divendres, 8 d’abril del 2022

MNS Rink Hockey Calafell 2022


Ja ho tenim a tocar! Primer torneig Rink Hockey de Calafell, organitzat per MN Sport, amb Jepi Selva al capdavant. El Pavelló Joan Ortoll de Calafell acollirà la primera edició d'aquest torneig, els propers 13, 14 i 15 d'abril del 2022.



A més de les categories Aleví i Infantil, tant masculí com femení, on jugaran els més menuts, el torneig acollirà les categories de veterans +50 i +35. En la categoria +50 hi jugaran l'E.H.C. Mallorca, el C.P. Vilafranca, l'U.E. Horta i el Centro Asturiano.


En la categoria +35, hi jugaran el C.P. Calafell, el C.E. Vendrell, l'E.H.C. Mallorca, el R.H.C. Wimmis (Suīssa), l'Hockey Prato (Itàlia) i el "Súma't a l'ok". Aquest últim equip estarà format per jugadors, majoritàriament, del C.P. Vila-seca. En ell, hi podrem veure jugar noms il.lustres de l'hoquei, com el calafellenc Sergi Romeu o Marc Vergés. Sense cap dubte, és el clar favorit per a endur-se el torneig.


Els partits de +50 es jugaran al Pavelló Joan Ortoll i al pavelló municipal de Vilafranca del Penedès. Els de la categoria +35 es jugaran a les 3 pistes del pavelló Joan Ortoll de Calafell.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada