dissabte, 2 d’abril del 2022

Fase final de la LCV B


La LCV B entra en la seva recta final. Sis equips es disputaran la plaça d'ascens directe i la de promoció d'ascens a la LCV A. Sant Just, Salt, Calafell, Sant Celoni, 4 Vientos i Manlleu són els candidats.



En el grup B1, el Salt ha quedat primer, amb una sola derrota, al pavelló Joan Ortoll. El Calafell ha estat segon classificat, imbatut a casa. Finalment, el 4 Vientos de Blanes es va assegurar el tercer lloc, empatant amb el Barcino B que ha estat quart del grup.


En el grup B2, el Sant Just d'Ivan Tibau ha quedat primer, també amb una sola derrota, davant el segon classificat, el Sant Celoni. El Manlleu ha estat tercer.



Per tant, la última fase comença amb el Sant Just i el Salt empatats, amb nou punts; el Sant Celoni i el Calafell empatats a sis punts; i el Manlleu i el 4 Vientos amb tres punts cadascú.



Aquest dilluns, ja arrenca la fase final de la LCV, amb el duel de segons de grup, entre Calafell i Sant Celoni, que es disputaran el tercer lloc. El 4 Vientos rebrà el líder, el Sant Just. Tancarà la jornada el Salt que rebrà el Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada