diumenge, 26 de gener del 2020

Emma De Bargas, bronze al Campionat Sudamericà del Brasil

Patinadores i Patinadors de Debutants i Categories del Club Patí Calafell

Patinadores i Patinadors de Categories del Club Patí Calafell

Patinadores i Patinadors d'Iniciació del Club Patí Calafell

L'any 2008, la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, continuava recollint èxits. Emma De Bargas era tercera, en Figures Obligatòries, en el Campionat Sudamericà, celebrat a Brasília, participant amb la selecció catalana.

Publicada el 30 de maig del 2008, al Diari del Baix Penedès

Calafell seria la seu del Campionat Territorial de Patinatge Artístic, en la categoria Sènior. Hi van participar les tres patinadores locals: Emma De Bargas, Míriam Musté i Paula Gayo. Per aquest ordre, van ocupar el podi de la modalitat de Figures Obligatòries. Però, a més, Emma De Bargas va ser or i Paula Gayo va ser bronze, en la modalitat de Lliure. Cinc podis que desmotraven l'alt nivell del Patinatge Artístic calafellenc. Míriam Musté va ser cinquena.

Publicada a la revista municipal de l'ajuntament de Calafell, el juny del 2008

En motiu del 25è aniversari de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, el pavelló Joan Ortoll va ser la seu del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic en la categoria Sènior, on hi van participar les tres patinadores locals: Emma De Bargas, Paula Gayo i Míriam Musté. 



El Campionat va culminar amb una exhibició calafellenca. També, hi va haver una exposició de fotografies, en l'entrada del Teatre.

Portada del programa de mà del Campionat de Catalunya celebrat a Calafell

Emma de Bargas va ser primera classificada en el Campionat Territorial de la Categoria Sènior, en Figures Obligatòries. Això li va permetre participar en el Campionat de Catalunya que es disputaria a Calafell.

Participants en el Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a Calafell

El Campionat de Catalunya es va disputar els dies 13, 14 i 15 de juny del 2008, en el pavelló Joan Ortoll. Hi van participar tretze patinadores de la Federació Territorial de Barcelona, dues de Girona, dues de Lleida i sis de Tarragona.


Publicada el 20 de juny del 2008, a la pàgina 41 del Diari del Baix Penedès

Emma De Bargas va ser quarta classificada, en Figures Obligatòries, i setena, en Lliure. Aquest fet, li va donar l'accés al Campionat d'Espanya de la categoria Sènior, a celebrar a Ripollet.

Publicada el 20 de juny del 2008, a la pàgina 41 del Diari del Baix Penedès

Durant el Campionat de Catalunya, es va fer una exposició dels vint-i-cinc anys de Patinatge Artístic, a Calafell.

Publicada al juny del 2008, a El 3 de VUIT

Invitació a l'acte de celebració del 25è aniversari de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

Publicada a L'Espígol

La secció de Patinatge del Club Patí Calafell tancava els actes de celebració del 25è aniversari, amb un acte celebrat al Teatre Municipal, homenatjant els fundadors i a les persones que van contribuir en el creixement de la secció.

Cartell del Campionat d'Espanya Sènior 2008, celebrat a Ripollet

Portada del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Ripollet

El Campionat d'Espanya Sènior es va disputar a Ripollet, els dies 25 i 26 de juliol del 2008, en motiu del trentè aniversari del I Campeonato de España de Primera Categoria, celebrat a Ripollet, també.

Interior del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Ripollet

En aquell Campionat d'Espanya hi destaquen Montserrat Arbós i Marta Vera, entre les participants. Les dues entrenadores que havia tingut la secció de Patinatge Artístic del Club patí Calafell havien participat en aquell primer campionat.

Interior del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Ripollet

Acreditació Campionat d'Espanya Sènior de Ripollet, cedida per Emma De Bargas

Interior del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Ripollet

Interior del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Ripollet

Ordre de sortida del programa Curt del Campionat d'Espanya Sènior 2008

En aquesta ocasió, trenta anys després, eren Emma De Bargas i Paula Gayo qui prenien part en el Campionat d'Espanya. Paula ho feia en la modalitat de Lliure, però una lesió la deixava fora, quan havia de ser la primera en sortir.

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2008, en Figures Obligatòries Femení

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2008, en Programa Lliure Femení

Emma De Bargas va ser cinquena en Figures Obligatòries i setena en Lliure.

Publicació Jornal IATE del Clube de Brasília

Entre el 12 i el 18 de juliol, Emma De Bargas va participar, amb la selecció catalana de Patinatge Artístic, en el Campionat Sudamericà, celebrat a Brasília (Brasil).

Acreditació d'Emma De Bargas, pel Campionat Sudamericà

Rovira, Juncosa i De Bargas, amb l'entrenadora Marta Vera

La parella mixta del Club d'Esports Vendrell, formada per Mari Carme Juncosa i Albert Rovira, també hi van participar.

Tíquet d'entrada al Campionat Sudamericà

Classificació de Figures Obligatòries Femení

La patinadora calafellenca va aconseguir un meritori tercer lloc, en Figures Obligatòries, en la categoria Sènior femení. La guanyadora va ser la brasilera Janaina Oliveira i la segona classificada va ser Inés Hernández (Cerdanyola CH).

Delegació catalana a Brasília

La selecció catalana de Patinatge Artístic podia competir en algunes competicions internacionals, sense el reconeixement de la Federació Espanyola de Patinatge.

Publicada el 25 d'abril del 2008, a El 3 de VUIT

L'abril del 2008, Andrea Martín i Maria Bello aproven les proves i accedeixen a categoria Infantil i Cadet, respectivament, en la segona edició del Trofeu d'Iniciació de la demarcació de Tarragona. 

Certificat d'assistència a l'Esplai de Patinatge Artístic de Calafell

L'estiu del 2008, es va celebrar una nova edició de l'Esplai d'Estiu de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.

Publicada el 3 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès

A finals de setembre, a Cambrils, es va disputar una nova prova de categories. Íngrid espinosa va aconseguir pujar al tercer lloc del podi, en la categoria Infantil. Sílvia Miravent va ser quarta. En categoria Cadet, Virgínia Sánchez va ser quarta, també.

Publicada el 10 d'octubre del 2008, a El 3 de VUIT

Publicada el 10 d'octubre del 2008, al Diari del Baix Penedès


En el Campionat d'Iniciació, celebrat al pavelló del C.N. Reus "Ploms", hi van participar dues patinadores de nivell I i nou patinadores de nivell II del Club Patí Calafell. Maria Bello va quedar primera, en majors de tretze anys. Carlota Navarro va ser segona, en categoria de 9 a 10 anys. Maria Miravent va ser segona, en el nivell II, en la categoria de fins a 8 anys.

Portada del programa de mà del Campionat de Tardor, cedit per Mercè Garriga

El diumenge, 12 d'octubre del 2008, es va celebrar el Campionat de Tardor, en el Palau d'Esports del Reus Deportiu. Quatre representants de la secció del C.P. Calafell hi van prendre part.


Publicada el 17 d'octubre del 2008, a El 3 de VUIT


Sílvia Miravent va poder pujar al podi, aconseguint un meritori segon lloc. Íngrid Espinosa i Andrea Martos van ser sisena i novena, respectivament, en la categoria Infantil. En la categoria Juvenil, Virgínia Sánchez va ser catorzena.


Publicada el 31 d'octubre del 2008, a El 3 de VUIT

Certificat d'aptitud de Maria Mirevant, en la Tercera Prova de Lliure

El 25 i el 26 d'octubre del 2008, va tenir lloc la tercera convocatòria de la primera i la tercera prova de Debutants, en el pavelló Joan Ortoll de Calafell. Hi van participar dotze patinadores locals. Sandra López va aprovar una figura. Marina Castro va aprovar la Tercera prova de Figures Obligatòries. Maria Miravent, Rita Gausachs i Lydia Burrueco van aprovar la Tercera Prova de Lliure.

Acreditació de la Copa Catalana, celebrada a Cerdanyola, cedida per Mercè Garriga

Portada del programa de mà de la Copa Catalana, cedit per Mercè Garriga

L'1 i el 2 de novembre va tenir lloc la Copa Catalana, celebrada al Pavelló de Can Xarau, a Cerdanyola del Vallès. Sílvia Miravent hi va participar, aconseguint el quart lloc en disc Curt i el sisè lloc en disc Llarg.


Publicada el 7 de novembre del 2008, a El 3 de VUIT

Publicada el 7 de novembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

Certificat d'aptitud de Maria Miravent, en la Segona Prova de Figures Obligatòries

Certificat d'aptitud de Sílvia Miravent, en la Prova de Figures Obligatòries

Les germanes Sílvia i Maria Miravent passaven nivell en figures obligatòries, en la Prova de Debutants, celebrada a Reus. La Sílvia superava ja totes les proves de Figures Obligatòries i la Maria passava la Segona Prova.

Portada del programa de mà de la II Copa de Clubs Eladi Bergadà

 
Publicada el 14 de novembre del 2008, a El 3 de VUIT



El 9 de novembre es va celebrar la II Copa de Clubs Eladi Bergadà, al Palau d'Esports del Reus Deportiu. La secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell no va poder repetir el subcampionat de l'any anterior i es va conformar amb el sisè lloc. Emma De Bargas va ser la campiona, en la categoria Sènior. Maria Miravent i Maria Bello van ser segones classificades, en les seves respectives categories.

Portada del programa de mà de la Gala Campions, celebrada a Cambrils

La Federació Catalana de Patinatge celebrava, a Cambrils, la Gala de Campions 2008, retransmesa per TV3, en la seva quarta edició. L'acte posava fi a la temporada i es feia un reconeixement oficial a tots els patinadors i patinadores. La gala es va fer el 29 de novembre del 2008, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Carta de la Federació Catalana de Patinatge

Acreditació de la Gala Campions, celebrada a Cambrils

Premiades en Figures Obligatòries

Emma De Bargas va ser una de les premiades, en la categoria de Figures Obligatòries. Les premiades en la modalitat de Lliure van fer una exhibició prèvia, retransmesa per la televisió catalana.


Portada del programa de mà del Festival anual 2008, cedit per Mercè Garriga

Interior del programa de mà del Festival anual 2008, cedit per Mercè Garriga


Festival de Patinatge Artístic del C.P. Calafell. Foto cedida per Paula Gayo

Entrada del Festival de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, cedida per Paula Gayo

Publicada el 12 de desembre del 2008, al Diari del Baix Penedès

Patinadores del C.P. Calafell, amb l'entrenadora i la Presidenta. Foto cedida per Paula Gayo

El 7 de desembre del 2008, la secció de Patinatge Artístic celebrava el seu tradicional Festival anual, amb la participació de totes les patinadores i els patinadors del Club. També, hi van participar el C.E. Roda de Berà, el Casal L'Espluga, el C.P. Pla de Santa Maria i el C.P. Monjos.

Publicada el 12 de desembre del 2008, a El 3 de VUIT

L'acte tancava la celebració del 25è aniversari de la secció. També, l'acte va servir per a homenatjar a Míriam Musté, que penjava els patins, definitivament.


En aquest vídeo, podeu veure el Festival, íntegrament, de Patinatge Artístic organitzat per la secció de Patinatge del Club Patí Calafell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada