dijous, 8 de setembre del 2022

Debut i victòria, a la italiana

C.P. Calafell - 5

Pordenone - 4

Debut amb victòria (5-4), davant l'equip italià del Pordenone. El Calafell suma els primers 3 punts, en el primer partit del grup, patint però controlant. Gols: Martínez (3), Esplugas i Perín.

L'equip català s'ha avançat en el marcador, amb gols de Romario i Esplugas. Però, els italians han escurçat distàncies, amb un gol marcat amb el peu.

El Calafell ha tornat a recuperar l'avantatge, mitjançant Romario (3-1). Però, els italians han empatat amb dos xuts imparables a l'escaire. Amb el 3-3 s'ha arribat al descans.

Amb el Calafell, durant el primer temps, ha debutat Jordi Rivillas, "Rivi" pels amics. Sense haver disputat mai cap partit oficial, Rivi ha assolit la internacionalitat fent un bon paper durant els minuts que ha estat en pista. S'ha mostrat segur i molt ben preparat físicament, com bon agent del cos policial.

Al segon temps, Genís Anfruns ha substituīt a Palau. Els dos porters han estat molt segurs sota els pals i han estat claus per a la victòria final.

A la segona part, Perín ha marcat el 4 a 3, amb una jugada individual culminada amb un xut creuat al segon pal. Romario feia el 5 a 3, elevant la bola en el llençament de la falta directa. Però, també, ha elevat a la categoria de magistral el seu llençament de la falta.

El Pordenone ha escurçat distàncies, de penal, a 4 minuts pel final. Però, el Calafell ha aguantat bé la bola, tot i que ha disposat de molts contracops per a ampliar la distància en el marcador. No ha estat així. No obstant, victòria important en el primer partit del torneig que sempre és el més difícil.