dimarts, 3 de juny del 2014

Resultats de la jornada 25



La jornada 25 de la LCV va acabar amb la victòria ajustada del Cuatro Vientos sobre l'U.E. Horta, per 5 a 4. Els de Blanes volen el tercer lloc, per a evitar el Barça en les semifinals de la Final Four d'enguany. D'aquesta manera, podrien reeditar la final que no es va disputar l'any passat, davant el F.C. Barcelona, amb el permís del Malgrat.

El Noia Freixenet també vol la tercera plaça i, per això, va presentar tota la seva "artilleria" per a guanyar el Cerdanyola C.H. per un contundent 6 a 0. El primer temps, però, va acabar amb un resultat d'1 a 0 que deixava el partit molt obert. Però, en el minut 8 del segon temps, Cabestany marcava dos gols que sentenciaven el partit. El Cerdanyola es va seguir defensant fins a cometre la desena falta, transformada en gol per Guillem Cabestany, novament. Queral i Gallart van completar el marcador final.

El Mollet va vèncer a la pista del Vilafranca. Tot i això, la victòria no els serveix per a estar un any més en la final a quatre. La derrota condemna els vilafranquins a jugar la promoció, excepte un miracle final.

El Congrés va empatar amb el Malgrat, a sis gols, en un partit sense trascendència. No obstant, els dos equips volien demostrar el seu potencial i el Malgrat va aconseguir empatar, gairebé sobre la botzina final. Aquest punt, li donava matemàticament la segona plaça.

Finalment, el Barça es va imposar a un Calafell voluntariós, per 11 a 4, en el Palau Blaugrana. El partit va ser una festa pels dos conjunts, tant dins com fora de la pista. Primer classificat i últim, s'enfrontaven en un partit amb tot decidit, on el porter calafellenc va ser el millor home damunt la pista de parquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada