dissabte, 1 de desembre del 2012

Resultats de la jornada 5

Jornada 5 - 2 de desembre

dimecres 28.
4   UE Horta - CF Cuatro Vientos   7
dijous 29.
 3   CP Congrés - CE Noia Freixenet   4
6   FC Barcelona - CP Vilafranca   3 
divendres 30.
6   HC Montbui - Vallès Calafell CP   4
4   Mollet HC - Cerdanyola CH  0
0   CP Sant Celoni A Lab. Feltor -  CH Palafrugell   0 (*)
Descansa: Girona CH


La cinquena jornada de la lliga A de veterans començava amb la victòria del CF Cuatro Vientos a la pista de l'UE Horta. Poc a poc, els de Blanes es van situant a la part alta de la taula, on li correspon a un equip de la seva categoria i nivell.

El partit més equilibrat de la jornada, segurament, el va guanyar el CE Noia Freixenet a la difícil pista del CP Congrés per 3-4. Excel·lent resultat pels visitants que es col·loquen en segon lloc de la classificació i es converteixen en un dels favorits per disputar la Final Four 2013.

El partit del Barça amb el Vilafranca es va disputar el dijous, l'endemà del previst inicialment. El Vilafranca va fer un bon paper i demostra que no és l'equip que va patir l'any passat per no baixar de categoria. És un equip endressat i que sap disputar amb experiència els partits de la competició. Per això, tot i la derrota davant del Barça, es tracta d'un bon resultat pels visitants.

Un partit igualat el que es va viure a Can Passanals, on l'equip local, l'HC Montbui, va assolir una disputada victòria per 6-4, davant un combatiu Vallès Calafell CP. Els dos equips debutants a la categoria volien aconseguir la victòria i, al final, el Montbui va fer valer el factor camp.

El Mollet HC derrotava per un clar 4-0 al Cerdanyola, amb aquesta victòria es va situant ja, poc a poc, en les posicions que mereix un equip que l'any passat va disputar la Final Four. El duel vallesà es va decantar pels locals, però els visitants van ajustar una bona defensa que va posar les coses difícils als de Mollet.

El darrer partit de la jornada, entre el Sant Celoni A i el Palafrugell no es va disputar, la Federació va donar els punts als locals, ja que el CH Palafrugell va anul·lar el partit i mai va posar data per a jugar-lo.

Lliga B

dilluns 26.
1   CE La Salle Bonanova - CH Ripollet B   2
dimarts 27.
2   CH ValldoreixHC Esplugues   0
dimecres 28.
3   UE La GarrigaSant Celoni B Lab. Feltor   1
divendres 30.
4   CH Ripollet A - G.E.i E.G.   2
3   CP Cubelles - CT Barcino  4
Descansen: CP Vilanova i CP Malgrat

La jornada de la lliga B de veterans començava amb una victòria del CH Ripollet B a la pista del CE La Salle Bonanova, per un ajustat 1-2. També va guanyar de forma ajustada el CH Valldoreix, per 2-0, a l'HC Esplugues, el porter visitant va tenir una excel·lent actuació i va aguantar el seu equip. Però el Valldoreix va demostrar perquè l'any passat va ser el segon classificat de la competició.

L'UE La Garriga acostuma a vendre cara la seva pell i més a la seva pista, així ho va comprovar el Sant Celoni B que va caure derrotat per 3-1 en el seu partit d'aquesta jornada. Els garriguencs han començat forts la competició i tornaran a ser un dels equips a tenir en compte per ocupar els llocs de privilegi de la categoria.

Ahir, divendres, es van disputar dos partits més que enfrontaven dos equips forts de la categoria a cada un d'ells. En el primer duel, el Ripollet A va guanyar per 4-2 al sempre difícil G.E.i E.G. de Girona. En l'altre, la veterania del CT Barcino s'imposava a la complicada pista del CP Cubelles. Primera derrota pels del Garraf que havien començat molt bé la competició enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada