dissabte, 7 de juny del 2014

¡QTF!



F.C. Barcelona - 11
C.P. Calafell - 4

El crit de guerra sempre que visitem el Palau és: ¡QTF! I així va ser, el Barça ens va F ben F. En un partit molt ofensiu, sense pressió ni defenses fèrries, els blaugranes van demostrar la seva superioritat i es van endur una nova victòria davant el Calafell. El millor del partit va ser l'actuació del porter calafellenc, David Tutusaus, que va fer unes intervencions espectaculars i dignes d'elogi. També hem de destacar el doblet del "Capi", Joan Tutusaus, que va triomfar al Palau.


Mai havíem jugat tant al Palau Blaugrana com ho estem fent ara, de veterans! Ahir, era el tercer cop que trepitgem el parquet blaugrana en menys de dos anys.


El partit es preveia molt ofensiu, veient el cinc del Barça. "Tino" Martínez, a la porteria, Iván Tibau, Miguel Plaza, Toni Rovira i Gaby Cairo, un equip ple de noms il·lustres de l'hoquei, fins i tot el Secretari General de l'Esport. A més, l'equip blaugrana no tenia cap canvi a la banqueta, així que no hi havia treva...


En el Calafell, "Cañi" era baixa per una lesió a l'esquena. Així que, amb un parell de canvis, afrontàvem un partit que seria molt llarg.


Les coses van començar força bé pel Calafell, quan Joan Tutusaus, en un contracop, marcava el primer gol calafellenc (0-1), als cinc minuts de joc.


Un Calafell tancat en zona i sortint al contracop estava creant problemes al conjunt blaugrana. Però el Barça rodava la bola i defensava a l'home, amb paciència i col·locació.


No obstant, l'empat blaugrana va arribar en una jugada de molta fortuna, quan Tibau, des de fora de l'àrea i des del darrera de la porteria, pràcticament, va aprofitar que el porter calafellenc estava al terra per fer-li rebotar la bola en l'esquena i que entrés de rebot.


El segon gol del Barça arribaria de xut per l'escaire, des de la frontal de l'àrea, inapelable. Miguel Plaza en seria l'autor. El Calafell tancat i vigilant el segon pal, obligava al Barça a fer llençaments llunyans i des de fora de l'àrea.


El conjunt verd-i-blanc va disposar d'algunes ocasions, al contracop, que "Tino" Martínez va resoldre de manera encertada. El porter local va tornar a brillar, sense una defensa sòlida davant seu.


El tercer gol blaugrana va arribar de penal, després de tocar la bola amb el peu en un jugador visitant. L'àrbitre va xiular una pena màxima un xic rigurosa. Toni Rovira no va fallar, xutant a l'escaire. Amb el 3 a 1, el Calafell no va defallir i va continuar jugant a bon nivell.


El Barça va tornar a marcar, mitjançant Ivan Tibau. Però, Javi Luna transformava una nova pena màxima, aquest cop en l'àrea blaugrana. El xut de Luna també va ser col·locat a l'escaire.



El 4 a 2 no era mal resultat pels visitants, però, abans del descans, el Barça marcava el cinquè, amb un xic de sort. Amb el 5 a 2 s'arribava a la mitja part.


Al descans, es van haver de repetir les fotografies, ja que la càmara habitual no tenia bateria i les fotos es van fer amb un altre mòbil que no va funcionar correctament. I com que les fotos són el més important... les vam repetir!



En el segon temps, novament el Barça marca. Però, el Calafell és capaç de fer el tercer, en un magnífic contracop entre Javi Luna i Epi. Espinosa marcava gairebé rematant damunt del porter blaugrana, "Tino" Martínez. Mentrestant, el "Cañi" disfrutava del partit, a la graderia.


El Barça va marcar dos gols més, en alguns dels contracops de què va disposar en el segon temps. L'equip visitant no defensava i sortia amb tres homes al contracop, deixant la defensa desguarnida.


No obstant, el porter David Tutusaus va estar immens i va aturar boles extraordinàries, fins i tot amb el clatell. En una de les millors intervencions, llençant-se com un porter de futbol a per la bola. En una altra, aixencant un peu salvador que rebutjava la pilota.


El Barça no trobava la rematada al segon pal de Toni Rovira, com és habitual. El Calafell sabia la jugada dels blaugrana i tapava bé el segon pal. No obstant, el Barça situava un home en el centre del quadre que creava superioritat ben a prop de porteria.



Però, va aparèixer el "Capi"! Un Joan Tutusaus molt inspirat marcava el seu segon gol de la nit i cinquè de la temporada. La jugada va ser de tiralínies, aprofitant la sortida del porter blaugrana per desviar la bola a mitja alçada i deixar-lo descol·locat.


A partir d'allí, el Barça va tornar a aprofitar la seva qualitat i l'escassa capacitat defensiva dels calafellencs per a posar l'onze a quatre definitiu en el marcador.


Tot i això, el Calafell va disposar d'alguns contracops que podien haver suposat algun gol més al seu favor, però els rebuigs defensius es convertien en nous contracops pels blaugranes, molt més efectius.


En definitiva, darrer partit de la temporada, darrer partit a la Lliga A i disfrutant com mai de jugar a hoquei amb els millors del món.


Sense cap dubte, el "Capi" va ser un dels herois de la nit i així ho va voler immortalitzar. Els seus dos gols al Palau van ser de les millors coses de la nit!


L'Epi i el "Capi" van voler fer-se una foto amb el "Tino" Martínez, entre els dos li havien marcat tres dels quatre gols que va fer el Calafell.


Al final, sopar a Casa Ferreiro, on Gaby Cairo, Epi, Joan Tutusaus i Perín van acabar explicant més de trenta acudits... impressionant! El sopar va ser espectacular, bo i divertit!


Alguns s'adormien... eren prop de les dues de la nit quan sortíem del restaurant!


I, encara, vam anar als llocs de moda de Barcelona... a Can Vies! Finalment, parada a l'autopista per fumar la darrera cigarreta després d'una nit orgàsmica en el Palau Blaugrana.

2 comentaris:

  1. Suerte el año que viene,aunque con vuestro equipo recuperareis pronto la categoría.

    ResponElimina