pel Parc Nadalenc i impedia seguir amb els entrenaments i els partits. El Juneda no es va presentar.







Però, el Calafell va guanyar tots els punts possibles i va sortir reforçat de la marató de partits a que havia estat sotmès. A Mollerussa (0-4), els gols els van marcar Javi Martínez (2), Sergi Romeu i Sergi Ferrer.


Publicada el 19 de gener del 2007, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 19 de gener del 2007, al Diari del Baix Penedès

El partit complicat era el del Corbera, on el Calafell va aconseguir guanyar (2-1), amb un penal aturat per Francesc Rodríguez, a manca de trenta-set segons pel final del partit.

Publicada el 19 de gener del 2007, a El 3 de VUIT

Els dos gols els van marcar Dani Libiano i Aitor Fonollosa. El Calafell es posava l'ider de la categoria, amb trenta-dos punts. El seguia el Sant Cugat, amb trenta.

Publicada el 26 de gener del 2007, a El 3 de VUIT

Publicada el 26 de gener del 2007, a El 3 de VUIT

Un recital de gols del Vallès Calafell (9-1), davant el Reus "Ploms", elimina un rival directe en la lluita per l'ascens. Sergi Romeu (3), Javi Martínez (2), Aitor Fonollosa, Ivan Velasco, Sergi Ferrer i David Aguilar van marcar els gols locals. Borràs ho va fer pel Reus "Ploms".

Publicada el 26 de gener del 2007, a El 3 de VUIT

El Prebenjamí s'imposava al Riudoms, en dues parts. El Benjamí perdia (4-8), a Juneda. L'Aleví perdia (3-7), davant el Reus Deportiu. El Juvenil empatava a quatre, amb el Riudoms. Finalment, el Júnior perdia (4-5), amb el Vic.


Publicada el 2 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

La visita a la difícil pista del Congrés, suposava una derrota pel Calafell (3-2). Els gols de Sergi Romeu i Aitor Fonollosa no van servir per a puntuar. El Calafell es posava segon, sent sobrepassat pel Sant Cugat.

Publicada el 2 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

En la categoria Aleví, el Calafell derrotava (4-6), al Vilafranca. En Júniors, el Calafell guanyava el Girona (5-4).





Publicada el 9 de febrer del 2007, al Diari del Baix Penedès

La segona volta del campionat començava amb la victòria ajustada (2-1), davant els Monjos, al Pavelló Joan Ortoll. Aitor Fonollosa era l'autor dels dos gols locals. Sergi Romeu i Ivan Velasco van acabar expulsats.

Publicada el 9 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

En aquell partit, José Manuel Espinosa s'estrenava com a entrenador a la banqueta dels Monjos. L'equip competia per a no perdre la categoria.

Publicada el 9 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

En la categoria Prebenjamí, el Cubelles guanyava dues parts i el Calafell una. El Bell-Lloc s'imposava 7 a 0, en la categoria Benjamí. L'Aleví perdia (3-5) davant el Cambrils. El Juvenil perdia a Les Casernes (12-0) i el Júnior guanyava al Manlleu (1-3).





Publicada el 16 de febrer del 2007, al Diari del Baix Penedès

Un partit agressiu del Riudoms no va impedir que el Calafell s'emportés els tres punts (7-9). Els golejadors visitants van ser David Aguilar (3), Ivan Velasco (2), Dani Libiano (2), Aitor Fonollosa i Sergi Ferrer.


Publicada el 16 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

El Riudoms va marcar molts gols al Calafell que continuava sent l'equip menys golejat de la categoria i es mantenia líder de la classificació del Grup A de la  Primera Catalana.

Publicada el 16 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

En la categoria Prebenjamí, el Calafell guanyava dues parts (2-1) a L'Espluga de Francolí. En Benjamins, el Vendrell s'imposava (5-2), al Calafell. En Alevins, el Calafell guanyava a la pista del Congrés (4-5). El Júnior perdia amb el Voltregà (0-4).





Publicada el 23 de febrer del 2007, al Diari del Baix Penedès

La visita del Vilanova, tercer classificat, va servir per a consolidar el Calafell en el liderat de la categoria. Els locals es van imposar (4-3), per la mínima, amb gols de Sergi Ferrer, Ivan Velasco, David Aguilar i Javi Martínez.


Publicada el 23 de febrer del 2007, a El 3 de VUIT

El Sant Cugat es mantenia segon, amb un partit menys, a dos punts del calafell. Era l'únic equip que li podia prendre el lideratge, en les properes jornades. Vilanova i Vilaseca perdien pistonada.


Publicada a la revista L'Espígol, el mes de març del 2007

El Calafell guanyava el duel de carnavalers, també. Sergi Romeu era el màxim golejador de l'equip, en aquell moment, amb divuit gols. Javi Martínez en portava tretze.








Publicada el 2 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

La visita a la pista del Martinenc acaba en una nova victòria pel conjunt calafellenc (4-7). Sergi Ferrer (3), Ivan Velasco (2), Dani Libiano i Javi Martínez van ser els golejadors visitants.


Publicada el 2 de març del 2007, a El 3 de VUIT

El primer temps va acabar amb avantatge visitant (1-3). El segon temps va ser més mogut i amb més gols. El Calafell seguia ferm en el liderat, a dos punts del Sant Cugat.

Publicada el 2 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

El Flix s'imposava el Calafell (1-5), a la Segona Catalana. El Prebenjamí guanyava un part (1-2), a l'Amposta. El Benjamí s'imposava (2-5) al Reus Deportiu. L'Aleví queia a Vilanova (7-5). El Juvenil era golejat pel Sant Cugat (2-10) i el Júnio perdia davant el Mataró (2-5).







Publicada el 9 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

Al Pavelló Joan Ortoll, el Calafell aconsegueix golejar el Piera (9-4), amb gols de Javi Martínez (3), Pere Collado (2), Sergi Romeu, Ivan Velasco, Dani Libiano i Aitor Fonollosa.


Publicada el 9 de març del 2007, a El 3 de VUIT

El partit no va ser gens igualat i el Calafell va demostrar la seva superioritat, en tot moment. El Calafell seguia líder de la classificació.

Publicada el 9 de març del 2007, a El 3 de VUIT

Els Prebenjamins perdien una part i empataven dues, amb l'Amposta. El Benjamí golejava el Reus Deportiu (15-1). En la categoria Aleví, el Calafell golejava el Reus "Ploms" (10-5). El Juvenil perdia amb l'Alpicat (7-9) i el Júnior amb el GEiEG (4-9).





Publicada el 16 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

L'empat aconseguit (2-2), a la pista del Pla del Penedès, deixava regust a victòria pel Calafell. Aitor Fonollosa i Javi Martínez van marcar els gols visitants. L'empat entre el Sant Cugat i el Reus "Ploms" (2-2) deixava líder el Calafell, amb dos punts d'avantatge.

Publicada el 16 de març del 2007, a El 3 de VUIT

En la segona meitat, els dos porters van aturar dos penals. La proximitat del públic, a la pista del Pla H.C., sense graderies, posava pressió als equips visitants. L'agressivitat del públic feia perillar la integritat, en alguns moments.






Publicada el 23 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

El Calafell suma els tres punts, en la visita del Pla de Santa Maria (4-3), al Pavelló Joan Ortoll. Els autors dels gols van ser Aitor Fonollosa (3) i Sergi Ferrer.

Publicada el 23 de març del 2007, a El 3 de VUIT

Publicada el 23 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

El Pla empatava a dos minuts pel final, però Fonollosa feia, immediatament, el gol de la victòria local. El Calafell sumava tres punts importants abans d'anar a Sant Cugat, el rival més perillós del campionat.

Publicada el 23 de març del 2007, a El 3 de VUIT

El Prebenjamí guanyava una part i empatava una altra, davant el Cambrils. El Benjamí guanyava (2-6) al Mollerussa. L'Aleví derrotava el Vilafranca (3-2). El Júnior perdia a Girona (6-0).






Publicada el 30 de març del 2007, al Diari del Baix Penedès

En el partit més interessant del Campionat, el Calafell aconseguia guanyar el Sant Cugat (1-2), a domicili. D'aquesta manera, feia un pas molt important per a aconseguir l'ascens i, també, el Campionat de Primera Catalana.


Publicada el 30 de març del 2007, a El 3 de VUIT

David Aguilar i Ivan Velasco van remuntar el gol inicial dels locals. Els seguidors verd-i-blancs es van desplaçar a Sant Cugat, en un autocar pagat pel club i altres vehicles particulars. El partit va generar molta expectació a la localitat, l'ascens estava a tocar.

Publicada el 30 de març del 2007, a El 3 de VUIT

El Prebenjamí va guanyar dues parts i en va empatar una davant el Riudoms. El Benjamí queia davant el Juneda (4-5). L'Aleví perdia (4-0) a Cambrils. El Júnior era derrotat (4-6) pel Manlleu.





Publicada el 6 d'abril del 2007, al Diari del Baix Penedès

El Calafell es va venjar de la derrota a Sant Ramon, guanyant 4 a 0, al pavelló Joan Ortoll. Sergi Romeu (2), Aitor Fonollosa i David Aguilar van marcar els gols verd-i-blancs.

Publicada el 6 d'abril del 2007, a El 3 de VUIT

El Calafell seguia liderant la classificació, amb cinc punts d'avantatge, però amb un partit més, respecte el Sant Cugat. La profunditat de banqueta donava seguretat i solidesa a l'equip calafellenc.

Publicada el 20 d'abril del 2007, a El 3 de VUIT

Publicada el 20 d'abril del 2007, a El 3 de VUIT

Una important victòria (3-4), a la difícil pista del Corbera, deixava el Calafell molt a prop de l'ascens. Els quatre gols de Sergi Romeu van donar tres punts importants al Calafell.






Publicada el 20 d'abril del 2007, al Diari del Baix Penedès

El Sant Cugat guanyava el Vilanova (6-5) i aconseguia mantenir la plaça d'ascens, guanyant distància amb el tercer classificat. Semblava clar que Sant Cugat i Calafell es disputarien el títol, assegurant les dues places d'ascens.

Publicada el 27 d'abril del 2007, a El 3 de VUIT

La victòria (5-2) davant el Cambrils i davant el Vilaseca (2-4), en partit avançat, deixava el Calafell a una sola victòria d'aconseguir, matemàticament, l'ascens a Primera Nacional Catalana. Tres gols de Sergi Ferrer i un de Javi Martínez, donaven els tres punts al Calafell, en el desplaçament a Vilaseca. Javi Martínez (2), Sergi Romeu (2) i David Aguilar eren els autors dels gols verd-i-blancs davant el Cambils.

Publicada el 27 d'abril del 2007, a El 3 de VUIT

El Prebenjamí empatava una part davant l'Espluga de Francolí. El Benjamí empatava a tres gols davant el Vendrell. El Juvenil guanyava (6-8), a Sant Cugat. El Júnior ho feia a Mataró (2-3).

Publicada el 4 de maig del 2007, a El 3 de VUIT

A l'avançar el partit davant el Vilaseca, el Calafell aprofitava per a descansar i preparar el partit decisiu, davant l'Igualada Hoquei Club, al Pavelló Joan Ortoll. El club havia preparat una festa per a celebrar l'ascens de categoria, un cop acabat el partit.

Publicada l'11 de maig del 2007, a El 3 de VUIT

El partit no va defraudar i l'afició es va bolcar amb el joc de l'equip. El Calafell aconseguia l'ascens, derrotant (7-4) a l'Igualada, en un partit amb molts gols. Els van marcar Sergi Romeu (2), Javi Martínez (2), David Aguilar (2) i Sergi Ferrer.


Publicada l'11 de maig del 2007, a la pàgina 27 del Diari del Baix Penedès

L'ascens de categoria va ser molt celebrat per jugadors, directius, aficionats i veïns del municipi de Calafell. Era el tancament d'una etapa dura i difícil a la Primera Catalana, on la il·lusió s'havia perdut. L'ascens va suposar una injecció de moral per a tothom.

Publicat l'11 de maig del 2007, a les pàgines centrals del Diari del Baix Penedès

Publicada l'11 de maig del 2007, a la portada del Diari del Baix Penedès

Publicada l'11 de maig del 2007, a la pàgina 3 del Diari del Baix Penedès






Publicada l'11 de maig del 2007, al Diari del Baix Penedès





Publicada l'11 de maig del 2007, a El 3 de VUIT

En acabar el partit, la colla de Diables Guaite'ls va fer esclatar una traca, en honor a l'ascens aconseguit. El President, Josep Maria Guinovart, va ser mantejat pels jugadors, després d'aconseguir pujar de categoria, en el seu primer any de mandat.







Publicada el 18 de maig del 2007, al Diari del Baix Penedès

Però, el calafell no es conformava amb l'ascens i volia el títol de Campió. Va derrotar el Juneda per un contundent resultat (4-8), a domicili. Els gols els van marcar Aitor Fonollosa (2), Pere Collado (2), Dani Libiano, Sergi Romeu, Òscar Aguilar i Javi Martínez.


Publicada el 18 de maig del 2007, a El 3 de VUIT

El Calafell seguia líder, amb cinc punts d'avantatge, per davant del Sant Cugat. Estava a només quatre punts del títol. Tot feia pensar que, en la propera jornada, potser cauria el campionat.

Cartell de l'homenatge a Javi Luna

Per aquest motiu, el partit davant el Mollerussa es presentava com una festa de celebració i, també, com a reconeixement per a l'exjugador, Javi Luna, que havia vestit molts anys la samarreta del club.








Publicada el 25 de maig del 2007, al Diari del Baix Penedès

La victòria local el deixava a només un punt del Campionat. La golejada (9-4), al Mollerussa, va fer esclatar el pavelló Joan Ortoll. Els autors dels gols van ser Javi Martínez (3), Sergi Ferrer (2), Pere Collado, Aitor Fonollosa, David Aguilar i Armand Pérez.

Publicada el 25 de maig del 2007, a El 3 de VUIT




Publicada l'1 de juny del 2007, al Diari del Baix Penedès

I el punt va arribar, en la següent jornada, amb l'empat a la pista del Club Natació Reus "Ploms" (5-5). Tres gols de Sergi Romeu, un de Dani Libiano i un d'Ivan Velasco van suposar el punt que mancava per a proclamar-se Campió de la Primera Catalana.




Publicada el 8 de juny del 2007, a El 3 de VUIT

En l'últim partit, el Calafell va derrotar el Congrés (4-1), acabant el campionat de manera brillant. Els gols els van marcar Ivan Velasco, Sergi Ferrer, Javi Martínez i David Aguilar. En aquell partit, Armand Beltran va defensar la porteria verd-i-blanca, acabant amb un sol gol encaixat.



Publicada el 8 de juny del 2007, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 8 de juny del 2007, a El 3 de VUIT

El partit es va avançar al dimarts, per a que els jugadors i familiars poguessin viatjar a Eivissa, en motiu de la celebració de l'ascens. El Club Patí Calafell havia promès el viatge als jugadors, si s'aconseguia l'ascens. I així va ser. El cap de setmana del 30 de maig al 3 de juny, jugadors i familiars van poder gaudir del premi a una gran temporada.

Publicada el 8 de juny del 2007, a El 3 de VUIT







Publicada el 29 de juny del 2007, a El 3 de VUIT

Com a colofó a una gran temporada, el Club Patí Calafell va acollir el sopar de la Federació Territorial de Patinatge, on es van premiar la patinadora, Emma De Bargas, pel quart lloc aconseguit al Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries Femení; el primer equip, per l'ascens a la Primera Nacional catalana; i el Juvenil pel trofeig a l'esportivitat Andreu Santacana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada