divendres, 4 de març del 2022

Salt mortal

Salt - 4

C.P. Calafell - 2

El Calafell no li ha pogut fer el Salt a Quim Rubio. Duel entre el primer i el segon classificat que ha deixat igual la classificació. Ha començat el partit, amb un gol dels locals, al minut 2 i un altre al minut 5. El primer, un xut al pal, imparable. El segon, xut fort que ha doblegat la mà de Palau. Javi Martínez ha fallat un penal i els visitants s'han trobat un mur a la porteria. El Calafell no ha trobat el seu joc, tot i la defensa oberta dels locals.

El segon temps ha estat diferent, el Calafell s'ha cregut poder guanyar i ha remuntat fins el 3-2, transformant uns directa, a través de Javi Martínez. Els visitants han tingut moltes més ocasions, aprofitant un major fons físic. Però, els locals també han gaudit d'oportunitats, fent internacional a Palau. El 2-1 ha estat obra de Javi Luna, qui ha gaudit d'un xut al pal més per a empatar. Els locals han fet el tercer, en una gran jugada individual de Cruz.

En els minuts finals, els verd-i-blancs han volgut anar a buscar l'empat i Rubio ha aprofitat un contracop per a fer el quart gol i definitiu 4-2.

Bon sopar i companyerisme entre els dos equips, amb un Quim Rubio molt eloqūent, elogiant la feina de l'alcalde del poble on estiueja. Ens veiem aviat!