divendres, 9 de setembre del 2022

Líders del grup C


C.P. Calafell - 8

Moura - 1


Segona victòria (8-1), davant del Moura (Portugal). El primer lloc del grup C està més aprop. Els italians del Pordenone ha empatat amb l'Alcobacense. Per tant, demà, a les 9 del matí, davant els portuguesos d'Alcobaça, ens juguem el pas a les semifinals. Gols: Romario (3), Tutus (2), Prieto (2) i Perín.



El Calafell ha estat molt superior al Moura (Portugal), durant tot el partit. Rivi ha estat titular. Esplugas l'entrenador, discutit pels companys que ha creat malestar a la plantilla, deixant el Capi a la banqueta i obligant a fer quadre, a 5 minuts pel final.


Però, l'estratègia li ha sortit bé. L'equip ha jugat endollat, tot i haver estat 24 hores sense dormir, haver sortit de festa fins les 4 de la matinada i haver esgotat les existències de cervesa del sud de Portugal.


Jugades de combinació i movent ràpid la bola han permès golejar, en un partit on desconeixíem el rival. Genís Anfruns ha deixat la porteria a zero, primer "rosco" de Genisao.


Palau també ha aguantat l'equip, en el segon temps. Romario ha marcat un nou hat trick, per a donar avantatge a la taronja mecànica.



Però, el gran triomfador del partit, MVP i bigolejador ha estat el gran capità, Joan Totosaus "Tutus". Gairebé aconsegueix el tercer, amb una bola empalmada en alçada, al segon pal, que ha tocat la creueta. Ha sortit motivat, per la seva suplència, i esperonat per això, ha marcat dos gols fent de rematador dins l'àrea. Sense cap dubte, li ha posat difícil la presa de decisions al Xavi Esplugas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada