dilluns, 29 d’abril del 2013

Jornada 21 - 5 de maig

Jornada 21 - 5 de maig

dimecres 1
FC BarcelonaCH Palafrugell
 CE Noia Freixenet - CP Vilafranca
dijous 2
CP Congrés - Vallès Calafell CP
 divendres 18
UE Horta - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
Mollet HC - CF Cuatro Vientos
HC Montbui - Girona CH
Descansa: Cerdanyola CH


Després d'un cap de setmana intens a Malgrat de Mar, es reprèn la lliga catalana de veterans amb un partit entre el Barça i el Palafrugell que té un clar color blaugrana. El partit, però, amb més expectació és el derbi comarcal de l'Alt Penedès entre el CE Noia i el CP Vilafranca. Segur que els de Sant Sadurní voldran continuar lluitant per a entrar a la Final Four i portaran la seva millor artilleria per a derrotar els vilafranquins.

El Vallès Calafell CP es desplaça dijous a la pista descoberta del CP Congrés. Esperem que no ens quedem glaçats a la fresca i faci una bona vetlla per a poder gaudir d'un magnífic partit en una de les pistes mítiques de l'hoquei barceloní. El Sant Celoni visitarà la pista de l'UE Horta en un partit en el què surt com a favorit. L'Horta vol sortir del pou, però el Sant Celoni té més qualitat per a guanyar el partit. Veurem què passa!

En aquesta jornada, el Mollet HC rep el CF Cuatro Vientos, en un partit entre segon i tercer classificat. Dos equips que estan en plena forma i que han protagonitzat una remuntada espectacular en el campionat per a assolir dues places per a la Final Four que semblen tenir, gairebé, assegurades.

Finalment, l'HC Montbui rep un difícil Girona CH que està lluitant per a sortir de la part baixa de la classificació. Els de Santa Margarida ja van empatar a la pista gironina i intentaran imposar la seva força a casa per a derrotar un dels equips més irregular del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada