dissabte, 27 d’abril del 2013

Classificació de la jornada 20

 

Després de la jornada 20, a manca de sis jornades pel final, pocs equips han disputat tots els partits previstos. L'exemple més clar són el Girona CH i el CH Palafrugell, amb catorze partits de divuit o dinou possibles. Només el Cerdanyola CH ha estat capaç de disputar tots els partits, tot i que el Girona CH no es va presentar a la seva pista i, per aquest motiu, els gironins van ser sancionats amb la pèrdua d'un punt. També ho ha estat, darrerament, el CH Palafrugell per no presentar-se a jugar a la pista de l'UE Horta. La lliga es farà llarga pels dos conjunts. Ja s'escampa el rumor que els de la Costa Brava no faran equip l'any que ve i això podria fer-los ocupar una de les places de descens.


Per la part alta de la classificació, el Barça continua imparable, tot i haver ajornat el seu partit amb el CF Cuatro Vientos (segon classificat). El Mollet HC escala posicions i es col·loca tercer classificat, seguit pel CP Congrés. Els dos equips han aconseguit una victòria important aquesta setmana. El Sant Celoni, el Montbui, el Cerdanyola i el Noia encara mantenen les possibilitats d'entrar a la Final Four.

A la part baixa, les coses s'apreten després de que el Palafrugell no es presentés a Horta per a disputar el partit. I, a més, si el Comitè de Competició dóna els punts del Girona-Calafell als cuers, tot queda en un puny. Qui sembla estar fora de perill, però, és el CP Vilafranca. Els de l'Alt Penedès, amb una sola victòria gairebé s'assegurarien estar presents a la lliga A la propera temporada. Potser no els caldrà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada