diumenge, 1 de juny del 2014

Jornada 26



Darrera jornada de campionat, on molts equips jugaran els partits ajornats que tenen. D'entrada, però, el campió visita el pavelló calafellenc. El Cuatro Vientos és clar favorit, però l'any passat li va costar guanyar a Calafell, després d'un 2-0 en contra als pocs minuts de joc. Ve a Calafell després de certificar el seu accés a la Final Four d'enguany, així que no s'hi juga res.

El dimecres, en un altra final pel Ripollet "A", visiten la pista del Congrés. Els barcelonins, molt amics dels jugadors del Ripollet, ja no es juguen res en aquesta temporada. Així que veurem qui s'endú els tres punts del partit.

El Cerdanyola té una nova final davant el Sant Celoni. Els verd-i-blancs han remuntat en el tram final de campionat i pretenen assolir la salvació sense haver de fer la promoció. El Sant Celoni està salvat, però vol culminar la temporada amb dignitat.

El Montbui reb el Vilafranca, un equip que se'ls atravessa sovint. Els vilafranquins necessiten els punts per a exprémer les opcions de permanència. El Montbui tanca una temporada irregular. Mollet i Malgrat no es juguen res. La derrota del Mollet davant el campió, la setmana passada, els deixa sense opcions d'estar a la Final Four. El Malgrat vol guanyar en una pista de les més complicades de la LCV, presentant la seva candidatura al títol, derrotant un dels grans de la LCV. Finalment, el Noia viatja a la pista de l'U.E. Horta amb la classificació assegurada per la Final Four. L'Horta no s'hi juga res. Per tant, es preveu un partit distret i sense tensió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada