dissabte, 10 de setembre del 2022

Brutal! El Calafell, a la final.

C.P. Calafell - 4

Escola Livre d'Azeméis - 2

Brutal! El Calafell passa a la final de la IX Taça Latina Alenquer 2022. Fita històrica dels verd-i-blancs, guanyant (4-2) l'Escola Livre de Azeméis, en una semifinal molt intensa.

Els calafellencs han arrencat perdent, 1 a 0. Una bola rebotada que ha anat alta i a la xarxa de darrera la porteria, ha estat aprofitada amb habilitat per un davanter portuguès. Però, un minut més tard, empatava Xavi Esplugas. Romario ha marcat el segon (2-1). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Un Calafell molt segur ha aconseguit aguantar el joc intens dels portuguesos.

La resta de partit ha estat un bany de joc ofensiu, amb dos porters molt segurs, Genís i Palau. El tercer i quart gol han estat marcats per Romario, repetint un hat trick, novament.

Els portuguesos han fet el 4 a 2, a 30 segons pel final i han posat 5 jugadors en pista. Però, el Calafell ha aguantat la pressió i ha fet història. Disputarà la final, a les 18 de la tarda, les 19 hora espanyola, davant un conjunt molt potent, l'Estudiantil Porteño d'Argentina que ha vençut el Grado per penals.