diumenge, 8 de juny del 2014

Resultats de la jornada 26

El Cuatro Vientos tancava la seva participació a la lliga regular de la LCV, amb una victòria contundent a la pista del Calafell. El resultat va ser excessiu, ja que durant molts minuts, el Calafell va dominar el partit, en el primer temps. I, en la segona part, fins els darrers tres minuts, els dos equips havien aconseguit un sol gol per banda.

L'U.E. Horta arrencava un empat en la visita del C.E. Noia. El mateix feia el Ripollet en la seva visita a la difícil pista del Congrés. Els dos equips no es jugaven massa i van fer un partit molt disputat. El Mollet aconseguia guanyar el Malgrat, per 5 a 3, demostrant que podia haver estat en la Final Four d'enguany per nivell i qualitat, però no ha estat aixì, per ben poc.

Finalment, el Cerdanyola esgarrapava la promoció al Vilafranca, guanyant per un contundent 7 a 1 al Sant Celoni, mentres els vilafranquins no passaven de l'empat a Can Passanals. Amb aquesta combinació, el Vilafranca baixa de categoria, després d'una remuntada que havia fet a l'inici d'any que semblava haver-lo deixat fora de perill.