dissabte, 20 d’abril del 2013

Resultats de la jornada 19

Jornada 19 - 21 d'abril

dimecres 17
0   UE Horta - CH Palafrugell   0 (*)
dijous 18
5   FC Barcelona - Vallès Calafell CP   4
4   CP Congrés - Cerdanyola CH   4
divendres 19
3   HC Montbui - CF Cuatro Vientos   5
7   Mollet HC - CP Vilafranca   2
0   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Girona CH   0 (*)
Descansa: CE Noia Freixenet


La jornada 19 de la lliga A començava amb la bona imatge i bon joc del Vallès Calafell CP en el Palau Blaugrana, on el Barça va suar per a derrotar els verd-i-blancs. El 5-4 final reflexa la igualtat que hi va haver en el marcador, tot i que el Barça va controlar bona part del partit. Els calafellencs van saber jugar al Barça per a no sortir golejats, aprenent dels errors del partit de la primera volta i, al final, van tenir les seves opcions d'aconseguir l'empat.

El Cerdanyola aconseguia un important empat a la pista descoberta del CP Congrés. La joventut del Congrés va ser contrarrestada per la veterania i experiència dels vallesans. Amb un porter molt encertat i el davanter Toni en plena inspiració, el Cerdanyola aconseguia aturar els atacs barcelonins amb una defensa molt ben treballada. El marcador va ser amb constants alternatives, però la igualtat dels dos equips es va reflexar en el definitiu empat a quatre. Al Congrés van acabar un xic perduts!

D'altra banda, el Mollet HC torna a recuperar el bon joc i els llocs de privilegi. El contundent 7-2 davant el CP Vilafranca demostra que els vallesans volen tornar a disputar la Final Four, després d'haver protagonitzat una remuntada espectacular en el campionat.

En el partit entre l'UE Horta i el CH Palafrugell, els visitants no es van presentar a disputar el partit. La Federació ha donat els tres punts a l'UE Horta i ha restat un punt al CH Palafrugell.

El partit entre l'HC Montbui i el CF Cuatro Vientos es va disputar el passat dijous 25 d'abril, amb victòria visitant per 3-5. Els de Blanes van tornar la derrota que havien sofert a casa, en la primera volta del campionat, davant els de l'Anoia.

La Federació ha resolt donar els tres punts al CP Sant Celoni, en el seu partit davant el Girona CH.

Lliga B

dilluns 15
2   CE La Salle Bonanova - CT Barcino  10
11   CP Malgrat - CH Ripollet B   0
dimarts 16
4   CH Valldoreix - G.E.i E.G.   2
dimecres 17
10   UE La Garriga - HC Esplugues   6
divendres 19
5   CP Cubelles - CP Vilanova   8
Descansen: Sant Celoni B Lab. Feltor i CH Ripollet A

A la lliga B, el CT Barcino golejava a domicili a un fluix conjunt de La Salle Bonanova, per 2-10. En la segona meitat, el conjunt local va sortir amb més força, però la veterania i l'ofici del Barcino es va acabar imposant i controlant el partit.

El líder, el CP Malgrat, va guanyar contundentment a un Ripollet B que va ser incapaç de marcar. El CH Valldoreix patia per a aconseguir la victòria davant un G.E.i E.G. lluitador, per 4-2. La UE La Garriga aconseguia marcar deu gols a l'HC Esplugues, un dels equips amb millors porters del campionat. Però els visitants van plantar batalla fins el final, amb sis gols.

El derbi del Garraf va despertar força expectació i el pavelló cubellenc es va omplir de personalitats i d'un centenar de persones que animaven el CP Cubelles. No obstant, els locals no van poder trobar el seu nivell de joc habitual i el CP Vilanova va anar per davant en tot moment. Al final, 5-8 pels vilanovins que recuperen moltes opcions d'ascens a la lliga A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada