diumenge, 14 d’abril del 2013

Resultats de la jornada 18

Jornada 18 - 14 d'abril

dilluns 8
1   Vallès Calafell CP - HC Montbui   4
7   CF Cuatro Vientos - UE Horta   1
dimarts 9
3   CH Palafrugell - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   3
 dimecres 10
 8   CE Noia Freixenet - CP Congrés   1
dijous 11
2   Cerdanyola CH - Mollet HC   6
divendres 12
1   CP Vilafranca - FC Barcelona   7
Descansa: Girona CH


La cinquena jornada de la segona volta del campionat va començar amb la victòria de l'HC Montbui al Pavelló Joan Ortoll. El "Xinu" va ser l'home que va marcar la diferència i va fer els quatre gols davant el Vallès Calafell, tot i la gran actuació del porter local, David Totosaus. També dilluns, l'UE Horta va encaixar una contundent derrota a la pista del CF Cuatro Vientos. El conjunt de Blanes s'imposava per 7-1 i seguia segon a la classificació de la lliga A.

El CH Palafrugell va sorprendre el Sant Celoni i va ser capaç d'esgarrapar un punt en un partit on sortia, a priori, amb poques possibilitats. Està clar que la lliga s'ha de jugar i és molt igualada, especialment en els desplaçaments costa moltíssim puntuar. El Palafrugell vol sortir de la zona de perill i amarrant els partits de casa ho aconseguirà.

A Guillem Cabestany va recórrer el CE Noia Freixenet per a derrotar un dels adversaris principals en la lluita per entrar a la Final Four d'enguany. Els de Sant Sadurní van apallissar per 8-1 al Congrés. La crònica dels barcelonins ho diu tot!

El Mollet HC s'està recuperant del mal inici de campionat i sembla haver posat la directa per entrar en una nova Final Four. Aquest cop, va guanyar de forma solvent, a domicili, el Cerdanyola CH, l'equip en ratxa que havia encadenat un seguit de bons resultats que l'havien deixat a prop de les posicions de privilegi.

El FC Barcelona, proper rival del Vallès Calafell CP, no va tenir cap problema per guanyar a la capital de l'Alt Penedès al difícil i experimentat equip del CP Vilafranca per 1-7. El resultat demostra la superioritat blaugrana i el permet continuar com a líder intractable, amb només una sola derrota.

Lliga B

dilluns 8
0   CT Barcino - CP Cubelles   2
dijous 11
2   G.E.i E.G. - CH Ripollet A   5
divendres 12
3   HC Esplugues - CH Valldoreix  7
3   Sant Celoni B Lab. Feltor - UE La Garriga   6
3   CH Ripollet B - CE La Salle Bonanova   0
Descansen: CP Vilanova i CP Malgrat

La jornada 18 de la lliga B va començar amb una sorprenent victòria del CP Cubelles, a la difícil pista del CT Barcino, per 0-3. Els locals es van quedar sense marcar, en un partit un tant accidentat pels jugadors barcelonins. El CP Cubelles va demostrar un gran ofici, davant un dels equips de la lliga que més en té, precisament.

El CH Ripollet A continua imparable en la seva lluita per a recuperar la categoria perduda, aquest cop derrotant el GEiEG a domicili, una pista complicada per tothom. Però els vallesans van guanyar amb solvència i ofici per 2-5.

El divendres, el CH Valldoreix i l'UE La Garriga complien els pronòstics de vèncer en dues pistes assequibles per ambdós equips. El Ripollet B també aconseguia una victòria solvent davant el conjunt del CE La Salle Bonanova per 3-0. El marcador demostra que va ser un partit on van brillar les defenses i els atacs no van estar massa fins. Al final, quarta victòria del CH Ripollet B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada