dimecres, 7 de juny del 2017

Sí, ja som lliga A!


El C.P. Calafell de veterans aconsegueix l'ascens directe a la màxima categoria de la Lliga Catalana de Veterans, després que el Comitè de Compètició hagi resolt tots els partits ajornats, excepte un, i que la Federació ha acordat dotar el grup A amb 14 equips per a la propera temporada.

El Comitè ha decidit tots els partits pendents, excepte el Ripollet B-Calafell que no es va disputar. No entenem el motiu, però és l'únic partit que no ha resolt el Comitè en favor de cap equip. De la resta de partits s'han repartit els punts en funció de qui havia ajornat els mateixos. Com es veu a la classificació, aquesta lliga la podríem anomenar la de l'asterisc, ja que només dos equips no han necessitat la resolució del Comitè per a saber quants punts tenien, el GEiEG i el Barcino A.

D'aquesta manera, el Sant Cugat es confirma com a campió de la categoria. El Calafell rep els punts dels partits ajornats que tenia (Calafell-La Garriga, Calafell-Premià, Premià-Calafell) i el que no s'havia resolt per la no presentació de l'equip rival (Calafell-Les Franqueses). Li resta pendent el partit amb el Ripollet B que el Comitè no ha valorat, tot i que el Ripollet B el va ajornar dos cops. Amb aquests punts, el Calafell es sitúa segon de la classificació del campionat.

Paral·lelament, la Federació ha decidit, per petició de diversos equips, que el grup A s'ampliï a 14 equips, enlloc dels 13 d'aquesta temporada. Això ha suposat l'ascens directe del segon classificat, el C.P. Calafell. I que el Cerdanyola (penúltim de la Lliga A) i el Ripollet A (tercer de la Lliga B) disputin la promoció d'ascens, aquest cap de setmana a Sant Celoni, dins la Final Four.

 
Tot plegat, un final sorprenent i, en alguna decisió, lamentable. Especialment pel Cerdanyola que hauria d'haver mantingut la categoria, sense haver de disputar la promoció. Tot i això, cal recordar que Cubelles i Ripollet A van jugar al setembre la promoció d'ascens i cap dels dos equips van decidir pujar de categoria. Segurament, la Lliga A és molt competitiva. Però, la Lliga B és poc seriosa, amb tants partits ajornats i haven-se de decidir en els despatxos.

10 comentaris:

  1. No se a que et refereixes amb la falta de seriositat a la lliga. Nosaltres el Ripollet A hem quedat tercers jugant tots els partits menys un. Vosaltres heu quedat segons i no heu jugat 7 partits!!!! Això si, els punts si que us els han posat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Joan! Ja ens agradaria haver jugat tots els partits. Però, 3 no es van presentar, 3 més no han volgut jugar i 1 no va posar data, després d'ajornar-lo dos cops.

      Encara ens haurien d'haver donat 3 punts més, ja que no hem jugat no per culpa nostra. Volem jugar tot!

      Elimina
  2. Hola Joan

    Els partits no jugats, no va ser per no voler nosaltres, i fins i tot vàrem intentar jugar-los en diferents dates!
    Sempre hi ha agut predisposició del Calafell per jugar... amb aixó trenco un llança a favor amb equips que realment no tenien efectius o altres problemes.. però la realitat al final a sigut aquesta... com be saps i excepte casos extraordinaris 'si es vol. Es pot.'
    Ojalà haguessim pogut jugar els mateixos partits que vosaltres i aconseguir aquestos punts jugant, que es el que ens agrada.
    Finalment la darrera frase, lamento el lèxic que fas servir donat que la.al.lusió metafórica de regalet sap greu que la facis servir.
    Bona nit veterà.

    ResponElimina
  3. Si es vol es pot..... nosaltres em patit lesions i em jugat i em deixat jugar amb gent que no tenia fitxa o inclus que juguen a la lliga A, amb vosaltres ni ens ho plantejem.....
    Sort a la A

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres només demanem que s'apliqui el reglament i que es resolguin els partits quan toca, no a finals de temporada. Al final de la primera volta, no hi pot haver partits ajornats. I, aquest any, es va passar una circular que pels partits ajornats s'havia de posar data en 15 dies per a jugar-los. No s'ha complert. I, a final de temporada, hem pagat tots les conseqūències, nosaltres frustrats per no poder jugar i els vosaltres també per la impotència i incertesa de la classificació.

      Que jo sàpiga, tots tenim fitxa i cap de nosaltres juga a la lliga A. També hem deixat jugar gent que no tenia fitxa, però no volem que ens prenguin el pèl i ens enganyin o ho amaguin.

      Elimina
    2. Jo no se si tots teniu fitxa, he dit que nosaltres hem hagut de jugar amb gent puntualment que no tenia fitxa, em deixat jugar a gent que no tenia fitxa i gent que te fitxa de la A.
      Com pel que es llegeix pel blog no us agraden aquestes coses ni ens hem plantejat jugar amb gent sense fitxa , pero ara vec que tambe sou complices de la lliga poc seriosa dels asterisc ja que heu permes jugar gent sense fitxa....
      Ara de cop pujen 2.....
      Repeteixo sort a la A.

      Elimina
    3. Hem deixat jugar gent sense fitxa per què el primer o el segon partit de lliga, encara hi ha equips que no les tenen. Però, l'àrbitre els va agadar el DNI i ho va posar a la tablet. El què vull dir és que nosaltres tenim fitxa tots, fins i tot els que descansen a cada partit. Ho fem així per a que ningú pugui dir res i només demanem que tots facin el mateix, cosa que ha de vetllar la Federació, no nosaltes.
      Pujen 2 i promociona el tercer, com cada any. Precisament, aquest any s'havia canviat, en veure que ni els equips que van disputar la promoció volien pujar. Ara es veu que tothom ho vol.

      Elimina
  4. Nois,

    Potser us hauríeu de preguntar perquè amb vosaltres els equips prefereixen no anar i regalar els punts i no fer cap esforç extra per acabar jugant els partits.

    Potser si que el vostre lloc és a la lliga A i no (segons vosaltres) la poc seria lliga B, però ja seguirem el vostre blog durant l'any per veure si us passa el mateix. Esperem que no.

    Sort,
    Roger

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només hi ha hagut un equip que ha fet això. No entenem el motiu, però potser els que s'ho han de mirar són ells. Mai ens ha passat això, abans. Només demanem seriositat. I, si algú no vol venir, que ho digui i no s'amagui sense contestar els mails. Per nosaltres, cap problema.

      Elimina
  5. Bon dia
    Sóc jugador de l'equip de beterans B de la Salle
    Premia. La lliga de Veterans B es per continuar jugant a hockey els que ja tenim certa edat i els que es retiren puguin continuar i ens facin correr una mica. Si a més es guanyen partits, dons collonut. I si guanyem la lliga, que no serà el nostre cas, doncs a jugar amb el bons
    Això si, de bon rotllo, i despres de jugar a sopar tots junts
    He llegit el vostre blog durant aquest any i aprofiteu la mínima per criticar o jutjar companys d'altres equips
    En el meu cas tinc mal record dels partits que hem jugat contra vosaltres (violència i males maneres)
    Només un exemple. Fa unes temporades vem baixar a jugar a casa vostre amb un sènior de la Salle ja que una hora abans ens va fallar el quart jugador. Només arribar us ho vem dir i us vem dir que no ens havía quedat alternativa, però que el partit el donaven com a perdut i per no suspendre'l en l'últim minut, fèiem una patxanga, pagavem l'àrbitre i despres a sopar. Vosaltres en contes d'acceptar la citiuació, us veu emprenyar i ens veu possar de volta i mitja
    Vosaltres teniu jugadors i qualitat per acabar en les primeres posicions de la lliga,... això si, intenteu pendre-us els partits de veterans amb mes bo rotllo
    He tingut la sort de fer dos partits amb el Barça de veterans,... ens van deixar jugar, no van ser violents i ens van cascar una bona pila de gols, i vem riure molt!!!!!
    Que us sembla!
    De debó us desitjo sort a la A i salut.
    Salutacions
    Edu

    ResponElimina