dimarts, 15 de març del 2022

El Blanes bufa massa fort

F.C. Cuatro Vientos - 11

C.P. Calafell - 7

L'huracà del Cuatro Vientos ha mossegat massa pel Calafell (11-7). El Blanes s'avançava en el marcador, però Xavi Esplugas empatava de penal. Els roig-i-blancs tornaven a marcar, aquest cop de contraatac i xut creuat a l'escaire. Els locals guanyaven 4-2 al descans. Un gol local més, a l'inici del segon temps, semblava sentenciar el partit. Però, els verd-i-blancs han remuntat un 5-2 advers, empatant a 6 i a 7 gols. Però, els locals han bufat fort en els darrers deu minuts i han aconseguit marcar 4 gols més. Gols: Prieto (2), Esplugas (2), Martínez (2) i Epi. El millor, com sempre, el tercer temps.

Mentres la primera unitat perdia a Blanes, la segona unitat entrenava, a Calafell, davant el Ribelles. Reforç de luxe, i no és la Natàlia!, que reforçava el conjunt local, el gran capità, Sergi Romeu.