dimarts, 5 d’abril del 2022

Un miracle de Sant Celoni


C.P. Calafell - 4

C.P. Sant Celoni - 5


Al Sant Celoni se li ha aparegut la verge, en l'últim minut, amb els dos pals que ha fet "Romario", per a endur-se els tres punts del pavelló Joan Ortoll. El Calafell perdia 0-3 al descans i, en 10 minuts, ha aconseguit empatar. Però, el Sant Celoni ha tirat d'ofici i s'ha posat 3-5, en un minut (1 de directa). "Romario" ha fet el quart gol que ha posat emoció en els 5 minuts finals. Els locals han disposat de diverses ocasions, amb dos pals de Romario i algunes aturades espectaculars de l'"Oso" Sáez. El Calafell ha fet la desena, a 16 segons del final, però Fito no l'ha aprofitat. Gols: Epi (2), Prieto i Romario.

El Sant Celoni començava fort el partit, amb un 0-2, als minuts 3 i 6. En el 15, Fitó feia el hat trick. El Calafell semblava desaparegut, com el llibre que es va presentar diumenge.

Però, el segon temps va arrencar fort pel Calafell. Al minut 1, Prieto feia l'1 a 3, i, al minut 3, Epi escurçava distàncies. Al minut 8 del segon temps, penal a Epi que marcava ell mateix. En poc temps, el Calafell havia fet el més difícil, aparèixer i empatar.

Només, tres minuts més tard, però, directa pels visitants. Fitó, qui sinó?, posava el 3-4 al marcador. Un minut més tard, el Sant Celoni feia el cinquè i semblava sentenciar el partit.

El Calafell no es va donar per vençut i Javi Martínez "Romario", al minut 20, feia el 4-5, posant molta emoció al marcador. Els locals van fer mèrits per a empatar, amb nombroses ocasions que feien de l'"Oso" Sáez internacional. Bones aturades i dos pals de "Romario" que van fer de la victòria visitant un autèntic miracle de la verge. A 16 segons pel final, els locals feien la desena. Però, aquest cop, Fitó no marcava.

Bon partit i magnític sopar, amb molta galta, al mateix Mirador del pavelló Joan Ortoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada