dimarts, 7 de gener del 2020

Salvació de categoria i comiat de Javi Luna


La temporada 2005/06 començava amb el relleu a la banqueta. Anacleto Àvila seria l'entrenador durant tota la competició. Però, el patiment per salvar la categoria va ser la tònica de la temporada i, fins els darrers partits, no va arribar. Tot i això, el Calafell va acabar en setena posició.

La plantilla del primer equip estava formada pels porters Armand Beltran i Xavier Andreu, i els jugadors Pere Collado, Javi Luna, Javi Martínez, Ivan Velasco, Armand Pérez, David Aguilar, Aitor Fonollosa i Jordi Roca. També, van tenir minuts alguns jugadors de l'equip Júnior, com Albert Català, Rafel Solé, Israel Seoane i Òscar Aguilar.

Publicada el juliol del 2005, a El 3 de VUIT

Roc Mestres havia demanat tornar a entrenar els equips base de l'entitat i calia cercar un nou entrenador pel primer equip. Anacleto Àvila coneixia molt bé el club, ja que s'hi havia format com a jugador.





Publicada el juliol del 2005, al Diari del Baix Penedès

Ávila ja tenia experiència com a entrenador, ja que havia dirigit el Club d'Esports Vendrell, en la mateixa categoria, durant dues temporades. L'objectiu era la permanència, però no es descartava lluitar per l'ascens.


Publicada el 16 de setembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

Cal destacar de la plantilla que estava formada per molts jugadors formats a la base del Club d'Esports Vendrell. L'ascens de l'equip de la capital va suposar la incorporació de nous fitxatges i va provocar un èxode important cap a Calafell de jugadors vendrellencs. Però, també, el fet de comptar amb Ramon Ferré, a la Presidència, i Anacleto Àvila a la banqueta, va donar confiança als jugadors que ja coneixien de la seva etapa en el Vendrell. Sense cap dubte, era el Calafell més vendrellenc de la història.


David Aguilar, Ivan Velasco, Armand Pérez, Armand Beltran, Aitor Fonollosa i la participació del Júnior Òscar Aguilar eren els jugadors d'origen vendrellenc que formarien part de la plantilla del primer equip del Club Patí Calafell, en aquella temporada.


El Calafell va acabar en setena posició, amb quaranta-nou punts. Va aconseguir quinze victòries i quatre empats. Va marcar cent cinquanta-vuit gols i en va rebre cent cinquanta-cinc.



Van baixar de categoria el Sant Just, el Reus Deportiu, el Molins de Rei, el Riudebitlles i l'Esplugues.


Javi Martínez va ser el màxim golejador de l'equip, amb vint-i-vuit gols. El va seguir d'aprop Aitor Fonollosa, amb vint-i-set gols. David Aguilar en va fer vint-i-sis. Javi Luna va marcar vint-i-un gols, en la seva darrera temporada en actiu. Pere Collado en va fer vint i Armand Pérez dinou. El repartiment de gols demostra l'ofensivitat de l'equip.


Publicada el 23 de setembre del 2005, a El 3 de VUIT

Publicada el 23 de setembre del 2005, a El 3 de VUIT

En el primer partit del campionat, el Calafell va deixar escapar la victòria en els darrers divuit segons. El Noia B va remuntar el 2 a 0 que tenia el Calafell, al descans, marcats per Javi Luna i Armand Pérez.

Publicada el 23 de setembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

El partit es va disputar al Pavelló Jaume Vilamajó, a Segur. L'entrenador del Noia B, Jordi Roca, va felicitar el porter local que va estar immens. Armand Beltran va fer un gran partit i va permetre al Calafell començar el campionat sumant un punt.

Publicada el 23 de setembre del 2005, a El 3 de VUIT

En les categories base, el Prebenjamí perdia (1-2) davant l'Amposta. El Benjamí guanyava 3 a 0, l'Aleví s'imposava 6 a 4, l'Infantil golejava 10 a 3 i el Júnior vencia 5 a 2, també, a l'Amposta. El Juvenil guanyava l'Andorra (13-2).

Publicada el 30 de setembre del 2005, a El 3 de VUIT

El Calafell aconseguia la victòria (5-6), en el primer desplaçament, a la pista del Sant Ramon de Vilafranca del Penedès. La victòria va ser treballada i per la mínima. El Calafell es va avançar 0 a 3, amb gols de Javi Martínez, Rafel Solé i Pere Collado.




Publicada el 23 de setembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Sant Ramon va remuntar i va aconseguir empatar a tres gols. Javi Martínez feia el 3 a 4. Però, el conjunt local va remuntar el marcador i es va posar per davant. Però, Fonollosa i Luna van posar el definitiu 5 a 6. El Calafell era cinquè, amb quatre punts.

Publicada el 23 de setembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

En la categoria Júnior, el Calafell s'imposava (4-0), al Vilaseca. En les categories Infantil i Aleví, el rival era el Llista Blava. Amb igual resultat, però, amb signe oposat, l'Infantil guanyava i l'Aleví perdia. Tant en Benjamí com en Prebenjamí, el Calafell guanyava les tres parts al Reus Deportiu C.


Publicada el 7 d'octubre del 2005, a El 3 de VUIT

El Riudebitlles s'enduia els tres punts de Calafell (4-6). Els golejadors locals van ser Javi Luna, Armand Pérez, Jordi Roca i Aitor Fonollosa. Al descans, el resultat era d'empat a dos.




Publicada el 7 d'octubre del 2005, al Diari del Baix Penedès

La derrota va ser inesperada i deixava el Calafell en onzena posició, amb quatre punts. Una victòria local hauria posat líder al Calafell.



El Pla sumava la seva tercera victòria consecutiva, a costa del Calafell (7-5). El Pla pujava fins el tercer lloc i el Calafell es posava quinzè. Els gols visitants els marcaven David Aguilar (3), Jordi Roca i Armand Pérez.

Publicada el 14 d'octubre del 2005, a El 3 de VUIT

En les categories base, els equips del Calafell es van enfrontar al Reus Deportiu. En Prebenjamins, el Calafell va guanyar 1 a 2. En Benjamins, el Reus es va imposar 3 a 0. En Alevins, el Calafell queia derrotat per 11 a 4. Els infantils van perdre per un resultat similar (12-5). Els Juvenils de Calafell es van endur el partit (3-5). En la categoria Júnio, el Calafell va vèncer al Mollerussa (2-7).



Publicada el 21 d'octubre del 2005, a El 3 de VUIT

Tres gols de David Aguilar donaven la victòria al Calafell (5-4), davant el Martinenc. Jordi Roca i Javi Martínez van fer els altres dos gols del conjunt local. El Calafell escalava fins el desè lloc, sumant tres punts importants.






Publicada el 21 d'octubre del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Club, tot i que els resultats no eren destacables, anava creixent en socis i es consolidava dins la població, novament. En aquelles dates, hi havia dos-cents vint socis. L'equip era molt jove i es projectava en el futur. En aquells quatre anys, es van assentar les bases per al què vindria després.

Publicada el 28 d'octubre del 2005, al Diari del Baix Penedès

La baixa de sis jugadors del primer equip va fer suspendre el partit del Calafell, en aquella jornada. En les categories inferiors, el Prebenjamí i el Benjamí guanyaven les tres parts al Casal Montblanquí. En les categories superiors, el rival va ser el Bell-Lloc. El Calafell va guanyar en Juvenils (5-11), en Infantils van empatar (5-5) i, en Aleví, es va imposar el Bell-Lloc (5-3).

Publicada el 4 de novembre del 2005, a El 3 de VUIT

Els gols de Javi Martínez i David Aguilar, de penal, marcaven els dos gols locals que no servien per a puntuar, davant el Mollerussa (2-6). El partit ajornat, davant el Bell-Lloc, va acabar en una altra derrota (8-3). Javi Luna i Javi Martínez (2) van marcar els gols visitants.


Publicada l'11 de novembre del 2005, a El 3 de VUIT

El Calafell aconseguia empatar (5-5), a la difícil pista de l'Esplugues de Llobregat. Un hat trick de Javi Martínez obria el marcador, 0 a 3, en onze minuts. David Aguilar i Jordi Roca marcaven els altres dos gols.




Publicada l'11 de novembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

Els més menuts de l'escola van disputar un torneig amb el Masquefa, on van guanyar les dues parts, en els dos partits. En la jornada, el rival dels equips de la base va ser l'Amposta. El Júnior (2-3) i l'Aleví (1-4) van aconseguir la victòria. En categoria Infantil es va empatar a cinc gols. El Benjamí va guanyar les tres parts i el Prebenjamí va guanyar en dues. En la categoria Juvenil, el Calafell s'imposava a l'Andorra (2-3).


Publicada el 18 de novembre del 2005, a El 3 de VUIT

El Molins de Rei arrencava una victòria (6-7), per la mínima, del pavelló Joan Ortoll. El conjunt visitant va arrencar 0 a 3, en el marcador. El Calafell va anar sempre a remolc. David Aguilar (5) i Javi Luna van ser els golejadors locals. 


Publicada el 25 de novembre del 2005, a El 3 de VUIT

El Calafell va tornar a empatar (4-4), en el següent desplaçament. Javi Martínez (2), Armand Pérez i Javi Luna van ser els golejadors visitants. El Calafell sumava un punt, però queia una posició més avall, en la classificació, i estava en posicions molt perilloses.




Publicada el 2 de desembre del 2005, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 2 de desembre del 2005, a El 3 de VUIT

Una nova derrota (7-9), al Pavelló Joan Ortoll, davant el Vilaseca, feia pensar en el pitjor. Els quatre gols d'Aitor Fonollosa i els altres, marcats per Ivan Velasco, Jordi Roca i Javi Martínez, no van servir per a sumar cap punt.


Publicada el 9 de desembre del 2005, a El 3 de VUIT

La victòria (2-3), a la pista del Pla del Penedès, va ser balsàmica pel conjunt verd-i-blanc. Fonollosa, Velasco i Luna avançaven el Calafell, 0 a 3. Tot i això, els locals van escurçar distàncies, fins a estar a punt d'aconseguir l'empat.

Publicada el 16 de desembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

El Calafell tornava a ensopegar, en la jornada tretze del campionat, davant l'Igualada (3-7). Seguia en la tercera posició per la cua de la classificació, amb dotze punts. La impotència li va fer acabar el partit amb tres jugadors damunt la pista, fet que l'equip rival va aprofitar per a mantenir la bola, en senyal d'esportivitat.


Publicada el 23 de desembre del 2005, a El 3 de VUIT

El derbi penedesenc amb Els Monjos va acabar de manera favorable pels interessos calafellencs, guanyant per la mínima (5-6). Els golejadors van ser Xavier Pérez (2), Ivan Velasco (2), Armand Pérez i Jordi Roca.



Publicada el 23 de desembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

Els tres punts sumats permetien pujar fins la tretzena posició, en la classificació i, poc a poc, anar sortint de la zona de perill. No obstant, la cua de la classificació, continuava molt ajustada.





Publicada el 28 de desembre del 2005, al Diari del Baix Penedès

El pavelló Joan Ortoll, lluny de ser un fortí, posava pressió a l'equip i no aconseguia guanyar. La trajectòria irregular en el campionat demostrava que era un equip jove i en construcció que no trobava l'equilibri i la tranquilitat suficient per a guanyar els partits.


Publicada el 20 de gener del 2006, a El 3 de VUIT

Una nova victòria (4-3), per la mínima, davant el Sant Just, deixava el Calafell en dotzena posició, una mica més lluny del descens i les posicions de perill.




Publicada el 20 de gener del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els gols locals van ser marcats per Javi Martínez, Armand Pérez, Aitor Fonollosa i Mascarell (en pròpia porta). El joc dels verd-i-blancs, però, no va ser destacable. El millor, sense cap dubte, va ser el resultat.

Publicada el 20 de gener del 2006, al Diari del Baix Penedès

En les categories Prebenjamí i Benjamí, el Calafell es va enfrontar al Vendrell, amb sort dispar. L'Aleví perdia amb l'Stàdium Casablanca (3-10). L'INfantil guanyava a l'Igualada (5-1). El Juvenil, però, perdia amb el mateix equip (10-3). Finalment, en la categoria Júnior, Bell-Lloc i Calafell empataven a quatre gols.



Publicada el 27 de gener del 2006, a El 3 de VUIT

La visita al Palau d'Esports del Reus Deportiu va ser molt positiva pels interessos verd-i-blancs. La victòria contundent (2-8) demostra el brillant partit que va fer el Calafell. Al descans, 1 a 1 en el marcador. En la segona meitat, el Calafell va ser molt efectiu, destacant Pere Collado, amb quatre gols. Els altres golejadors van ser Ivan Velasco (2), Javi Luna i Pérez. Jordi Roca deixava l'equip, per motius laborals.

Publicada el 27 de gener del 2006, a El 3 de VUIT

En les categories base, sort dispar pels equips de Calafell. Victòries del Júnior (2-6), a Sant Cugat; del Juvenil (5-2), davant el Caldes; de l'Infantil (2-8), a Capellades; i del Prebenjamí (1-3), a Flix.


Publicada el 3 de febrer del 2006, a El 3 de VUIT

La visita del Cambrils no va ser fàcil pel Calafell. Un empat a tres, donava un punt a cada equip. Aitor Fonollosa, Javi Martínez i Pere Collado van ser els golejadors locals, remuntant un 1 a 3 desfavorable.







Publicada el 3 de febrer del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Calafell era novè, amb vint-i-dos punts. El Cambrils era onzè, amb vint-i-un. La classificació continuava molt apretada, entre el sisè i el setzè lloc.






Publicada el 10 de febrer del 2006, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 10 de febrer del 2006, al Diari del Baix Penedès

El Noia Freixenet va demostrar la seva major qualitat i el seu segon lloc a la classificació, golejant per 11 a 1 al Calafell. Pedro Gil, Eloi Albesa Jordi Esteve i Xavi Mitjans eren part de l'equip del Noia. Armand Pérez va ser l'autor del gol de l'honor visitant. També, van disputar minuts el Júnior, Català, i el Juvenil, Vives.

Publicada el 10 de febrer del 2006, al Diari del Baix Penedès

En categoria Júnio, el Calafell guanyava (3-7), a Mollerussa. El Juvenil s'imposava (3-4), a Sant Cugat. L'Infantil perdia (10-8), a Bell-Lloc. L'Aleví, també, perdia (7-3), a Bell-Lloc.




Publicada el 17 de febrer del 2006, a El 3 de VUIT

La visita del Sant Ramon de Vilafranca va suposar una nova victòria balsàmica pel Calafell (3-2). Pere Collado, Javi Martínez i Aitor Fonollosa van ser els golejadors locals.


Publicada el 24 de febrer del 2006, a El 3 de VUIT

Però, la sortida a Riudebitlles, tornava a ser nefasta pels interessos calafellencs. La derrota (6-3) deixava onzè, al Calafell. Els golejadors visitants van ser Javi Martínez, Aitor Fonollosa i Ivan Velasco.

Publicada el 24 de febrer del 2006, a El 3 de VUIT

El Prebenajamí perdia (0-3), davant el Vilaseca. El Benjamí aconseguia vèncer (3-1), al mateix rival. L'Aleví queia davant el Mollerussa (2-4) i guanyava l'Andorra (4-2). L'Infantil golejava el Noia (9-5). El Juvenil guanyava el Roda de Ter (5-4). I, finalment, el Júnior perdia a Noia (5-3) i guanyava al Piera (5-4).


Publicada el 3 de març del 2006, a El 3 de VUIT

El Pavelló Joan Ortoll era talismà pel Calafell, en els últims partits a casa. Així ho van tornar a demostrar, guanyant (6-5) al Pla del Penedès. El Calafell escalava posicions i es posava novè.



Publicada el 3 de març del 2006, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 3 de març del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els autors dels gols del Calafell, davant el Pla Hoquei Club, van ser David Aguilar (2), Armand Pérez (2), Javi Luna i Jaci Martínez. El Martinenc era el proper rival del Calafell, fora de casa.



Publicada el 10 de març del 2006, al Diari del Baix Penedès

La visita a la pista del Martinenc va acabar en una nova derrota (7-5), fora de casa. La primera part va ser molt fluixa i va deixar el Calafell sense opcions de puntuar, amb un 5 a 1 en contra. Pere Collado (2), Javi Luna (2) i Javi Martínez van ser els golejadors visitants.

Publicada el 10 de març del 2006, a El 3 de VUIT

En la categoria Juvenil, el Calafell perdia (4-11), davant l'Igualada. En la cateogira Infantil, el Reus Deportiu i el Calafell empataven a vuit gols.

Publicada el 17 de març del 2006, a El 3 de VUIT

El Bell-Lloc s'enduia els tres punts del pavelló Joan Ortoll (2-4). El conjunt local només va poder marcar dos gols, mitjançant Armand Pérez i Aitor Fonollosa. Les lesions van desconcertar el Calafell.

Publicada el 20 de març del 2006, a El 3 de VUIT

Una nova derrota (4-2) contra un altre equip lleidatà, el Mollerussa, posava el Calafell, novament, contra les cordes, ocupant la quinzena posició de la classificació.



Publicada el 24 de març del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els gols de Javi Luna i Aitor Fonollosa no van servir per a treure quelcom positiu del desplaçament a Mollerussa.

Publicada el 20 de març del 2006, a El 3 de VUIT

En la categoria Benjamí, el Reus Deportiu s'imposava en les tres parts. En la categoria Aleví, l'Alpicat guanyava (4-3). En Juvenils, el Calafell sumava els tres punts, derrotant al Roda de Ter (3-6). Finalment, en Júniors, el Bell-Lloc empatava a cinc gols, amb el Calafell.



Publicada el 24 de març del 2006, al Diari del Baix Penedès

El pavelló Joan Ortoll no s'utilitzava només per a la competició esportiva, altres entitats en compartien l'ús, havent de suspendre entrenaments i partits, perjudicant els equips del club, fet que provocava la indignació de tothom. En aquella ocasió, la gota que va fer vessar el got va ser un sopar de la fam, organitzat per les parròquies del Poble i de la Platja. Però, eren moltes les activitats que l'ajuntament prioritzava en la instal·lació, per damunt de la pràctica esportiva.


Publicada el 31 de març del 2006, a El 3 de VUIT

La victòria contundent (8-2), davant l'Esplugues de Llobregat va permetre el Calafell escalar posicions, fins el desè lloc, novament. Els vuit gols van ser marcats per Armand Pérez (2), Aitor Fonollosa (2), Javi Martínez, Pere Collado,  Ivan Velasco i David Aguilar. El Calafell va arribar a guanyar 8 a 0. Al final, va cedir dos gols de l'honor als visitants.


Publicada el 7 d'abril del 2006, a El 3 de VUIT

La victòria (4-6), a domicili, davant el Molins de Rei, un rival directe, va mantenir el Calafell en la desena posició, però allunyant-se de la zona de perill i encarrilant la salvació.



Publicada el 7 d'abril del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els gols els van marcar David Aguilar (2), Armand Pérez (2), Aitor Fonollosa, Javi Martínez i Pere Collado. Al descans, el Calafell guanyava per la mínima (3-4).



Publicada el 14 d'abril del 2006, al Diari del Baix Penedès

El següent partit era davant el Sant Cugat, un nou rival directe en la lluita pel descens. El Calafell es va imposar (5-2), de manera solvent, sumant trenta-set punts i aconseguint, gairebé, la salvació. Els gols van ser de Pere Collado (2), Ivan Velasco, Armand Pérez i David Aguilar.

Publicada el 14 d'abril del 2006, al Diari del Baix Penedès

Tant el Prebenjamí, com el Benjamí, s'imposaven al Vilaseca, en les tres parts. En Alevins, el Calafell queia a Mollerussa (7-5). L'Infantil vencia a Noia (4-5). Finalment, en la categoria Júnior, el Calafell derrotava el Piera (3-5), a domicili.


Publicada el 28 d'abril del 2006, a El 3 de VUIT

En la visita a Vilaseca, el Calafell va fer mèrits per a puntuar. La victòria local (6-5) va tancar una remuntada d'un 0 a 3, a favor del Calafell. El Vilaseca va decidir el partit en la darrera jugada del mateix.




Publicada el 28 d'abril del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els gols visitants els van marcar Armand Pérez (2), Aitor Fonollosa, Javi Luna i Pere Collado. La derrota in extremis trencava la bona ratxa de victòries dels verd-i-blancs.

Publicada el 28 d'abril del 2006, al Diari del Baix Penedès

En Prebenjamins, el Calafell derrotava el Reus Deportiu, guanyant en les tres parts. En Benjamins, el Calafell guanyava dues parts i una altra empatava. En la categoria Aleví, el Casablanca empatava a sis gols i l'Alcañiz treia la victòria del Joan Ortoll (5-7). En la categoria Infantil, era el Reus Deportiu qui s'imposava (4-5). El Juvenil perdia amb Sant Celoni (3-5) i a Mataró (5-4). El Júnior empatava a quatre gols, a Amposta.

Publicada el 5 de maig del 2006, a El 3 de VUIT

El Calafell tornava a recuperar sensacions i aconseguia la victòria (5-2), davant el Pla de Santa Maria. Els tres punts el deixaven en vuitena posició de la classificació, a vuit punts del descens.





Publicada el 5 de maig del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els gols locals els van marcar Javi Luna (2), Pere Collado, David Aguilar i Ivan Velasco. Era la jornada vint-i-nou del campionat, en quedaven cinc per a acabar el campionat.


Publicada el 12 de maig del 2006, a El 3 de VUIT

Una nova derrota (4-3), per la mínima, davant l'Igualada deixava al Calafell amb quaranta punts, en la novena posició. Els tres gols d'Aitor Fonollosa no van servir per a sumar cap punt.





Publicada el 12 de maig del 2006, al Diari del Baix Penedès

L'Igualada era tercer i el Calafell va plantar cara a un dels equips punters de la categoria, en la seva pista. No obstant, la salvació estava a set punts.


Publicada el 19 de maig del 2006, a El 3 de VUIT

L'empat a quatre gols, davant els Monjos, un rival directe pel descens, donava una jornada més d'aire al Calafell. El conjunt visitant va disposar d'un avantatge d'1 a 3 que el Calafell va saber eixugar, en els minuts finals.



Publicada el 19 de maig del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els gols del Calafell els van marcar David Aguilar (2), Ivan Velasco i Aitor Fonollosa. El Calafell seguia novè, a vuit punts del descens. Restaven quatre jornades per al final del campionat.

Publicada el 26 de maig del 2006, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 26 de maig del 2006, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 26 de maig del 2006, al Diari del Baix Penedès

La victòria contundent (4-8), a la pista del Sant Just, posava el Calafell a només una victòria d'aconseguir la salvació, a tres partits del final del campionat. Els gols els van marcar Aitor Fonollosa (3), Pere Collado (2), David Aguilar, Albert Català i Israel Seoane.

Cartell del partit entre el Calafell i el Reus Deportiu



Publicada el 2 de juny del 2006, a El 3 de VUIT

La golejada (14-3), davant el Reus Deportiu, deixava el Calafell matemàticament salvat. Anacleto Àvila aconseguia el seu objectiu, a una jornada pel final del campionat.






Publicada el 2 de juny del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els golejadors locals van ser Javi Martínez (5), Javi Luna (3), Albert Català, Ivan Velasco, David Aguilar, Aitor Fonollosa, Armand Pérez i Pere Collado.


Publicada el 9 de juny del 2006, a El 3 de VUIT

En la darrera jornada, el Calafell sumava els tres punts (4-6), guanyant a la pista del Cambrils. Finalment, acabava setè, en una temporada on va estar patint per a aconseguir la salvació. La directiva va decidir no donar continuïtat a l'entrenador, Anacleto Àvila, en la temporada següent.






Publicada el 9 de juny del 2006, al Diari del Baix Penedès

Els golejadors verd-i-blancs van ser Javi Martínez (2), Òscar Aguilar, Aitor Fonollosa, Pere Collado i Ivan Velasco.

Publicada el 9 de juny del 2006, a El 3 de VUIT

El sopar de final de temporada es va celebrar al pavelló Joan Ortoll. El club va premiar als jugadors de la base i, epecialment, a Xavier Andreu Montoya, per haver format part de la selecció catalana Juvenil.

Publicada el 23 de desembre del 2005, a El 3 de VUIT

Com a curiositat, en aquella temporada, el Reus Deportiu de l'OK Lliga va disputar dos partits en el pavelló Joan Ortoll, arran d'una sanció per tancament de la seva pista. Els aficionats calafellencs van poder gaudir de l'hoquei del màxim nivell, amb entrada gratuïta. Això va fer que s'omplís el pavelló, en les dues jornades.












Publicada l'11 de gener del 2006, al Diari de Tarragona

En el primer partit del Reus, al pavelló Joan Ortoll, el rival va ser el Voltregà. L'equip reusenc es va adaptar bé al paper de local i va guanyar per 7 a 2.


Publicada el 13 de gener del 2006, a El 3 de VUIT

Guillem Cabestany (2), Xavi Caldú (2), Toni Sánchez, Teixidó i Marc Gual van ser els golejadors del Reus Deportiu. Vilaró i Carles Rodríguez van ser els golejadors de l'equip osonenc.


Publicada el 20 de gener del 2006, a El 3 de VUIT

En el segon partit de l'exili del Reus Deportiu, el Lloret va plantar cara i va posar una major oposició als reusencs. Tot i això, els locals es van endur la victòria (6-5), per la mínima.

Publicada el 20 de gener del 2006, al Diari del Baix Penedès






Publicada el 18 de gener del 2006, al Diari de Tarragona

Els gols del Reus Deportiu van ser autoria de Teixidó (4), Caldú i Garcia. Els gols del Lloret van ser marcats per Pelícano (2), Guillén (2) i Torras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada