dissabte, 27 d’abril del 2013

Resultats de la jornada 20

Jornada 20 - 28 d'abril

dilluns 22
5   Vallès Calafell CP - Mollet HC   9
2   CF Cuatro Vientos - FC Barcelona   6
 dissabte 8 de juny
 7   CH Palafrugell - HC Montbui   8
 dimecres 24
6   Girona CH - UE Horta   3
dijous 25
2   Cerdanyola CH - CE Noia Freixenet   1
divendres 26
 3   CP Vilafranca - CP Congrés   7
Descansa: CP Sant Celoni A Lab. Feltor


Després de la derrota ajustada al Palau, el Vallès Calafell CP tenia un altre dels partits difícils del campionat. Aquest cop, el Mollet HC no volia sorpreses i va venir concentrat i motivat per a seguir la seva escalada per entrar a la Final Four. Amb un joc rapidíssim i endemoniat, va derrotar per 5-9 a un Calafell combatiu, però que no va tenir opcions d'aconseguir res positiu. La diferència de ritme de joc va ser important i el Mollet HC, amb un inspirat Raigoso, va passar com un coet pel Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El Girona CH va aconseguir una victòria important davant un rival directe en la lluita per no baixar de categoria, l'UE Horta. El resultat de 6-3 demostra la superioritat local vers l'equip barceloní. Amb aquests tres punts, el Girona CH eixampla distàncies amb els cuers, però té pendent el recurs de Protest que el Vallès Calafell CP va fer en el seu desplaçament a Girona per alineació indeguda del seu porter.

El Cerdanyola CH va donar la sorpresa de la jornada al vèncer al CE Noia Freixenet per 2-1. El partit va ser ajustadíssim i els porters van tenir una actuació magnífica per a evitar un marcador major. Finalment, el CP Congrés va guanyar el CP Vilafranca, a la capital de l'Alt Penedès, per 3-7. Pel què sembla, els barcelonins van ser superiors en tot moment al Vilafranca.

El partit entre dos dels favorits a guanyar el títol es va disputar el passat 13 de maig i va acabar amb victòria dels líder, el FC Barcelona, davant un CF Cuatro Vientos que sembla haver-se desinflat un pèl, darrerament. Amb aquests tres punts, els blaugranes asseguren el primer lloc de la lliga, abans de disputar la Final Four.

El partit entre el CH Palafrugell i l'HC Montbui es va disputar el 8 de juny, dins el torneig de Palafrugell. Els dos equips van pactar que el resultat servís per a la lliga. La victòria va somriure al Montbui, per un ajustat 7-8.

Lliga B

dilluns 22
5   CT Barcino - CP Malgrat   10
dijous 25
0   G.E.i E.G. - UE La Garriga  4
divendres 11
5   HC Esplugues - CP Sant Celoni B Lab. Feltor   2
5   CP Vilanova - CE La Salle Bonanova   0
1   CH Ripollet B - CH Ripollet A   4
Descansen: CH Valldoreix i CP Cubelles

A la lliga B, el CP Malgrat continua demostrant que és l'equip més fort de la categoria i, gairebé, va sentenciar el campionat guanyant a una de les pistes més difícils, la del CT Barcino. D'aquesta manera, es va refer de la derrota que va patir en la primera volta per 9-10 davant el CT Barcino, a Malgrat. Novament, amb forces gols, el CP Malgrat va tenir un partit on va patir en defensa. El Barcino mai va posar-se per davant en el marcador, però aconseguia escurçar distàncies de manera perillosa amb el seu ofici habitual.

La UE La Garriga va vèncer, amb solvència, a la pista difícil del G.E.i E.G. de Girona. Els garriguencs estan fent un molt bon campionat i la victòria a la pista dels gironins és de prestigi. El CP Vilanova es desfeia, al Pavelló de Les Casernes, del CE La Salle per 5-0. Els vilanovins van demostrar la seva millor qualitat, deixant la porteria a zero davant un conjunt voluntariós. L'HC Esplugues també demostrava ser superior al Sant Celoni B, guanyant per 5-2.

En el derbi de Ripollet, entre el B i l'A, no s'ha demostrat la diferència que hi ha entre els dos equips a la classificació. El CH Ripollet B ha plantat cara al seu homòleg de l'A i només ha perdut 1-4, en un partit molt ajustat. El CH Ripollet A resta segon a la classificació i és un dels clars favorits per a tornar a la lliga A, l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada