dijous, 13 de desembre del 2012

Líders en sopars a la lliga A



El sopar després del partit amb el Barça va ser al Lizarrán, novament. El Josep Portillo ens va acompanyar en el partit i, després, en el seu establiment. L'hem posat de moda com el millor lloc per anar a sopar de la lliga A i els equips que venen així ho manifesten. El Barça també ho va poder comprovar! El sopar va donar molt de sí, hi va haver bon ambient, bon rotllo, anècdotes, històries, "hielos" i molts acudits.



La victòria a la taula va ser pels calafellencs. Així ho manifestava el Tino Martínez, l'endemà del partit, pel Twitter. Està clar que som els líders en sopars de la lliga A!


L'altre costat de la taula tampoc es va quedar sense sortir a la foto. La cambrera del Lizarrán está molt ben ensenyada i ja fa els deures sense que li diguin res. Mireu quina qualitat fotogràfica!


El Lizarrán es va voler lluïr en una visita tant excepcional com esperada, la del Barça. I va demostrar que no només té prou qualitat per jugar a la lliga A, sinó per anar líders en solitari.


Mireu quina pinta tenia l'extrem de la taula!


Plats coneguts, amb alguna que altra novetat...


Felicitats Josep, pel liderat en sopars de la lliga A! Sou uns cracks de la cuina.


El Josep Maria Palau també es va apuntar al sopar!


I la distensió i el bon ambient es van notar i força. Jugadors dels dos equips van arrencar a explicar acudits que, en breu, us posarem íntegrament al blog. Cal dir que els veterans del Calafell van guanyar per golejada, però Gaby Cairo es va defensar força bé.


El Lluís Segarra també va demostrar les seves habilitats amb el mòbil. I el Lluís Coll estava satisfet pels seus dos primers gols a la Lliga de veterans.


El "capi" i l'Epi van ser els animadors de la nit, arrencant a explicar acudits. Cairo s'hi va sumar i volia deixar el pavelló ben alt del Barça.


El Tutus s'ho va passar d'allò més bé, en un extrem de la taula.


I el Josep Maria anava vestit per l'ocasió!


Després de marxar els jugadors del Barça, només es va quedar el Miquel Plaza. Els veterans del Vallès Calafell CP van aprofitar per prendre alguns "hielos" i acabar de passar una nit extraordinària.


Tot i la contundent derrota, va quedar evidenciat que som líders en els sopars de la lliga A! En això, ningú ens supera. Força vetes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada