dimarts, 22 de març del 2022

Salt al 8

C.P. Calafell - 8

Hoquei Salt - 4

El Calafell trenca la imbatibilitat del líder, el Salt, amb un festival de gols (8-4). Els locals s'han avançat 1-0, al minut 3, amb gol de Javi Martínez "Romario", rematant ràpidament i sorpresiva al segon pal. Però, els visitants han empatat, al minut 6, amb gol de Quim Rubio.

Esplugas posava el 2-1, amb un xut inapel.lable, avançant als locals, novament. Però, els gironins tornaven a empatar, altre cop, mitjançant Quim Rubio. No obstant, Ramon Ferré feia el 3-2, a 15 segons del descans, culminant un contracop llençat per Esplugas, amb un xut creuat per sota les cames del porter.

El segon temps ha estat un allau golejador dels verd-i-blancs que s'han posat 8 a 2, sentenciant el partit, a manca de 10 minuts pel final. Epi, en dues ocasions, rematant al segon pal, posava el 5-2. Romario feia el sisè i Perín el setè. Finalment, Romario marcava de falta directa, el vuitè gol local. Dos gols visitants, un de falta directa, han maquillat el resultat.

El Calafell passa a la fase final, com a segon de grup, darrera del Salt, amb dinou punts.  Començarà la segūent fase amb sis punts, sigui qui sigui el tercer classificat (Barcino o Cuatro Vientos). S'enfrontarà al Manlleu, el Sant Celoni i el Sant Just, en la lluita pels sis primers llocs. En joc, una plaça d'ascens i una de promoció, però sense gaire ganes d'aconseguir-les.