dissabte, 20 d’abril del 2013

Nit d'acudits a Casa Ferreiro


Magnífic sopar dels veterans del Barça i del Calafell, després d'un partit disputat, en el què hi havia ganes de tornar a repetir la nit d'acudits que vam viure al Lizarrán. Així va ser i els veterans dels dos equips van vèncer les bateries de la càmara i van fer un repertori d'acudits tant ampli que no els vam poder gravar tots!


El lloc escollit va ser Casa Ferreiro, amb un menú assequible vam menjar d'allò més bé i ens ho vam passar millor! Els veterans del Barça es van quedar tots i no es volien perdre el sopar més divertit de la temporada amb l'equip amb més anècdotes i més bon humor de la lliga.


Per començar no va faltar el pernil...


...i el pà amb tomàquet!


Els veterans van omplir el restaurant i es va quedar petit. Van haver de dividir les taules per a poder-hi cabre tots! Ningú es volia perdre aquesta nit inoblidable.


Un bon bacallà per a començar a sopar, amb molt de gust i molt melós...


Els veterans dels dos equips i els acompanyants van sopar d'allò més a gust i van riure amb els acudits fins més enllà de les dues de la nit.


Les anècdotes de Malgrat, de l'any passat, van ocupar bona part del sopar. Els dos equips reien i explicaven aventures per a no dormir!


El "Capi" no va estar especialment inspirat, segurament no esperava l'allau d'acudits que va explicar l'Epi, en plena ratxa.


Dels plats va quedar ben poca cosa...


La Núria i el Josep Maria es miraven amb cara d'enamorats!


Bon paper dels veterans en el partit que calia celebrar-ho de debò!


El Ramon i la Soraya també van immortalitzar l'ocasió!


La tarta de Santiago tancava un sopar magnífic i amb molt bona harmonia entre els dos equips.


El David va voler fer-se la foto amb el Gaby Cairo i el "Tino" Martínez que, encara, desperten passions i són els ídols que vam tenir quan érem jugadors en actiu.


Per acabar, i com no podia ser d'una altra manera, us posaré tots els vídeos d'acudits que es van poder gravar. No us ho perdeu!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada