dissabte, 10 de setembre del 2022

Semifinalistes de la IX Taça Latina

C.P. Calafell - 3

Alcobacense - 3

A semis!!!! Necessitàvem un empat i hem empatat (3-3), davant un combatiu Alcobacense (Portugal). Gols: Luna, Romario i Prieto.

El Calafell ha començat el partit amb respecte pel rival, sabedors que eren un conjunt portuguès i que havien d'estar atents durant tot el partit i no entrar en el seu joc.

Els verd-i-blancs han començat marcant, amb gol de Javi Luna. L'Alcobacense ha empatat en un penal que no era, uns peus inexistents dins l'àrea que l'àrbitre ha xiulat. Dos minuts després, el col.legiat ha compensat, xiulant peus dins l'área portuguesa. Però, Prieto no ha pogut transformar-lo. Amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans.

En el segon temps, Romario i Prieto han donat avantatge en el marcador (3-1). Romario ha disposat d'una falta directa per a fer el quart. Però, els portuguesos han empatat en cinc minuts (3-3). El Calafell tenia el partit controlat. Però, un gol portuguès el deixava eliminat del torneig.

En els últims 4 minuts, el Calafell s'ha dedicat a aguantar el resultat, obrint l'enorme pista de parquet i movent la bola. Però, els portuguesos pressionaven i han disposat d'alguna ocasió per a guanyar. Al final, classificats per la semifinal de la IX Taça Latina, repetint la millor classificació en aquest torneig, des de Fuengirola.