dijous, 2 de gener del 2020

Roc Mestres agafa el relleu d'Epi I, a la banqueta


La temporada 2004/05 no va ser massa bona pels interessos del primer equip del C.P. Calafell. Va començar amb Juan Manuel Espionsa (Epi I), a la banqueta. Però, els mals resultats el van dur a ser rellevat pel veterà Roc Mestres.

L'equip estava format per Jordi Beltran, Josep Maria Muñoz, Javi Garcia, Juli Garcia, Javi Luna, Aitor Fonollosa, Jordi Bertran, Mario Muñoz, David Aguilar, Javi Martínez.



Publicada el 3 de setembre del 2004, a El 3 de VUIT

Però, segurament, un dels detonants de la mala temporada del primer equip va ser el cas Fermí Ortega. El porter del Calafell havia signat dues fitxes federatives diferents, la primera amb el Calafell i, poc més tard, amb el Vendrell. Va ser un cas sense precedents que va enfrontar els dos clubs, encara més, si cap.

Publicada el 3 de setembre del 2004, a El 3 de VUIT

El fet es va produir just al començar la temporada, quan Ortega ja es disposava a arrencar-la seguint a la porteria del DOC Calafell. El porter havia signat la fitxa el 8 de juliol, per un any més. Va participar a les estades esportives d'estiu que organitzava el mateix club, pels jugadors de la base. Se li havia assegurat ser l'entrenador de tots els porters dels equips base del club, per la propera temporada. Però, el 12 d'agost, el porter va informar la Junta Directiva del seu interès per fitxar pel C.E. Vendrell.

Publicada el 3 de setembre del 2004, a El 3 de VUIT

El Calafell es va avenir a negociar amb el Vendrell, per a no perjudicar el club veí ni el jugador, tot i la mala jugada dels mateixos. El jugador tenia signada la fitxa amb els dos clubs i no podia tenir duplicitat. El Vendrell s'havia quedat sense cap dels dos porters que ocupaven la porteria, la temporada anterior. I va pensar en Fermí Ortega com a possible substitut. El jugador no va informar bé al Vendrell i va signar una altra fitxa que va fer esclatar el conflicte. Aquest fet, segons el reglament, estava penalitzat amb un any de sanció.

Publicada el 3 de setembre del 2004, a El 3 de VUIT

El Vendrell era una oportunitat de jugar en una categoria superior, per a Fermí Ortega. Però, les seves declaracions tampoc van ajudar a posar pau entre els dos clubs veïns. Les crítiques del porter vilanoví van fer decidir al Calafell que era hora de buscar un nou relleu a la porteria, a poc de començar el campionat. No hi havia més remei! I volien implicar al Vendrell en la compra del mateix.

Publicada el 10 de setembre del 2004, a El 3 de VUIT



El Calafell es presentava davant la seva afició, jugant contra el Cambrils, confirmant el fitxatge del nou porter. Els visitants es van imposar per 4 a 7. El Cambrils jugaria a la Primera Nacional Catalana, en aquella temporada.


Publicada el 17 de setembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

Finalment, el Vendrell va fer servir el seu major pes dins la Federació Catalana i aquesta va donar la raó al conjunt de la capital del Baix Penedès. L'entrenador del C.E. Vendrell, per a aquella temporada, era Alexis Castro que, feia uns anys, ho havia estat del C.P. Calafell. Tot plegat, va ser un embolic de dimensions considerables que va perjudicar molt al Calafell, en aquella temporada.


 Publicada el 17 de setembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

Just deu dies abans d'iniciar el campionat, el Calafell es feia amb els serveis d'un nou porter, procedent de l'Sfèric de Terrassa, Josep Maria Muñoz. El segon equip no va poder ascendir de categoria, tot i ser campió en la passada temporada. Això va fer que alguns jugadors decidissin marxar i deixar lloc per als jugadors Júniors.




En la temporada 2004/05, es va produir la baixa del Club Natació Reus "Ploms", en el grup A de la Primera Catalana. Això va obligar els equips a descansar una jornada en cada volta de la competició.


El DOC Calafell va acabar en onzena posició, amb vint-i-set punts. Va guanyar onze partits i en va empatar cinc. Va marcar cent trenta-tres gols i en va rebre cent cinquanta-dos.



El màxim golejador de l'equip va ser Javi Martínez, amb trenta gols, tot i que manca un partit per a saber els golejadors. El va seguir Javi Luna, amb vint-i-nou.

Publicada el 24 de setembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

En el primer partit del campionat, amb l'ambient enrarit, el Calafell començava perdent (2-3), al Pavelló Joan Ortoll, davant el Sant Cugat. Javi Luna i Mario Muñoz van ser els golejadors del conjunt local.


Publicada l'1 d'octubre del 2004, al Diari del Baix Penedès

El segon partit, també, va acabar en derrota (4-2), a la pista del Riudebitlles. Javi Luna va fer els dos gols visitants. L'equip no acabava de trobar el joc adequat i perdia, al descans, per 2 a 0.





Publicada el 8 d'octubre del 2004, al Diari del Baix Penedès

En la tercera jornada, el Calafell aconseguia la primera victòria (5-4), davant el Juneda. Els primers dos punts emparraven el Calafell fins l'onzena posició de la classifiació. Javi Martínez (3) i Aitor Fonollosa (2) van ser els golejadors.




Publicada el 15 d'octubre del 2004, al Diari del Baix Penedès

La visita al pavelló del Sant Ramon de Vilafranca no va ser productiva i el Calafell va encaixar una nova derrota (5-2). Els gols de Fonollosa i Martínez no van servir per a puntuar, només per a maquillar el resultat.



Publicada el 22 d'octubre del 2004, a El 3 de VUIT

La visita del Caixa Penedès Vilafranca, va acabar amb un marcador de 5 a 1 pels locals. Del partit només es va poder jugar el primer temps, ja que la lesió del porter visitant, Marc Ferré,  i el fet de que no portessin més porters va fer que el Vilafranca no pogués continuar el joc. Javi Martínez (2), Juli Garcia, Aitor Fonollosa i Mario Muñoz van ser els golejadors locals.


Publicada el 5 de novembre del 2004, a El 3 de VUIT

Després de descansar una jornada, el Calafell empatava davant del Noia Freixenet (2-2). El partit va ser dur i va acabar amb petits aldarulls. Javi Luna i Javi Martínez van marcar els dos gols verd-i-blancs.




Publicada el 12 de novembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

La visita al Pavelló de Les Comes, va acabar en victòria de l'Igualada (8-3), davant un Calafell que no va poder entrar mai al partit. Els gols visitants els van marcar Javi Martínez (2) i Mario Muñoz.


Publicada el 19 de novembre del 2004, a El 3 de VUIT

La derrota davant el Mollerussa (5-8), al pavelló Joan Ortoll, va suposar la destitució de l'entrenador, Juan Manuel Espinosa "Epi I". El substitut va ser l'entrenador Roc Mestres, fins a aquell moment entrenant equips de la base del club.



Publicada el 19 de novembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

Els golejadors verd-i-blancs van ser Javi Martínez (2), Jordi Bertran, Javi Luna i Mario Muñoz. El Calafell ocupava els darrers llocs de la classificació, amb cinc punts.



Publicada el 26 de novembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 26 de novembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

El debut de Roc Mestres, a la banqueta, va fer reaccionar l'equip i va aconseguir l'empat, en la pista del Sant Just, un rival directe en la lluita pel descens.


Publicada el 3 de desembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

Amb Roc Mestres a la banqueta, l'equip va guanyar amb solidesa defensiva i va aconseguir un nou empat (5-5), al pavelló Joan Ortoll, davant el líder de la categoria, el Corbera. Mario Muñoz (2), Javi Matínez (2) i Javi Luna van ser els golejadors locals.



Publicada el 10 de desembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

Una derrota a la pista dels Monjos (10-5) truncava la ratxa d'empats del Calafell. Els golejadors visitants van ser Javi Martínez (2), Mario Muñoz (2) i Javi Luna.



Publicada el 19 de desembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

L'Andorra s'emportava els punts, en la seva visita al pavelló Joan Ortoll (5-6). Tot i els quatre gols de Javi Luna i un més aconseguit per Javi Martínez, el Calafell no va poder puntuar.




Publicada el 24 de desembre del 2004, al Diari del Baix Penedès

El Calafell es va retrobar amb la victòria (6-8), a la pista del Riudoms, en el darrer partit de l'any 2004. Javi Martínez (3), Aitor Fonollosa (2), Javi Luna, Mario Muñoz i Javi Garcia van ser els golejadors verd-i-blancs.



Publicada el 21 de gener del 2005, al Diari del Baix Penedès

L'any 2005 va començar amb victòria ajustada (2-1), al pavelló Joan Ortoll, davant el Reus Deportiu. Javi Luna i Javi Garcia van marcar els dos gols de l'equip local. El Calafell es continuava mostrant sòlid en defensa, a l'encaixar un sol gol.

Publicada el 28 de gener del 2005, al Diari del Baix Penedès

Però, en el següent partit, el Pla de Santa Maria s'enduia els punts del pavelló Joan Ortoll, guanyant per 2 a 4. Els gols locals van ser de Javi Garcia i Javi Martínez.


Publicada el 4 de febrer del 2005, al Diari del Baix Penedès

En l'últim partit de la primera volta, el Calafell va derrotar al Sitges (4-8), a domicili. Bertran (2), Luna (2), Martínez (2), Fonollosa i Javi Garcia van ser els autors dels vuit gols visitants.



Publicada l'11 de febrer del 2005, a El 3 de VUIT

La segona volta començava amb un empat (3-3), en la visita a Sant Cugat. Els verd-i-blancs van remuntar un 3 a 0 advers, a favor del conjunt local. Els gols van ser marcats per Javi Martínez, Juli Garcia i Aitor Fonollosa.



Publicada el 18 de febrer del 2005, a El 3 de VUIT

El següent partit, a casa, va acabar en una victòria solvent (5-2), davant el Riudebitlles. El Calafell es posava novè, amb setze punts, i sortia de les posicions de perill. Els gols van ser marcats per Javi Luna (2), Jordi Bertran, Javi Garcia i Mario Muñoz.




Publicada el 25 de febrer del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Calafell seguia sumant punts i escalant posicions, ja era vuitè, amb divuit punts, a la classificació. La victòria davant el Juneda (2-3), a domicili, la van corroborar remuntant un marcador de 2 a 0 en contra, a favor dels locals. Javi Martínez, Juli Garcia i Mario Muñoz van fer els gols verd-i-blancs.


Publicada el 4 de març del 2005, a El 3 de VUIT

Una derrota inesperada, a casa, davant el Sant Ramon (3-5), va trencar la bona ratxa de l'any 2005. Juli Garcia, Javi Luna i Javi Garcia van ser els autors dels tres gols locals.





Publicada l'11 de març del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Calafell golejava, a domicili, el Vilafranca (2-8), en el derbi del Penedès. Javi Garcia (2), Jordi Bertran (2), Aitor Fonollosa (2), Juli Garcia i Mario Muñoz van ser els autors dels gols visitants.




Publicada el 18 de març del 2005, al Diari del Baix Penedès

En la següent jornada, el DOC Calafell descansava, degut a la retirada del Reus "Ploms", poc abans d'iniciar el campionat, com ja hem explicat.





Publicada el 25 de març del 2005, al Diari del Baix Penedès

La visita a l'Ateneu de Sant Sadurní, el segon classificat del campionat, va acabar en una esperada derrota (5-2), pel Calafell. Els dos gols els van marcar Javi Luna i Mario Muñoz.




Publicada el 8 d'abril del 2005, al Diari del Baix Penedès

La visita de l'Igualada va suposar una nova derrota, amb una contundent golejada visitant (2-8). Els dos gols del conjunt local els van marcar Javi Garcia i Mario Muñoz.








Publicada el 15 d'abril del 2005, al Diari del Baix Penedès

Una nova i contundent derrota (10-2), davant el Mollerussa, deixava el Calafell en onzena posició, amb vint punts. Els dos gols visitants els van marcar Jordi Bertran i Mario Muñoz.




Publicada el 22 d'abril del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Sant Just es va endur la victòria del pavelló Joan Ortoll (2-5), derrotant el Calafell. Els gols locals els van marcar Javi Martínez i Javi Luna.




Publicada el 29 d'abril del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Calafell seguia sense puntuar, caient a la pista del líder, el Corbera (6-2). Els gols visitants els van marcar Aitor Fonollosa i Jordi Bertran.



Publicada el 6 de maig del 2005, al Diari del Baix Penedès

Una nova derrota, a casa, davant Els Monjos (3-6), complicava la classificació al Calafell. Es situava dotzè, amb vint punts. Els golejadors calafellencs van ser, en aquell partit, Javi Luna, Javi Martínez i Juli Garcia.




Publicada el 13 de maig del 2005, al Diari del Baix Penedès



Publicada el 8 de maig del 2005, al Periódico d'Andorra

Javi Garcia va fer els dos gols del Calafell, en la seva visita a Andorra. Els verd-i-blancs van continuar sense puntuar (5-2) i temien per la salvació.







Publicada el 20 de maig del 2005, al Diari del Baix Penedès

Però, una contundent golejada (11-4), al pavelló Joan Ortoll, trencava la ratxa interminable de derrotes i donava tranquil·litat al Calafell, per a afrontar els darrers partits del campionat. Els gols els van marcar Javi Martínez (5), Javi Garcia (2), Javi Luna (2), David Aguilar i Mario Muñoz.




Publicada el 27 de maig del 2005, al Diari del Baix Penedès

Dos hat tricks de Javi Luna i d'Aitor Fonollosa donaven la victòria al Calafell (5-6), al Palau d'Esports del Reus Deportiu. Amb aquests dos punts, el Calafell es mantenia dotzè i s'allunyava del Reus Deportiu que era tretzè, aconseguint la salvació matemàtica.



Publicada el 3 de juny del 2005, a El 3 de VUIT

Jugant sense cap pressió, el Calafell aconseguia la victòria (6-8), a la pista del Pla de Santa Maria. Els gols visitants els van marcar Javi Luna (3), Aitor Fonollosa (2), Javi Garcia (2) i Juli Garcia. El jove, Joan Pons, va debutar amb el primer equip.


Publicada el 10 de juny del 2005, a El 3 de VUIT

En l'últim partit del campionat, el Calafell va cedir un empat (5-5), davant el Sitges, que va satisfer els dos equips. El Sitges perdia la categoria, igualment. Els gols locals els van marcar Javi Garcia (2), Juli Garcia, Javi Luna i David Aguilar. Els del Garraf s'havien avançat 1 a 4, en el marcador.

Publicada el 15 d'abril del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Club Patí Calafell comptava amb un equip en cada categoria, en la temporada 2004/05. La base continuava formant jugadors pel futur del primer equip.


Publicada el 3 de juny del 2005, a El 3 de VUIT

Al final de la temporada, el 29 de maig es va tornar a celebrar una nova edició de la Trobada d'Hoquei Base que organitzava el Club Patí Calafell. El Calafell es va imposar en les categories Prebenjamí i Aleví. En la categoria Infantil, es va imposar el Juneda. En la categoria Juvenil, ho va fer el Noia Freixenet.


L'equip Júnior va disputar el Torneig de la Verema, a Vilafranca del Penedès. El conjunt estava entrenat per Juan Manuel Espinosa (Epi I). El delegat era Lluís Català. L'equip estava format per Joan Pons, Pere Collado, Rafel Solé, Joan Cañada, Albert Català, Ferran Ortoll, Xavier Andreu i Jesús Ordóñez.



Publicada el 18 de febrer del 2005, al Diari del Baix Penedès

També, en aquella temporada, els més menuts del club, l'Escola, van disputar el Torneig Penedès-Garraf. D'aquesta manera, seguien l'aprenentatge del patinatge i els moviments bàsics damunt la pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada