dissabte, 15 de desembre del 2012

Resultats de la jornada 6

Jornada 6 - 16 de desembre

dilluns 10.
0   Vallès Calafell CP - FC Barcelona   11
2   CF Cuatro Vientos - HC Montbui   6
dimarts 11.
3   CH Palafrugell - UE Horta   3
dimecres 12.
5   Girona CH - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   5
dijous 13.
2   Cerdanyola CH - CP Congrés   3
divendres 8 de febrer.
1   CP Vilafranca - Mollet HC   5
Descansa: CE Noia Freixenet


La sisena jornada de la lliga A de veterans va començar amb la golejada blaugrana al pavelló Joan Ortoill, per 0-11. El Vallès Calafell CP no va poder aturar el bon joc blaugrana, però mereixia haver marcat alguns gols. Els pals i el porter, Jordi "Tino" Martínez, ho van impedir.

La sorpresa de la jornada la va protagonitzar l'HC Montbui, guanyant a la difícil pista del Cuatro Vientos, de Blanes, que comptava amb Joan Ayats com a reforç de luxe. Els de Montbui van fer un festival de joc i es van endur la victòria per 2-6. Amb aquests tres punts escalen posicions i es situen amb nou punts, en els primers llocs de la classificació.

Un altre resultat sorprenent és l'empat de l'Horta davant el Palafrugell, l'altre equip que ho havia guanyat tot. L'equip de l'Horta aconsegueix, així, un valuós puntet en una pista complicada. L'empat es va repetir entre el Girona CH i el CP Sant Celoni, aquest cop a cinc gols. (No obstant, la Federació ha retirat els punts al Girona CH i ha donat com a guanyador al CP Sant Celoni A). Això demostra la igualtat que té aquesta edició de la lliga catalana de veterans, els punst es sumen d'un en un!

El darrer partit de la jornada va ser entre el Cerdanyola CH i el CP Congrés, amb victòria ajustada pels viitants, per 2-3. Aquest resultat també demostra la dficultat de treure punts en camp contrari. El Cerdanyola va vendre cara la seva pell davant un equip més jove, com el Congrés.

El partit entre el Vilafranca i el Mollet es va jugar el dia 8 de febrer del 2013. La victòria va ser pel conjunt visitant, per 1-5. El Mollet HC sortia de les posicions de perill, amb aquest resultat important, i escalava posicions en la classificació.

Lliga B

dilluns 10.
7   CT Barcino - CE La Salle Bonanova   4
dijous 13.
4   G.E.i E.G. - CH Valldoreix   4
divendres 14.
2   HC Esplugues - UE La Garriga   4
3   CP Vilanova - CP Cubelles   3
1   CH Ripollet B - CP Malgrat   12
Descansen: Sant Celoni B Lab. Feltor i CH Ripollet A

A la lliga B, la Salle Bonanova li va posar difícil les coses al CT Barcino. A la primera part, un sorprenent empat a dos gols, deixava obert el partit. A la segona, però, el Barcino va tirar d'ofici i va poder vèncer per 7-4. La victòria en el derbi, doncs, es quedava a casa.

L'empat entre els gironins del GEiEG i el Valldoreix demostra la igualtat que té aquest any, també, la lliga B de veterans. Els de Sant Cugat no van poder superar el reforçat GEiEG a la seva difícil pista. Per tant, un punt pels dos equips que continuen sumant.

La UE La Garriga vencia a la pista de l'Esplugues que, aquest any, compta amb Joan Ramon De Moya a la porteria, a més del porter que tenia l'any passat, Manel Estrada. Per tant, difícil pels equips de batre aquesta porteria. Però està clar que amb uns bons porters no es guanyen només els partits, els jugadors també han de fer gols i l'Esplugues només en va poder fer dos a l'equip garriguenc.

El CP Cubelles aconseguia un empat valuós a la pista del CP Vilanova, 3-3. El conjunt local tenia avantatge en el marcador per 3-1, però els cubellencs van empatar el partit i, en l'últim instant, van estar a punt d'aconseguir la victòria. Partit dur i amb targes. El resultat demostra el potencial dels dos equips aquest any, cadidats a ocupar les places de privilegi. No obstant, el Vilanova sabia aquesta setmana que la Federació li retirava els punts davant el Barcino, més un de sanció. Amb aquesta decisió el conjunt vilanoví queda a mitja taula.

Per acabar, el CP Malgrat va golejar a domicili el CH Ripollet B, per 1-12, demostrant la seva major competitivitat i superioritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada