dimarts, 20 de juny del 2017

El nostre grup, a l'EVRICUP


En el grup, tenim el favorit i campió de les darreres edicions de l'EVRICUP, el portugués Parede F.C., amb una plantilla de luxe, formada per Antonio Domínguez (porter), Miguel Amorim (porter), Vítor Fortunato, Luís Duarte, Antonio Chorâo, Filipe Gaidâo, Ruí Gamboa, Paulo Santos, Luís Barros, Mario Sousa, José Marinho, Carlos Neves i Paulo Castela.


L'altre equip del grup és el H.C. Ottoruote Carbònia (Itàlia), un equip més asequible, tot i que es pot complicar amb el joc típic dels equips italians. Està format pels jugadors Marco Pala (porter), Cristian Cocco, Massimo Benatti, Carlo Pala, Paolo Matassa, Stefano Scutece i Simone Carnevali. El Carbònia es caracteritza per portar a diversos coaches en els torneigs, com Flavio Pala, Antonio Cannas, Sandro Saba, Oliveri Francesca i Fioraldo Cocco.


El conjunt calafellenc es presenta amb dues incorporacions interessants que poden donar major solidesa a l'equip. David Miranda i Mario Cuervo són els reforços de luxe per a un equip que ja té experiencia a l'EVRICUP. La resta de l'equip estarà format per Josep Maria Hernández (porter), Javi Luna, Jordi Cañellas, Miguel Ángel Perín, Xavi Esplugas i Ramon Ferré.


Tots els partits del grup es disputaran al Palacio de los Deportes de Oviedo, un escenari de luxe per a un torneig de luxe i un grup dels més forts del campionat.

VS

21/6/2017, a les 19:30 hores
Parede F.C. - C.P. Calafell
 
L'únic precedent entre els dos equips va ser a l'EVRICUP d'Holanda, l'any 2012, on el Parede es va acabar imposant el Calafell, per 7 a 2, en el darrer partit de la fase de grups. El primer temps va acabar en empat a un gol, però el Calafell va acusar el cansament i va pagar car l'estrena en un torneig internacional d'aquest prestigi.
 
VS
 
22/6/2017, a les 12:30 hores
H.C.O. Carbònia - C.P. Calafell
 
També hi ha un precedent entre el Carbònia i el Calafell, precisament, també, a l'EVRICUP d'Holanda, en el partit classificatori pel tretzè lloc. Els calafellencs van derrotar els italians, per 8 a 4. Aquí podeu veure el partit sencer.
 

VS
 
22/6/2017, a les 19:30 hores
H.C.O. Carbònia - Parede F.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada