dimecres, 18 de juny del 2014

El Barça recupera el títol de campió


Aquest cap de setmana, s'ha disputat la Final Four de la LCV (Lliga Catalana de Veterans) i el F.C. Barcelona ha recuperat el títol de campió, després del parèntesi lamentable de l'any passat, on no es va jugar la final. Aquest cop, els blaugranes estaven més motivats i, tot i estar disputant l'EVRICUP, a Voltregà, han demostrat estar més motivats per a recuperar el títol de campió de la LCV.


El divendres es van disputar les semifinals de la lliga A, amb la victòria ajustada del F.C. Barcelona sobre el C.E. Noia (2-1) i la derrota del campió, el C.F. Cuatro Vientos, davant el debutant, el C.P. Malgrat (7-2). Això donava peu a una final inèdita, fins ara, entre els dos primers classificats de la lliga regular, el F.C. Barcelona i el C.P. Malgrat.


El diumenge pel matí, es disputava el partit de la promoció d'ascens entre el Cerdanyola C.H. i el C.T. Barcino "B". Els vallesans es van imposar per un contundent 8 a 1, demostrant el seu ofici i la seva experiència en la LCV. Per tant, un any més, el Cerdanyola aconsegueix mantenir la categoria.


Tot seguit, es disputava l'esperada final de la LCV "B", entre el C.P. Vilanova i el C.P. Cubelles. El derbi del Garraf acabava amb la sorprenent victòria cubellenca per 5 a 3, invertint l'ordre de la classificació de la lliga regular, on el Vilanova havia quedat primer. Per tant, el Cubelles es feia amb el títol de campió de la LCV "B". En el blog dels vilanovins podeu veure la galeria de fotos.


Finalment, es va jugar la final de la LCV "A", entre el F.C. Barcelona i el C.P. Malgrat. Els líders de la lliga regular no van fallar a la cita i van aconseguir una desitjada victòria, després de l'espantada de l'any anterior. El 8 a 4 final reflexa la superioritat blaugrana, amb gols de Gaby Cairo (5), Toni Rovira, Òscar Gonzàlez i un gol en pròpia porta del C.P. Malgrat.


Per tant, els blaugranes tornen a coronar-se campions de la màxima categoria de l'hoquei veterà, després de la Final Four de l'any passat, on van "cedir" el cetre al C.F. Cuatro Vientos, sense disputar la final. Aquest cop, els blaugranes estaven motivats per a aconseguir el títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada