diumenge, 2 de desembre del 2012

Menú: Montbui-Calafell amb patates!


Els dos equips van compartir taula després del partit, en el mateix pavelló de Can Passanals, tot un luxe! L'ambient era distès i es van comentar jugades del partit que no havia estat com els dos de l'any passat. Tot i així, els dos equips van conjurar-se per mantenir la categoria i repetir l'any que ve el mateix sopar i bon ambient de sempre.


Les estovalles van servir per fer d'anunci a l'entrada del pavelló. El partit era d'interès pels vilatans de Santa Margarida que, cada divendres, poden veure hoquei de qualitat entre el segona catalana i els veterans. Segur que enguany disfrutaran de valent!


Els jugadors del Vallès Calafell CP estaven pensatius després del partit per no haver pogut guanyar, però orgullosos i satisfets amb l'actitut de l'equip, mostrant-se convençuts d'haver corregit els errors dels primers partits i de la victòria en el següent enfrontament.


El sopar va ser digne de la lliga A, carnsalada, butifarra, amanides, patates braves, calamars a la romana, croquetes i unes bones birres...


Els calafellencs van gaudir del sopar i van comentar les jugades que havien succeït durant el partit, especialment a la seva àrea. Però també van presumir d'alguns gols que havien marcat.


"L'aranya negra" es mostrava satisfet d'haver recuperat el to habitual i de la seva brillant actuació en el partit. El David Comte celebrava el gol aconseguit, el sisè pel seu equip. I el Parera mostrava la cara de satisfacció al veure el què s'anava a menjar...


L'amanida no va tenir èxit, és la única cosa que va sobrar després del sopar.


El Jofre se la mirava, però ni una sola queixalada!


L'Albert Piñol, afortunadament recuperat ja per tornar a jugar, no es va atrevir a fer-ho per la competitivitat que havia tingut el partit. Segur que en el proper podrà debutar, així ho esperem!


Al final, el millor del sopar, les postres!


Els calafellencs triaven les pastes que hi havia damunt la taula i, fins i tot, els feien fotografies pels amics! En definitiva, bon sopar que esperem poder tornar a repetir ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada