dissabte, 20 d’abril del 2013

Classificació de la jornada 19

 

Després de la jornada 19 de la lliga A de veterans, la classificació queda encapçalada pel FC Barcelona, amb 45 punts, i tancada pel Vallès Calafell CP, amb dos punts. El 5-4 del Palau Blugrana reflexa la igualtat que hi ha a la lliga, tot i la diferència espectacular de punts entre els dos conjunts.


El CF Cuatro Vientos segueix en segon lloc, el CP Sant Celoni A en el tercer, l'HC Montbui continua quart, però el Mollet HC es col·loca en cinquena posició, després de moltes jornades ocupant llocs de mitja taula. Els vallesans han aprofitat els empats dels seus rivals i, amb una bona ratxa de victòries, s'han emparrat fins els llocs d'honor que donen accés a la Final Four d'enguany. Empatats a punts amb els de Santa Margarida, el conjunt del Mollet HC torna a ser un dels màxims favorits per endur-se el campionat.

Noia, Congrés i Cerdanyola continuen lluitant per entrar dins aquests llocs de privilegi. Per darrera, CP Vilafranca, Girona CH i CH Palafrugell es disputaran la promoció. Les places de descens semblen estar adjudicades a l'UE Horta i al Vallès Calafell CP. Però ningú es donarà per venut fins el final. Cal jugar-ho tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada