dissabte, 10 de setembre del 2022

Increíble: Campions del món!

Increíble: Som campions de la Taça Latina!!!!! Un partit memorable, amb un resultat tant ampli com inesperat (7-1), davant un equipàs argentí, l'Estudiantil Porteño, ple d'internacionals. Bon joc i espectacle, golassos i jugades de tiralínies, un somni dels més humits... mare de Déu senyor!!!! Ja tenim una Taça!!!! 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽🏆

Guanyar la final semblava impossible, abans de començar. El rival havia derrotat al favorit i totpoderós Grado asturià de Garrote i Toni Sánchez, a la tanda de penals. Els argentins eren favorits per a endur-se el títol i el Calafell sortia mentalitzat per a fer un bon paper.

Tant ha estat així que, als 30 segons, els verd-i-blancs han marcat el primer gol, a través de Romario. Ha agafat una bola morta i l'ha col.locat a l'escaire, sorprenent el porter argentí. La cosa començava bé.

Esplugas ha marcat el segon, també, de ganxo a l'escaire. Romario ha fet el tercer, posant el 3-0, en el marcador. El resultat era molt clar i sorprenent. Però, molt just i merescut. Amb aquest marcador s'arribava al descans. Genís completava un nou "rosco", amb una actuació brillant. Els argentins havien disposat d'un penal. Però, el segon temps ha començat d'una manera trepidant, amb dos gols de David Prieto i un de Xavi Esplugas. El 6 a 0, al minut 30, deixava sentenciada la final.

Els argentins han marcat de penal, el gol de l'honor. Palau ha tocat la bola, però no l'ha pogut aturar. No obstant, Prieto ha completat el seu hat trick particular, amb un contracop en solitari, aixecant la bola i picant per damunt del cos del porter.

Final i victòria històrica... ja tenim una Taça Latina. Felicitats al JM que ha dut al món dues nenes que han portat un pà i una Taça sota el braç. Ja no som només els campions del tercer temps... som Campions del món llatí! Campions del món!