dissabte, 23 d’abril del 2022

Santa injustícia!

C.P. Sant Just - 7

C.P. Calafell - 4

El resultat no fa justícia a la igualtat viscuda en el partit d'ahir, davant el líder, el Sant Just (7-4). De fet, fins els últims tres minuts el partit va ser molt nivellat i es podia decantar cap a les dues bandes. El Calafell sempre va anar per darrera en el marcador, però aconseguia empatar a un gol, a tres i, després, a quatre. En tot moment, va estar dins el partit fins que els petits detalls van decidir la victòria. De fet, la jugada clau va ser una recuperació de Ramon Ferré que va llençar la bola per a que Luna la recollís en contracop i marxés sol per a fer l'empat a cinc. Però, el millor jugador local la va interceptar per poc i va iniciar la jugada del 6-4 que sentenciava el partit. Una llàstima, perquè el Calafell havia disposat d'ocasions per a marcar, amb un penal errat per Romario. Perín va xutar una directa, arrossegant la bola a dos dits de l'escaire. El porter va sortir pel refús i Perín es va avançar, marcant a porta buida, després de donar la volta a la porteria (3-2). El porter va llençar l'stick a la graderia, on hi havia una afició infantil que animava. Per sort, no va impactar en ningú. Blava i 2 minuts de superioritat pel Calafell, novament, que no va poder aprofitar. Va ser un partit molt dur, amb 13 faltes pels visitants i 7 pels locals (més un munt de no xiulades per l'àrbitre, que es va menjar dos penals claríssims pels visitants). En fi, els dos equips van sortir a pel partit i va ser molt disputat. Gols: Perín (2), Prieto i Javi Martínez.